Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Nadals atgriešanās turnīrā sasniedz divus finālus

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Nadals atgriešanās turnīrā sasniedz divus finālus
Rafaels Nadals
Foto: AFP/Scanpix

Rafaels Nadals pirmajā turnīrā pēc septiņu mēnešu pārtraukuma sasniedzis abus finālus – Vinja del Maras (Čīle) ATP "World Tour 250" sacensībās spānis svētdienas vakarā spēlēs gan par vienspēļu, gan dubultspēļu tituliem.

Vienspēlēs Rafa aizvadītājos trīs mačos nav zaudējis ne seta. Ja pirmajās divās spēlēs viņš pretiniekiem atdeva pa pieciem geimiem, tad pusfinālā pret Žeremī Šardī spānim izdevās nedaudz pārliecinošāka uzvara – 6:2, 6:2.

"Šodien spēlēju labāk, noteikti bija uzlabojums, salīdzinot ar iepriekšējām dienām. Nesalīdzināšu sevi ar to, kāds biju pirms septiņiem mēnešiem, jo šobrīd man ir tikai pirmā turnīru nedēļa. Spēlēt finālā pēc tik ilgas pauzes rada lieliskas sajūtas.

Fināls pret Orasio būs smags, jo viņš šobrīd spēlē labu tenisu. Ceru arī finālā gūt tādu pašu baudu, kā līdzšinējos mačos. Tāpat ceru, ka mana fiziskā kondīcija būs labā stāvoklī," pēc 65 minūšu ilgā pusfināla pret Šardī atzina Nadals.

Vienspēļu finālā viņa pretinieks būs argentīnietis Orasio Sevaljoss, bet pāru sacensībās kopā ar Huanu Monako būs jāsacenšas pret itāliešiem Paolo Lorenci un Potito Starači. Vienspēlēs Nadals lūkos izcīnīt 37. titulu uz māla seguma. Fināla sākums plkst. 23:00 pēc Latvijas laika.

Izmantotie resursi:
Yahoo! UK & Ireland Eurosport - Sports News...

  +3 [+] [-]

, 2013-02-10 12:05, pirms 11 gadiem
Ar uzvaru,Rafa!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja