Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Koila pirmais hat-trick kaldina ''Bruins'' 11. uzvaru 13 spēlēs

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Koila pirmais hat-trick kaldina ''Bruins'' 11. uzvaru 13 spēlēs
Čārlijs Koils (pa kreisi) un Breds Maršāns. Foto: USA Today Sports

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) naktī uz piektdienu 11. panākumu 13 mačos izcīnīja Bostonas ''Bruins''. Uzvaru ar karjerā pirmo hat-trick kaldināja Čārlijs Koils.

• Austrumu konferences un Atlantijas divīzijas līdervienība Bostonas ''Bruins'' savā laukumā trešajā periodā guva trīs bezatbildes vārtus, uzveicot Ņujorkas ''Islanders'' – 5:2.

• Trešā perioda ievadā ''Islanders'' zviedru uzbrucējs Simons Holmstrēms mazākumā panāca neizšķirtu, bet tā paša vairākuma ietvaros Davids Pastrņāks atnesa uzvaru lāčiem.

• Čehu uzbrucējam mača ietvaros bez gūtajiem vārtiem arī divas rezultatīvas piespēles, savukārt vēl produktīvāks mačs padevās Čārlijam Koilam. 31 gadu vecais amerikānis noformēja pirmo hat-trick karjerā, atdodot arī rezultatīvu piespēli (3+1).

• Koils pirmajās 12 sezonas spēlēs bija izcēlies ar diviem vārtiem. Viņš arī kļuva par trešo vecāko hat-trick sakrājušo hokejistu ''Bruins'' rindās – vecāki to paveica Bobijs Bauers un Zdeno Hāra.

• Austrumu vicelīdere un Metropolitēna divīzijas vadošā komanda Ņujorkas ''Rangers'', gluži kā Bostonas hokejisti, trešajā periodā iemeta trīs bezatbildes ripas un tika pie uzvaras pār Minesotas ''Wild'' – 4:1.

• Ar vieniem vārtiem un divām piespēlēm ņujorkiešu uzvaru kaldināja Aleksis Lafrenjē un Vincents Tročeks.

• Otro uzvaru pēc kārtas izcīnīja sezonu vāji sākusī Sanhosē ''Sharks'', kas pieveica citu sezonas ievadā vāji spēlējošu komandu Edmontonas ''Oilers'' – 3:2.

• 24 gadus vecais zviedrs Fabians Seterlunds un 29 gadus vecais čehs Tomāšs Hertls katrs atzīmējās ar gutājiem vārtiem un rezultatīvu piespēli.

NHL spēles

SpēleRezultātsSpēleRezultātsSpēleRezultāts
Bruins – Islanders5:2Red Wings – Canadiens2:3 PRangers – Wild4:1
Senators – Canucks2:5Lightning – Blackhawks3:5Blue Jackets – Stars2:5
Blues – Coyotes2:1Jets – Predators6:3Avalanche – Kraken3:4
Kings – Penguins3:4 PSharks – Oilers3:2

     [+] [-]

, 2023-11-10 09:54, pirms pusgada
ko dod tās uzvaru sērijas regulārajā turnīrā, ja vēlāk nepietiek spēka playoff