Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Fročs: "Labi, ka Kļičko beidza karjeru, neaizejot Roja Džonsa pēdās"

Jānis Pārums

Fročs: "Labi, ka Kļičko beidza karjeru, neaizejot Roja Džonsa pēdās"
Karls Fročs
Foto: AP/Scanpix

Bijušais pasaules čempions boksā svarā līdz 76.2 kilogramiem Karls Fročs uzskata, ka bijušais smagsvaru čempions Vladimirs Kļičko (64-5, 53KO) pieņēma pareizu lēmumu, atsakoties no revanša cīņas pret Entoniju Džošua (19-0, 19KO) un beidzot karjeru.

Jāatgādina, ka šī gada aprīlī Kļičko aizraujošā un pavērsieniem bagātā cīņā ar tehnisko nokautu piekāpās Entonijam Džošua, bet jūlijā paziņoja par karjeras beigām, tādējādi atsakoties arī no iespējas reabilitēties revanša cīņā. Fročs gan uzskata, ka revanša cīņa Kļičko neko labu nebūtu devusi.

"Priecājos, ka viņš beidza karjeru. Tas bija pareizais lēmums pareizajā laikā, lai gan domāju, ka viņš tomēr aizvadīja pāris cīņas par daudz. [Pēc daudzu gadu dominances] viņš zaudēja Taisonam Fjūrijam, bet pēc tam pieņēma Entonija Džošua izaicinājumu. Cīņa pret jauno Džošua viņu motivēja parādīt labāko sniegumu un sagādāt Entonijam smagu pārbaudījumu," norādīja Fročs. "Kļičko var aiziet ar augsti paceltu galvu un teikt, ka viņš lika Džošua cīnīties par visiem 100 procentiem. Domāju, ka tas ir labs laiks, lai aizietu. Kāda jēga cīnīties un zaudēt vēlreiz, bet smagāk un sāpīgāk?"

Britu bokseris arī atzina: "Tādā vecumā grūti pakļaut tādām slodzēm kā agrāk. Runa nav tikai par cīņām, bet arī treniņiem. Manuprāt, revanša cīņā Vladimirs zaudētu, saņemot dažus nevajadzīgus miljonus un sabojājot savu mantojumu. Tagad viņu atcerēsies par cīņu pret Džošua. Rojs Džonss juniors bija viens no visu laiku labākajiem bokseriem, taču neprata laikā apstāties un sabojāja savu mantojumu, turpinot karjeru pārāk ilgi un tiekot vairākkārt nokautēts. Ir labi, ka Kļičko aiziet tieši tagad un ar augstu paceltu galvu."

Jāatgādina, ka pats Fročs karjeru beidza 2014.gadā, kad arī revanša cīņā pieveica savu tautieti Džordžu Grovu (26-3, 19KO), nosargājot IBF un WBA pasaules čempiona titulus.

  +2 [+] [-]

, 2017-08-10 20:56, pirms 7 gadiem
Zelta vārdi!

     [+] [-]

, 2017-08-11 17:40, pirms 7 gadiem
bet Formens gan nesabojāja karjeru