Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1600, Did:0, useCase: 3

Hodžsons izkliedē bažas par Džerārda nespēlēšanu pret Itāliju

Rolands Eliņš

Hodžsons izkliedē bažas par Džerārda nespēlēšanu pret Itāliju
Stīvens Džerārds
Foto:AP/Scanpix

Anglijas futbola izlases galvenais treneris Rojs Hodžsons apgalvojis, ka nav šaubu par Stīvena Džerārda dalību PK finālturnīra pirmajā spēlē pret Itāliju. Iepriekš tika ziņots, ka Džerārdu nomoka gurna savainojums, taču Hodžsons šo informāciju noliedz.

"Mēs vakar aizvadījām treniņu, kurā nopietni strādāja tie, kas nespēlēja pārbaudes mačā pret Hondurasu," britu medijiem pavēstījis Hodžsons. "Savukārt tie, kas spēlēja, trenējās viglākā režīmā. Stīvens Džerārds pēc treniņa pastrādāja nedaudz papildus. Ar viņu viss ir kārtībā, un es šo stāstu (par traumu) vispār nesaprotu."

Anglija savu pirmo PK spēli aizvadīs jau pēc četrām dienām, turklāt ar spēcīgo Itāliju. Izlases veterāna un kapteiņa Stīvena Džerārda piedalīšanās šajā mačā ir ļoti svarīga, jo Hodžsons uz Brazīliju aizvedis visnotaļ jaunu sastāvu. No šī sastāva vismaz uz brīdi izkritis Alekss Oksleids-Čemberleins, kurš guva traumu pārbaudes spēlē pret Ekvadoru.

"Viņš ir padarījis labu darbu un turpinās šonedēļ strādāt, lai atveseļotos," par 20 gadus jauno uzbrucēju sacīja Hodžsons, tiesa, nekonkretizēja, vai Oksleids-Čemberleins būs gatavs spēlei. "Negatavojos izpaust pārāk daudz informācijas, kā vien to, ko esmu teicis jau iepriekš - ir jauki, ja ir izvēles iespējas."

Tiesa, Hodžsons izteicis savu ticību, ka šoreiz Anglijai izdosies ierobežot Itālijas līderi Andrea Pirlo: "Ko darīsim pret Pirlo? Pirmkārt, spēlēsim daudz labāk nekā "Euro 2012", spēlēsim ar lielāku pašatdevi un enerģiju. Viens no mūsu plāniem arī ir spēlēt uzbrūkoši un panākt, lai itālieši varētu satraukties, kā apturēt puišus kā Veinu Rūniju un Stīvena Džerārdu."

Anglija ir ielozēta vienā grupā ar Itāliju, Urugvaju un Kostariku. Pieminēto spēli ar Itāliju tā aizvadīs naktī uz 15. jūniju pulksten 1:00 pēc Latvijas laika, cenšoties revanšēties par pēcspēles sitienos piedzīvoto zaudējumu 2012. gada Eiropas čempionāta finālturnīra ceturtdaļfinālā.

Izmantotie resursi:
World Cup 2014: No Steven Gerrard injury...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2014-06-10 19:58, pirms 10 gadiem
''STEEE GERRARD GERRARD... HE'LL PASS THE BALL THIRTY YAAARD, HĒS BIG AN HĒS FOKIN HAAARD.. STĒ GERRARD GERRARD!''

  -1 [+] [-]

, 2014-06-10 20:05, pirms 10 gadiem
Interesanti, ka angļi izgāžas visos turnīros pēc kārtas (ja vispār kvalificējas), bet atrodas censoņi, kas viņus tāpat pieskaita pie favorītiem