Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:842, Did:0, useCase: 3

Nadals Rodikam zaudē tikai sešus geimus

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Nadals Rodikam zaudē tikai sešus geimus
Endijs Rodiks
Foto: AFP/Scanpix

"US Open" pusfinālos, kas notiks sestdien, spēlēs pasaules četri labākie tenisisti – Novaks Džokovičs tiksies ar Rodžeru Federeru, bet pērnā gada čempionu Rafaelu Nadalu sagaida Endija Mareja pārbaudījums.

Par pēdējo pusfinālistu piektdienas vakarā kļuva pērnā gada čempions Rafaels Nadals. Par lielu nožēlu vietējai publikai Endijs Rodiks spānim nespēja izrādīt pienācīgu pretestību. 2003. gada Ņujorkas čempionam neklausīja serve, pateicoties kurai Rodiks regulāri gūst daudz vieglu punktu. Nadals amerikāni apspēlēja kā pēc notīm, itin bieži lietā liekot apvedošos sitienus. Rodiks trīs setos spēja uzvarēt tikai sešus geimus un kapitulēja ar kaunpilnu 2:6, 1:6, 3:6.

Rodiks sev neraksturīgi daudz izmantoja "serve&volley" spēli, kas īsti nedarbojās, un Nadals pret šādu tenisu jutās ļoti komfortabli. Rodikam trešā seta pirmajā geimā bija četras breikbumbas, nevienu no tām neizdevās izmantot. Pēc tam Rodiks tika nobreikots sesto reizi, un mačs faktiski bija galā. Atlika tik vien, kā uzzināt tā rezultātu. Nadals turpina titula aizstāvēšanu...

Rodikam lielākā sagrāve kopš šī gada Londonas turnīra pusfināla, kurā viņš pret Mareju spēja uzvarēt tikai četrus geimus (divos setos). "Grand Slam" turnīros pēdējo reizi tik nelāgi Rodikam gājis 2007. gadā Melburnas pusfinālā, kad viņš Rodžeram Federeram atņēma tikai sešus geimus (4:6, 0:6, 2:6).

Pēdējā reize, kad "Grand Slam" pusfinālos bija ranga Top 4 pārstāvji, bija šogad "French Open". Šodien pusfinālos plkst. 19:00 Džokovičs spēlēs ar Federeru, bet Nadala un Mareja mačs sāksies ne ātrāk par plkst. 21:45.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2011-09-10 10:24, pirms 13 gadiem
Federers- Džokovičs ir fināla cienīgs mačs. Marejs finālā gan kaut kā neiederētos.

  +1 [+] [-]

, 2011-09-10 17:42, pirms 13 gadiem
pūce rakstīja: Federers- Džokovičs ir fināla cienīgs mačs. Marejs finālā gan kaut kā neiederētos.
Fināls būs pirmdien un tiksies stiprākie. Uz hard Marejs ļoti labi iederas, bet viss viņa paša rokās.

  -1 [+] [-]

, 2011-09-10 18:00, pirms 13 gadiem
pūce rakstīja: Federers- Džokovičs ir fināla cienīgs mačs. Marejs finālā gan kaut kā neiederētos.
pilnīgi tev piekrītu