Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Cavs" treneris Lū: "Šī spēle parādīja to, kas esam"

Andrejs Siliņš

"Cavs" treneris Lū: "Šī spēle parādīja to, kas esam"
Tairons Lū
Foto: EPA / Scanpix

Pēc uzvaras pār Goldensteitas "Warriors" Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) finālsērijas ceturtajā spēlē Klīvlendas "Cavaliers" galvenais treneris Tairons Lū norādīja uz enerģijas nozīmi, kas ļāva beidzot izcīnīt uzvaru, un atzina, ka

"Cavaliers" galvenais treneris Tairons Lū uzsvēra enerģiju, ar kādu spēle iesākta: "Mums tāpat jāspēlē arī nākamajā mačā. Tristans [Tompsons] bija lielisks, Dž.R. [Smits] bija lielisks pēdējās divās spēlēs. Šie puiši mums palīdzēja tikt šeit un es viņiem uzticos. Nedomāju mainīt sastāvu. Pirmdien Goldensteitā mums jāsāk ar tādu pašu intensitāti un pašatdevi."

"Pirmajā ceturtdaļa trāpījām metienus. Šādi metieni mums bijuši visas sērijas garumā, taču līdz šim nevarējām tos trāpīt. Aizsardzībā izdevās apturēt vairākus pirmos uzbrukumus un tikt pie ātrajiem pretuzbrukumiem, kas ļāva gūt vieglos punktus. Kevins [Lavs] trāpīja savus metienus - Dreimonds [Grīns] ir viens no labākajiem komandas aizsardzības spēlētājiem līgā un, kad viņš nāca palīgā saviem partneriem, likām viņam par to samaksāt, jo Kevins trāpīja savus metienus. Ja trāpām metienus un spēlējam savā tempā, tad mūs ir grūti apturēt. Mums šķita, ka trešo sērijas spēli atdevām. Zinājām, ka šis pretinieks ir uzvarams, ka paši varam spēlēt labāk - šis ir rezultāts, kādu varam sasniegt, ja spēlējam savu labāko basketbolu," maču komentēja treneris.

"Kad esi iedzinējos sērijā ar 0-3, tu cīnies, centies tikt kaut pie vienas uzvaras, darot jebko, kas nepieciešams. Domāju, ka bijām ļoti enerģiski, [Imans] Šamperts ienāca spēlē un aizvadīja lieliskas minūtes laukumā. Šis bija pilnīgs kopējs visas komandas sniegums. Spēlējām fiziski, spēlējām ar mērķi un likvidējām kļūdas, ko pieļāvām pirmajās trīs spēlēs," sacīja Lū, kurš atzina, ka pirms spēles nav sagatavojis īpašu uzrunu. "Parādījām viņiem video [no iepriekšējām spēlēm] un puiši bija gatavi spēlēt, šis nebija laiks kādai īpašai uzrunai."

"Jau pirmsspēles rīta metienu treniņā bija lieliska sajūta, puiši bija cerību pilni, neviens nebija saskumis vai ar nokārtu galvu, viņi visi bija gatavi spēlei. Saprotam, ka Goldensteitai ir lieliska komanda, bet mēs kļūstam labāki ar katru spēli un jutām, ka, spēlējot savu basketbolu, varam uzvarēt. Šī spēle parādīja to, kas esam," noslēdza Lū. "Zinām, ka Oklendā spēlēt nav viegli, bet esam tur spēlējuši labi jau iepriekš. Ja turamies pie savas spēles, mums ir labas iespējas."

""Cavaliers" trāpīja vairākus grūtus metienus, viņi iemeta 24 trīspunktniekus. Zinājām, ka nevarēsim viņus noturēt visas sērijas garumā [no tālās distances]. Nebijām pietiekami asi aizsardzībā, un tā vienmēr ir kombinācija [starp pašu sniegumu un pretinieku iespēto]. Viņi nospēlēja lielisku spēli, bet galvenais bija tas, ka nespējām turēt līdzi pretinieku fiziskajai spēlei," maču komentēja "Warriors" galvenais treneris Stīvs Kers.

