Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Tottenham" nekvalificējoties Čempionu līgai, Keins prasīs transfēru

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Tottenham" nekvalificējoties Čempionu līgai, Keins prasīs transfēru
Harijs Keins. Foto: AP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs “Tottenham Hotspur” kopvērtējumā ieņem sesto vietu. Ja komandai neizdosies pacelties augšup un kvalificēties Čempionu līgai, sagaidāms, ka kapteinis Harijs Keins prasīs tikt pārdots, ziņo Sky Sports.

Harijs Keins jau pirms pāris gadiem izteicās, ka gadījumā, ja “Tottenham” nespēs izcīnīt trofejas, viņš kārtīgi apsvērs domu par pārcelšanos uz citu komandu. Tagad Anglijas mediji vēsta, ka vienības kapteinis prasīs transfēru, ja “Tottenham” neizdosies kvalificēties Čempionu līgai. Lēmumu viņš gan pieņemšot tikai pēc Eiropas čempionāta.

27 gadus vecais Keins ir “Tottenham” akadēmijas audzēknis, un viņam ir līgums līdz 2024. gada jūnijam. Jau sezonas gaitā bijušas dažādas spekulācijas par uzbrucēja nākotni, taču galvenais treneris Žuzē Morinju atteicās ielaisties diskusijās, paziņojot, ka viņš šādās spēlītēs nepiedalās. Keins līgumu ar “Tottenham” noslēdza laikā, kad komandu trenēja Maurisio Početino.

“Nevaru atbildēt ne nē, ne jā,” par visas karjeras aizvadīšanu Londonas vienības rindās teica Keins. “Es mīlu “Spurs”, es vienmēr mīlēšu šo komandu. Taču vienmēr esmu teicis – ja neredzēšu, ka progresējam kā komanda, ka ejam pareizajā virzienā, tad negrasos palikt palikšanas pēc. Esmu ambiciozs spēlētājs. Gribu augt, gribu kļūt labāks un gribu būt starp vadošajiem spēlētājiem.”

Astoņas spēles līdz sezonas beigām “Tottenham” ieņem sesto vietu. Ceturtajā pozīcijā esošā “West Ham” ir trīs punktu attālumā, bet starp abām Londonas komandām atrodas vēl viena Anglijas galvaspilsētas vienība “Chelsea”. Jāatzīmē, ka vienāds punktu skaits ar “Tottenham” ir aiz muguras esošajai “Liverpool”.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...

  -3 [+] [-]

, 2021-04-10 16:06, pirms 3 gadiem
Zvaigzne, bet ne superzvaigzne, nevar pacelt komandu citā līmenī. Tinies vien prom, kur būs "vieglāk"

  +2 [+] [-]

, 2021-04-10 16:49, pirms 3 gadiem
Kefirgalva rakstīja: Zvaigzne, bet ne superzvaigzne, nevar pacelt komandu citā līmenī. Tinies vien prom, kur būs "vieglāk"
Viņš EPL irīderis gan iesistajos vārtos, gan piespēlēs. Un ir piedalijies 2/3 no komandas gūtajiem vārtiem un ir viens no tiem, kas Spurs notur tur kur viņi ir. Un iespējama labākā komandā būtu tāds pats stāsts kā ar Levandovski Minhenē. Manuprāt pat vēl labāks stāsts. Personīgi es kā MU fans redzēru viņu Cavani vietā nākamsezon.

Bet kas attiecas uz Spurs, tad viņiem tagad ir divas grūtas spēles tieši ar MU un tad ar Evertonu un pēc tam ir 4 spēles kuras ir jāņem un pēdējā spēle ar Lapsām. Nav nekas tāds, lai arī netiktu top4, būtībā vis viņu pašu rokās, bet neticas ka spēs uzvarēt 5 spēles pēc kārtas, kur nu vēl visas pēdējās 7 neskaitot nākamo. Sezonu beigu kalendārs Spurs ir diezgan pateicīgs.

  -1 [+] [-]

, 2021-04-10 20:58, pirms 3 gadiem
kecbaja rakstīja: Viņš EPL irīderis gan iesistajos vārtos, gan piespēlēs. Un ir piedalijies 2/3 no komandas gūtajiem vārtiem un ir viens no tiem, kas Spurs notur tur kur viņi ir. Un iespējama labākā komandā būtu tāds pats stāsts kā ar Levandovski Minhenē. Manuprāt pat vēl labāks stāsts. Personīgi es kā MU fans redzēru viņu Cavani vietā nākamsezon.

Bet kas attiecas uz Spurs, tad viņiem tagad ir divas grūtas spēles tieši ar MU un tad ar Evertonu un pēc tam ir 4 spēles kuras ir jāņem un pēdējā spēle ar Lapsām. Nav nekas tāds, lai arī netiktu top4, būtībā vis viņu pašu rokās, bet neticas ka spēs uzvarēt 5 spēles pēc kārtas, kur nu vēl visas pēdējās 7 neskaitot nākamo. Sezonu beigu kalendārs Spurs ir diezgan pateicīgs.
Ej tak tu d!rst - luuk, atshkjiriiba starp Keinu un Vaardiju. Jeb gribi statos, titulos arii noskaidrot kaut ko?

     [+] [-]

, 2021-04-10 21:38, pirms 3 gadiem
Labi ka taa rakstīja: Ej tak tu d!rst - luuk, atshkjiriiba starp Keinu un Vaardiju. Jeb gribi statos, titulos arii noskaidrot kaut ko?
Ko? Kāda atšķirība? Kur kaut ko salīdzināju?

     [+] [-]

, 2021-04-12 14:15, pirms 3 gadiem
kecbaja rakstīja: Ko? Kāda atšķirība? Kur kaut ko salīdzināju?
Paskaidroshu pa burtiem - Vaardijs (taapat kaa Mr Mahrez) vareeja peec Leicester briinuma notiities, iespeejams, arii uz Man City vai kaut kur peec ljoti liela $$$. Arii zinot, ka reti kad slota (Leicester) 2x shauj.

Ko izdariija Vaardijs?