Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Deveikus: "Šogad mums bija liela motivācija"

Jānis Celmiņš

Deveikus: "Šogad mums bija liela motivācija"
"Biolars/Jelgava" komanda - Latvijas kausa ieguvēja

Latvijas čempionvienība „Biolars / Jelgava” aizvadītajā gadā izcīnītajam čempionu titulam pagājušajā nedēļas nogalē pievienoja arī Latvijas kausu. Pēc uzvaras iespaidos par turnīru dalījās komandas treneris Jurijs Deveikus.

Sestdien pusfinālā „Biolars / Jelgava” apspēlēja „Daugavpils Universitāti” (3:0), bet svētdien finālā aizraujošā piecu setu cīņā prata pieveikt arī „Lāse-R / Rīga” komandu – 3:2.

Pēc finālspēles „Biolars/Jelgava” galvenais treneris Jurijs Deveikus pauda gandarījumu, ka šogad izdevies iegūt Latvijas Kausu, jo pagājušajā gadā tas komandai nebija izdevies (zaudējums 2:3). "Mūsu komandai šis ir ļoti izdevies turnīrs. Abas kausa spēles bija ļoti interesantas. Runājot par šodienas spēli, pagājušajā gadā piecos setos zaudējām „Poliurs/Ozolnieki” komandai un kausu neieguvām, bet šogad mums bija liela motivācija, lai spēles rezultāts būtu mums labvēlīgs. Pēc otrā seta notika lūzums, bet tas ir izskaidrojams ar to, ka spēlētāji nevar vienā līmenī aizvadīt visu maču. Bija kritums un nācās meklēt labākās spēlētāju maiņas," pauda Deveikus.

Treneris arī atzina, ka komandai nav laika svinēt šo uzvaru, jo jāgatavojas „Schenker” līgas spēlēm, kas ir jau nākamajā nedēļas nogalē.