Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Prāgas "Lev" notikusi galvenā trenera maiņa, pie amata ticis K.Jalonens

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Prāgas "Lev" notikusi galvenā trenera maiņa, pie amata ticis K.Jalonens
Kari Jalonens
Foto: khl.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Prāgas "Lev" no galvenā trenera posteņa atkāpies čehs Vāclavs Sikora (60), viņa vietā stājies somu speciālists Kari Jalonens (53), šodien informē Čehijas galvaspilsētas kluba mājas lapa.

"Lev" līdzšinējais galvenais treneris Sikora vērsās pie kluba vadības ar lūgumu atbrīvot viņu no ieņemamā amata. "Mēs nebijām plānojuši neko mainīt," skaidro kluba ģenerālmenedžeris Rašids Habibuļins. "Sikora savu lūgumu pamatoja ar ģimenes apstākļiem."

Trešdienas vakarā Sikora vēl vadīja Prāgas vienību, kas savā laukumā pieveica Ņižņekamskas "Ņeftehimik" (2:0). Turpmāk viņš paliks čehu kluba treneru korpusā kā galvenā trenera asistents.

Ar somu treneri līgums parakstīts līdz šīs sezonas beigām. Līdz 2012. gada decembrim viņš bija Ņižņijnovgorodas "Torpedo" galvenais treneris. No 2014. gada jūnija viņš strādās arī kā Somijas izlases galvenais treneris.

KHL jaunajā sezonā darbu zaudējuši vairāki galvenie treneri, iepriekš tas notika neapmierinošo rezultātu dēļ. "Lev" gadījumā par sliktu sniegumu nav ziņu, šobrīd komanda ar 14 spēlēs izcīnītiem 24 punktiem līgas Rietumu konferencē ieņem 6. vietu.

Izmantotie resursi:
levpraha.cz

  +2 [+] [-]

, 2013-10-10 13:45, pirms 11 gadiem
Viņi vēl nav pamanījuši, ka somu treneri vairs nav modē, tagad visur ņem vai nu latviešus, vai vismaz bijušos Latvijas izlases spēlētājus.

  +1 [+] [-]

, 2013-10-10 14:53, pirms 11 gadiem
Jā, Tambijevu varēja paņemt.

     [+] [-]

, 2013-10-10 15:41, pirms 11 gadiem
Ja seko jaunākajiem treneru modes trendiem ,tad pie stuures vaidzēja būt zviedru vai latviešu treneriem