"Šī bija ļoti fiziska spēle, jau no sākuma tika piešķirtas ļoti daudz piezīmes, laukuma bija daudz turēšanas un grūšanas. Trešajā ceturtdaļā šķita, ka spēle tiek apturēta nepārtraukti," turpināja Kers. "Cerēju, ka viņi [Lebrons Džeimss un Kairijs Ērvings] nogurs ar laiku, bet tā nenotika, viņi aizvadīja izcilas spēles, spēlē viens pret vienu paveica dažas neticamas lietas. Bet viņiem palīdzēja arī pārējie. Dž.R.[Smits] nospēlēja labi, Ričards Džefersons savas minūtes aizvadīja labi - viņi nospēlēja labi kā komanda. Tristans Tompsons ir fizisks spēlētājs, lielisks cīņā par bumbām un atstāja savu ietekmi uz iznākumu."

"Nedomāju, ka "Cavs" ir fiziskāka komanda nekā mēs, bet šonakt tas viņiem palīdzēja, viņi bija agresīvāki, un tas ir iemesls, kāpēc viņi pelnīja uzvarēt. Tas gan nenozīmē, ka lietas nemainīsies piektajā spēlē. Mums par to jābūt drošiem, ka sāksim spēlēt ar savu stilu, izcīnot bumbas un spēlējot sīkstāk nekā šoreiz," sacīja "Warriors" galvenais treneris. "Līdzības ar pagājušo gadu ir tikai tādas, ka rezultāts sērijā ir 3-1. Tas ir tas, ko tu arī vēlies - izmantot mājas priekšrocības, lai visu nokārtotu līdz galam. Esam lieliskā pozīcijā, tagad mums tā jāizmanto. Pagājušais gads ir pagājis, tagad ir šis gads."

     [+] [-]

, 2017-06-10 10:30, pirms 7 gadiem
Deja vu

  +2 [+] [-]

, 2017-06-10 10:55, pirms 7 gadiem
Jā parādīja gan, konkrēti - ja nenormāli krīt trīspunktnieki, tad vinnē, ja ne - kāš... Bet Irvings vispār monstrs, saprastu, ja aizsardzībā pret viņu švaki spēlētu, bet nē - nosedz perfekti, bet šis tik un tā lādē tik iekšā. Ja Džeimsu vēl kaut kā var nosegt, tad Irvings tieši pret Warriors ir pilnīgs monstrs...

  +3 [+] [-]

, 2017-06-10 11:30, pirms 7 gadiem
Nu Klīvlendai jau arī šī spēle gāja no rokas . Krita traki metieni iekšai , vai tā būs turpmāk stipri apšaubu un Warriors jau nemaz tā spēle tik traka nebija gana daudz punktus tāpat sameta .

     [+] [-]

, 2017-06-10 13:55, pirms 7 gadiem
jagris rakstīja: Jā parādīja gan, konkrēti - ja nenormāli krīt trīspunktnieki, tad vinnē, ja ne - kāš... Bet Irvings vispār monstrs, saprastu, ja aizsardzībā pret viņu švaki spēlētu, bet nē - nosedz perfekti, bet šis tik un tā lādē tik iekšā. Ja Džeimsu vēl kaut kā var nosegt, tad Irvings tieši pret Warriors ir pilnīgs monstrs...
Protams, kad 3 spēlētāju uzmanība veltīta LBJ apturēšanai, tad pārējā komanda var izpausties. Gan jau nākamajā spēlē atgriezīsies pie ierastā plāna - segt visus pārējos, LBJ atļaujot izvērsties.

     [+] [-]

, 2017-06-10 14:41, pirms 7 gadiem
jagris rakstīja: Jā parādīja gan, konkrēti - ja nenormāli krīt trīspunktnieki, tad vinnē, ja ne - kāš... Bet Irvings vispār monstrs, saprastu, ja aizsardzībā pret viņu švaki spēlētu, bet nē - nosedz perfekti, bet šis tik un tā lādē tik iekšā. Ja Džeimsu vēl kaut kā var nosegt, tad Irvings tieši pret Warriors ir pilnīgs monstrs...
Kā LBJ ir nosegts, ja finālā vidēji tripl dabls? Tas saucās nosegts?

Tak paskaties spēli pirms murkšķi.

     [+] [-]

, 2017-06-10 15:33, pirms 7 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Kā LBJ ir nosegts, ja finālā vidēji tripl dabls? Tas saucās nosegts?

Tak paskaties spēli pirms murkšķi.
es atvainojos,bet,jauniņais,assistus un reboundus segšana neietekmē

     [+] [-]

, 2017-06-10 19:45, pirms 7 gadiem
mellupietis rakstīja: es atvainojos,bet,jauniņais,assistus un reboundus segšana neietekmē
Pie atlecosam savs speletajs jaatbloke, nestasti pasakas