Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Tortorella: "Ja mums nebūtu Korpisalo un Merzļikina, mēs nebūtu "play-off""

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Tortorella: "Ja mums nebūtu Korpisalo un Merzļikina, mēs nebūtu "play-off""
Elvis Merzļikins un Jonass Korpisalo. Foto: AFP / Scanpix

Atzinīgus vārdus par savas komandas vārtsargu līniju pēc uzvaras (3:0) pār Toronto "Maple Leafs" Stenlija kausa izcīņas kvalifikācijas kārtas sērijas izšķirošajā piektajā spēlē teicis Kolumbusas "Blue Jackets" galvenais treneris Džons Tortorella.

"Šī ir komanda, kas nemeklē vieglāko ceļu. ļoti lepojos ar saviem puišiem. Tā ir cienījama vīriešu grupa, kas cenšas ceļu uz panākumiem nobruģēt sev paši. [Jonass] Korpisalo atkal bija lielisks, atslēgas momentos atvairot vairākus sarežģītus metienus," izteicās Tortorella.

Viņš piebilda: "Viss ir ļoti vienkārši - ja mums nebūtu divu labu vārtsargu - Korpisalo un [Elvja] Merzļikina - tad mūsu nemaz nebūtu "burbulī". Pirms sezonas sākuma komandā bijām satraukti pēc tam, kad no komandas aizgāja iepriekšējais pamatvārtsargs Sergejs Bobrovskis un citi spēlētāji, kas pildīja līderu funkcijas. Mēs ļoti uztraucāmies par mūsu vārtsargu posteni. Es atkārtošu - mums nebūtu ne mazāko izredžu atrasties "play-off", ja nebūtu šo mdivu lielisko puišu."

Kā zināms, tad sērijas trijās spēlēs vārtos bijušais Elvis Merzļikins piektajā mačā savainojuma dēļ palika ārpus "Blue Jackets" pieteikuma. Toties uz rezervistu soliņa šonakt atradās cits latviešu vārtsargs Matīss Edmunds Kivlenieks.

Stenlija kausa astotdaļfināls sāksies jau šonakt, Merzļikina un Kivlenieka pārstāvētajai komandai sērijā līdz četrām uzvarām spēkojoties ar pagājušajā sezonā tādā pašā turnīra stadijā ar 4-0 sērijā sagrauto Tampabejas "Lightning".

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/ru/news/blue-ja...

  +1 [+] [-]

, 2020-08-10 14:27, pirms 4 gadiem
Bez vārtsargiem neviena komanda nebūtu play-off

     [+] [-]

, 2020-08-10 16:25, pirms 4 gadiem
Rock n Rolll rakstīja: Bez vārtsargiem neviena komanda nebūtu play-off
Manuprāt, precīzāk būtu teikt, neviena komanda,kas tiek PO, ar nestabīliem vārtsargiem un vāju aizsardzību tālu netiek. gribas uzreiz pieminēt tāda tipa komandas kā Oilers, Parasti rezultatīvas spēles, bet kāda jēga, ja ielaid par vienu vairāk
Vegasa gan vairāk jau uzvar ar savu vārtiem raženo uzbrukumu

     [+] [-]

, 2020-08-10 16:40, pirms 4 gadiem
Nebūtu Kor'Pissalo un Merzļikina, spēlētu Kivlinieks un playoffi būtu.