Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristiāns Dilāns

Koila pirmais hat-trick kaldina ''Bruins'' 11. uzvaru 13 spēlēs

Koila pirmais hat-trick kaldina ''Bruins'' 11. uzvaru 13 spēlēs
Čārlijs Koils (pa kreisi) un Breds Maršāns. Foto: USA Today Sports

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) naktī uz piektdienu 11. panākumu 13 mačos izcīnīja Bostonas ''Bruins''. Uzvaru ar karjerā pirmo hat-trick kaldināja Čārlijs Koils.

• Austrumu konferences un Atlantijas divīzijas līdervienība Bostonas ''Bruins'' savā laukumā trešajā periodā guva trīs bezatbildes vārtus, uzveicot Ņujorkas ''Islanders'' – 5:2.

• Trešā perioda ievadā ''Islanders'' zviedru uzbrucējs Simons Holmstrēms mazākumā panāca neizšķirtu, bet tā paša vairākuma ietvaros Davids Pastrņāks atnesa uzvaru lāčiem.

• Čehu uzbrucējam mača ietvaros bez gūtajiem vārtiem arī divas rezultatīvas piespēles, savukārt vēl produktīvāks mačs padevās Čārlijam Koilam. 31 gadu vecais amerikānis noformēja pirmo hat-trick karjerā, atdodot arī rezultatīvu piespēli (3+1).

• Koils pirmajās 12 sezonas spēlēs bija izcēlies ar diviem vārtiem. Viņš arī kļuva par trešo vecāko hat-trick sakrājušo hokejistu ''Bruins'' rindās – vecāki to paveica Bobijs Bauers un Zdeno Hāra.

• Austrumu vicelīdere un Metropolitēna divīzijas vadošā komanda Ņujorkas ''Rangers'', gluži kā Bostonas hokejisti, trešajā periodā iemeta trīs bezatbildes ripas un tika pie uzvaras pār Minesotas ''Wild'' – 4:1.

• Ar vieniem vārtiem un divām piespēlēm ņujorkiešu uzvaru kaldināja Aleksis Lafrenjē un Vincents Tročeks.

• Otro uzvaru pēc kārtas izcīnīja sezonu vāji sākusī Sanhosē ''Sharks'', kas pieveica citu sezonas ievadā vāji spēlējošu komandu Edmontonas ''Oilers'' – 3:2.

• 24 gadus vecais zviedrs Fabians Seterlunds un 29 gadus vecais čehs Tomāšs Hertls katrs atzīmējās ar gutājiem vārtiem un rezultatīvu piespēli.

NHL spēles

SpēleRezultātsSpēleRezultātsSpēleRezultāts
Bruins – Islanders5:2Red Wings – Canadiens2:3 PRangers – Wild4:1
Senators – Canucks2:5Lightning – Blackhawks3:5Blue Jackets – Stars2:5
Blues – Coyotes2:1Jets – Predators6:3Avalanche – Kraken3:4
Kings – Penguins3:4 PSharks – Oilers3:2

, 2023-11-10 09:54, pirms pusgada
ko dod tās uzvaru sērijas regulārajā turnīrā, ja vēlāk nepietiek spēka playoff
Vankūveras "Canucks" uzbrucējs Broks Besers ar ripu. Foto: Sergei Belski/USA Today Sports/Scanpix
3

"Canucks" izšķirošajā sērijas spēlē nevarēs palīdzēt viens no līderiem Besers

LETA. Latvijas hokejistu Artūra Šilova un Teodora Bļugera pārstāvētajai Vankūveras "Canucks" Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas otrās kārtas izšķirošajā spēlē nevarēs palīdzēt uzbrucējs Broks Besers.
Artūrs Šilovs vārtos. Foto: Reuters/Scanpix
27

Vankūvera ielaiž piecus vārtus un cieš sakāvi, ''Oilers'' panākot septīto spēli

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Stenlija kausa izcīņas otrās kārtas sestajā spēlē sakāvi cietusi Artūra Šilova un Teodora Bļugera pārstāvētā Vankūveras ''Canucks'', kas izbraukumā ar 1:5 atzina Edmontonas ''Oilers'' pārākumu. Sērijā rezultāts kļuvis neizšķirts 3-3.
Mets Dušeins. Foto: AP/Scanpix

Dušeins ar vārtiem otrajā papildlaikā ieved "Stars" konferences finālā

Izceļoties ar precīzu metienu pret savu bijušo komandu, Mets Dušeins Stenlija kausa izcīņas otro kārtu ļāvis pārvarēt Dalasas "Stars" komandai, kas sestajā sērijas mačā ar 2:1 uzvarēja Kolorado "Avalanche", tādējādi kļūstot par trešo pusfinālu sasniegušo komandu.