Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Salavat Yulaev" atbilde pustukšajām tribīnēm - seši vārti pret Minsku

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"Salavat Yulaev" atbilde pustukšajām tribīnēm - seši vārti pret Minsku
Kriss Holts
Foto: hc-avto.ru

Ufā šosezon samazinājusies interese par Kontinentālās hokeja līgas kluba "Salavat Yulaev" mājas spēlēm, ufiešiem nespējot aizpildīt vietējo arēnu. Šodien iemestie seši vārti pret Minskas "Dinamo" varbūt palīdzēs uzlabot situāciju.

Pēc pirmā perioda bija salīdzinoši mierīgs 1:1. Otrajā trešdaļā abas komandas kopā guva septiņus vārtus. Pie tam Ufai izdevās gūt piecus pēc kārtas un izvirzīties vadībā ar 6:1. Minska 40 sekunžu laikā atguva divus vārtus, taču darba pirms pēdējā perioda arvien bija daudz – 3:6. Mājinieku sastāvā divus vārtus guva Ņikita Filatovs, bet viesu rindā dublis Timam Steipltonam.

Apmulsušais "Dinamo" treneris Kari Heikila pēc ceturtajiem zaudētajiem vārtiem nomainīja Kevinu Lalandu, kurš atbildīgs par trim ielaistajiem vārtiem. Viņa aizvietotājam Janam Šepeļņovam "sausā" izdevās nostāvēt tikai trīs minūtes. Trešajā periodā vārti netika gūti, un "Salavat Yulaev" tika pie pirmās uzvaras sezonā. Pirms tam zaudēts "Vityaz" (2:3 pēcspēles metienos) un "Severstal" (1:3).

Ufā ir iepriekš neredzētas apmeklējuma problēmas. 8000 skatītājus uzņemt spējīgajā "Ufa-Arena" šodien bija 6500 skatītāju, bet iepriekšējā mačā pret "Severstal" atnāca vēl mazāk – 6250. Tas ir arēnas antirekords. Brīvas vietas bija arī sezonas pirmajā spēlē pret "Vityaz". Zīmīgi, ka līdz tam "Salavat Yulaev" arēna bija izpirkta 108 mačos pēc kārtas.

Kriss Holts un Jekaterinburgas "Avtomobilist" ar 0:3 savās mājās kapitulēja Čeļabinskas "Traktor". Bijušais Rīgas "Dinamo" vārtsargs vairākas reizes glāba savējos no vārtu zaudējumiem, trešā perioda vidū atvairīja arī Petri Kontiolas izgājienu viens pret vienu, taču drīz arī Holts nebija glābējs.

52. minūtē pretuzbrukumā iemeta Jevgeņijs Kuzņecovs, trīs minūtes vēlāk 2:0 panāca Andrejs Popovs, iemetot no neliela attāluma. Trešo ripu Valērija Belousova vadītā komanda iemeta tukšos vārtus. "Traktor" abus mačus šosezon uzvarējusi "sausā", pagaidām nepārspētam esot Maiklam Gārnetam. Iepriekš bija 2:0 uzvara pret Magņitogorsku.

Izmantotie resursi:
Континентальная Хоккейная Лига - KHL.RU -...
Всё о спорте на SOVSPORT.RU. Советский Спорт...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-09-10 19:05, pirms 12 gadiem
Kolhoza_Ansis rakstīja: Pat ruslandijaa cilveeki saak palikt gudraaki, saprot ka uz Kolhozu nav ko iet
Krievijā daudz cilvēku nāk tikai kolhozpilsētās - Habārovska, Novokuzņecka, Omska, Novgoroda, Pēterburga)

  +3 [+] [-]

, 2012-09-10 19:43, pirms 12 gadiem
Virsrakstam vajadzeja but nevis- SY atbilde pustukšajām tribīnēm seši vārti, bet - skatitaju atbilde par diviem zāģiem pustukšas tribīnes!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja