Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Dibuā debitē ar zaudējumu, pārtrūkst Makdeivida un Draizaitla sērija

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Dibuā debitē ar zaudējumu, pārtrūkst Makdeivida un Draizaitla sērija
Pjērs Liks Dibuā. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubā Vinipegas “Jets” ar zaudējumu debitējis centra uzbrucējs Pjērs Liks Dibuā, kurš iepriekš pārstāvēja Kolumbusas “Blue Jackets”. Vinipega ielaida vārtus divas minūtes līdz beigām un ar 2:3 piekāpās Kalgari “Flames”.

Kalgari “Flames” uzbrucējs Elīass Lindholms 102 sekundes pirms spēles beigām ar veiksmes palīdzību realizēja vairākumu (ripa trāpīja pa pretinieku aizsargu Džošu Moriseju un atrada ceļu vārtos) un nodrošināja laukuma saimniekiem uzvaru ar 3:2. Pret Patriku Laini aizmainītais Pjērs Liks Dibuā savas jaunās komandas sastāvā debitēja kā trešās maiņas centrs. Laukumā pavadot 13:10 minūtes, viņš metienus neizdarīja un nopelnīja -1 lietderības koeficientu. Pirms tam Dibuā nevarēja spēlēt, jo pēc ieceļošanas Kanādā jāievēro divu nedēļu pašizolācija.

Desmit mačos pēc kārtas pie punktiem tikušie Edmontonas “Oilers” līderi Konors Makdeivids un Leons Draizaitls šoreiz palika sausā, taču tas netraucēja komandai viesos ar 3:2 pārspēt Kanādas divīzijas pastarīti Otavas “Senators”. Uzvaras ripu iemeta aizsargs Taisons Berijs, bet par galveno varoni kļuva somu vārtsargs Miko Koskinens, kurš tika galā ar pretinieku 40 metieniem. Viņš tika pārspēts jau mača pirmajā minūtē, bet turpinājumā vairākas reizes glāba komandu.

Sesto uzvaru pēc kārtas izcīnījusi Stenlija kausa čempione Tampabejas “Lightning” - 6:1 pret Nešvilas “Predators”. Gan Breidens Points, gan Mihails Sergačevs panākumu kaldināja ar trim rezultatīvām piespēlēm. Andrejs Vasiļevskis vārtos tika galā ar 32 metieniem. Jāpiezīmē, ka šis bija jau ceturtais komandu duelis šajā sezonā, un visos mačos virsroku ņēmuši “Lightning” hokejisti ar kopējo vārtu bilanci 19:7.

Šonakt vajadzēja notikt astoņām spēlēm, tomēr pēdējā brīdī mačs starp Filadelfijas “Flyers” un Vašingtonas “Capitals” tika pārcelts Covid-19 izplatības dēļ.

Regulārā sezona, 10. februāris

SpēleRez.SpēleRez.
Panthers - Red Wings2:1Golden Knights - Ducks5:4
Senators - Oilers2:3Kings - Sharks3:4 PM
Predators - Lightning1:6Flames - Jets3:2
Stars - Blackhawks1:2 P