Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Znaroku gaida Čeļabinskā

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Znaroku gaida Čeļabinskā
Oļegs Znaroks strādā ar tiesnesi Gagarina kausa finālsērijas otrajā mačā
Foto: dynamo.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa finālsērija tagad turpināsies Čeļabinskā - Maskavas "Dynamo" galvenā trenera Oļega Znaroka dzimtajā pilsētā, kur viņu gaida tuvinieki.

Pirmajās divās spēlēs Krievijas galvaspilsētā vietējais "Dynamo" izcīnīja divus panākumus (2:1, 3:2), iegūstot komfortablu vadību finālsērija (2-0). Rīt un parīt tiks aizvadīti divi mači Čeļabinskā pret vietējo "Traktor". Iespējams, ka Urālu pilsētā izšķirsies finālsērijas liktenis.

Znaroks tur nebūs svešinieks, jo savulaik tieši Čeļabinskā viņš sāka hokejista gaitas. Urālu pilsētā joprojām mīt viņa tēvs Valērijs, māte Svetlana un jaunākais brālis Igors, kurš trenē Čeļabinskas jauniešu komandu "Traktor-99".

"Mēs sazvanījāmies ar Oļegu jau pirms finālsērijas, apsveicu viņu ar uzvaru pār SKA, novēlēju veiksmi izbraukuma mačos pret "Traktor" un uzaicināju ciemos," saka brālis Igors. "Domāju, ka komanda viņu laidīs uz pāris stundām pie radiniekiem. Te ir tēvs Valērijs Petrovičs un mamma Svetlana Georgijevna. Domāju, ka mamma Oļegam uztaisīs viņa iemīļotos pīrādziņus ar ievārījumu - viņš tos mīl.

"Finālsērijas laikā neesam sazvanījušies. Paši saprotat, ka labāk nevajag vecāko brāli atraut no darba. Vienkārši nosūtīju viņam īsziņas ar apsveikumiem," atklāj Igors Znaroks. "Fanoju par brāli [smaida]. Jeburā gadījumā, uzvarēs kāds no Čeļabinskas audzēkņiem, kas tagad ir Gagarina kausa fināla dalībnieku galvenie treneri - Oļegs Znaroks ["Dynamo"]. vai Valērijs Belousovs ["Traktor"]. Oļegs pēc rakstura ir spītīgs. Urālu vīrs. Viņš ir gatavs sisties."

Izmantotie resursi:
sovsport.ru