Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Madrides "Atletico" ar Covid-19 saslimuši Korea un Vrsaļko

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Madrides "Atletico" ar Covid-19 saslimuši Korea un Vrsaļko
Anhels Korea. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix

UEFA Čempionu līgas izšķirošās spēles no 12. līdz 23. augustam notiks Portugāles galvaspilsētā Lisabonā. Šodien ceļā devusies Madrides "Atletico", kurai nevarēs palīdzēt Ahels Korea un Šime Vrsaļko, kuri saslimuši ar Covid-19.

Svētdien plašāku publiku sasniedza ziņas, ka Madrides "Atletico" komandā konstatēti divi saslimšanas gadījumi. Šodien klubs nācis klajā ar paziņojumu, ka ar Covid-19 saslimuši horvātu aizsargs Šime Vrsaļko un argentīniešu uzbrucējs Anhels Korea. Tādējādi viņi nedrīkst doties uz Lisabonu.

Analīzes nodeva visa komanda, un nevienam citam spēlētājam vīruss organismā nav konstatēts, tāpēc "Atletico" tomēr saņēma atļauju doties uz Lisabonu. Interesanti, ka pārbaudes tika veiktas arī Koreas un Vrsaļko ģimenes locekļiem, un arī viņu analīzes bijušas negatīvas. Futbolistiem nav simptomu, tagad viņi atrodas karantīnā.

Vrsaļko šosezon piedalījās piecos Spānijas čempionāta mačos, bet Čempionu līgā viņš aizvadīja abas spēles pret "Liverpool". Korea vietējā čempionātā aizvadīja 33 cīņas, bet Čempionu līgā viņa kontā astoņas jeb visas spēles - piecas reizes sākumsastāvā un trīs reizes uz maiņu.

Tieši "Atletico" astotdaļfinālā no tālākas cīņas izslēdza pagājušās sezonas čempioni "Liverpool". Ceturtdaļfinālā pretī stāsies "RB Leipzig", kas tik tālu tikusi pirmo reizi vēsturē. Savukārt Djego Simeones vadītā vienība 2014. un 2016. gadā spēlēja Čempionu līgas finālā, taču zaudēja. 2018. gadā "Atletico" kļuva par Eiropas līgas uzvarētāju.

Izmantotie resursi:
https://www.marca.com/en/football/s...

     [+] [-]

, 2020-08-10 17:25, pirms 4 gadiem
Ka tik nebūs false positive 🤔

     [+] [-]

, 2020-08-10 23:46, pirms 4 gadiem
Vrsaljko rezervists,Correa gan visai liels zaudeejums,bet Karasko ir pa speekam vinju ljoti kvalitatiivi aizstaat,uznjeemis ljoti labu formu peedeejaa laikaa bija.