Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Beverlijam veikta operācija, nākamās pārbaudes sekos pēc mēneša

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Beverlijam veikta operācija, nākamās pārbaudes sekos pēc mēneša
Patriks Beverlijs. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas klubs Losandželosas “Clippers” paziņojis, ka saspēles vadītājam Patrikam Beverlijam veikta operācija, lai tiktu galā ar kreisajā rokā salūzušu kaulu. Viņa atgriešanās laukumā tuvākajā laikā nav gaidāma.

Losandželosas “Clippers” paudusi, ka atgriešanās termiņš nav ticis nosprausts, taču pēc trim līdz četrām nedēļām tiks veiktas atkārtotas pārbaudes, lai izvērtētu, cik labi dzīst savainojums. “Kad kas tāds notiek otrajā spēlē pēc atgriešanās – to ir smagi noskatīties. Mēs turēsim frontes līniju, kamēr viņš atgriezīsies. Viņš ir kareivis, viņš būs atpakaļ tik drīz, cik vien tas būs iespējams,” pauda komandas galvenais treneris Tajs Lū.

Patriks Beverlijs traumā iedzīvojās ceturtdien, kad “Clippers” ar 113:103 pārspēja Fīniksas “Suns”. Viņš ceturtajā ceturtdaļā devās pakaļ atlēkušajai bumbai un traumēja kreiso roku. Saspēles vadītājs gan palika laukumā, tomēr viņs spēle visnotaļ drīz beidzās – Beverlijs tika izraidīts par pārlieku asu piezīmi pret Krisu Polu.

Beverlijam tas bija tikai otrais mačs pēc ceļgala traumas sadziedēšanas. Tās dēļ viņam bija jāizlaiž 12 spēles. Jau ilgāku laiku nevar spēlēt centrs Seržs Ibaka, bet pēdējo maču izlaida arī Pols Džordžs, kurš cīnās ar kājas īkšķa traumu. Iepriekšējā spēlē nepiedalījās arī Ražons Rondo.

“Clippers” ieņem trešo vietu Rietumu konferencē, atpaliekot no Jūtas “Jazz” un “Suns”.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...