Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Nedēļas labākie NBA - Smits un Grifins

Nedēļas labākie NBA - Smits un Grifins
Džošs Smits
Foto: AP/Scanpix

101 : 92

Heat - Hawks

89 : 94

Bulls - Clippers

Par aizvadītās Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) nedēļas labākajiem spēlētājiem ir atzīti Džošs Smits (Atlantas "Hawks") un Bleiks Grifins (Losandželosas "Clippers").

Smits palīdzēja "Hawks" aizvadītajā nedēļā izcīnīt trīs uzvaras trijos mačos. Basketbolists vidēji spēlē guva 21 punktu un izcīnīja 12 atlēkušās bumbas - abi rādītāji bija piektie labākie Austrumu konferencē. Ar vidēji pārtvertām divām bumbām Smits bija sestais labākais Austrumos.

Labākais nedēļas mačs Smitam bija pret Vašingtonas "Wizards", kad tika gūti 23 punkti, izcīnītas 15 atlēkušās bumbas, atdotas četras rezultatīvas piespēles un pārtvertas divas bumbas. Mačā pret Denveras "Nuggets" Smita kontā bija 16 punkti un 13 bumbas zem groziem.

Arī Grifins un "Clippers" aizvadīto septiņu dienu laikā izcīnīja tikai uzvaras - četras no četrām. Katrā spēlē Grifins vidēji izcēlās ar "double - double" - 23 punkti (piektais labākais rādītājs Rietumos) un 10 atlēkušās bumbas (septītais Rietumos). Tāpat viņa kontā pārtvertas 2,5 bumbas, kas bija otrais labākais rādītājs konferencē. Nedēļas iespaidīgākā spēle Grifinam bija pret Jūtas "Jazz" - 30 punkti un 11 atlēkušās bumbas.

Izmantotie resursi:
NBA.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja