Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

SKA trešajā papildlaikā pārspēj CSKA un paliek KHL "armijnieku" sērijā

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

SKA trešajā papildlaikā pārspēj CSKA un paliek KHL "armijnieku" sērijā
Foto: HC SKA

Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) tuvojas izšķirošie notikumi. Latvijas vārtsargu trenera Sergeja Naumova pārstāvētais Maskavas CSKA šovakar savā laukumā ar 2:3 trešajā papildlaikā piekāpās Sanktpēterburgas SKA. Pusfināla sērijā līdz četrām uzvarām rezultāts tagad ir 3-2 par labu maskaviešiem.

Maskavas pirmajā periodā risinājās līdzvērtīga spēkošanās, bet devītajā minūtē laukuma saimnieks Maksims Mamins vārtu priekšā ar atkārtotu metienu panāca 1:0.

Nākamā nogriežņa pirmajā pusē viesi no Sanktpēterburgas iemeta divas ripas - vispirms Vasīlijs Podkolzins apslidoja vārtus un iebakstīja mājinieku cietoksnī (1:1), bet pēc nepinām trijām minūtēm Kirils Marčenko pretinieku zonā veica teicamu solo gājienu, kas izrādījās rezultatīvs (1:2). Turpinājumā iniciatīvu Naumova vienība, taču nespēja iemest.

Cīņas trešā perioda sākumā maskaviešu kanādietis Brendens Laipsiks ieslidoja ciemiņu zonā un ar plaukstas metienu panāca 2:2. Pēc trīspadsmit minūtēm līdzīgu panākumu guva SKA uzbrucējs Antons Burdasovs, taču, izpētot video atkārtojumus, tika konstatēts aizmugures stāvoklis. Pamatlaika pēdējās minūtēs risinājās piesardzīga cīņa, līdz ar to uz tablo saglabājās līdzsvars - 2:2.

Trešajā papildlaikā (spēles 114. minūtē) uzvaras ripu iemeta SKA uzbrucējs Vasīlijs Podkolzins - 2:3.

KHL Gagarina kausa rietumu un austrumu fināli

Duelis (vieta reg. sez.)1. sp.2. sp.3. sp.4. sp.5. sp.6. sp.7. sp.Sērijā
CSKA (1.) - SKA (2.)3:02:05:21:32:3 P--3-2
Ak Bars (1.) - Avangard (2.)1:30:22:12:1---2-2

11. aprīlī plkst. 17.00 Boba Hārtlija trenētais Omskas "Avangard" viesos cīnīsies pret Kazaņas "Ak Bars".

Izmantotie resursi:
khl.ru