Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

DU izbraukumā četros setos pārspēj "Schenker" līgas pastarīti

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

DU izbraukumā četros setos pārspēj "Schenker" līgas pastarīti
Edgars Točs
Foto: Ivars Račko, Sportacentrs.com

Savu priekšpēdējo spēli "Schenker" līgas regulārās sezonas turnīrā piektdien aizvadīja DU volejbolisti, izbraukumā četros setos pieveicot līgas pastarīti "Voru".

Pirmajā setā Daugavpils volejbolisti uzvarēja ar 31:29. Pamatīgā drāmā DU vispirms pati neizmantoja divas setbumbas (24:22), bet pēc tam atspēlēja piecas setbumbas un gala beigās tomēr tika pie laimīgas uzvaras.

Arī otrajā setā DU komandai daudz netrūka, lai zaudētu. Šoreiz tika novērsta viena setbumba un partijā uzvarēts ar 28:26. Trīs setos uzvarēt neizdevās, jo igauņi trešo setu aizvadīja ļoti labi un beigās nosargāja iekrātu pārsvaru – 25:21.

Ceturtajā setā viss atkal nostājās savās, un DU uzvarēja ar 25:20, visā mačā svinot uzvaru ar 3-1. Edgars Točs guva 16 punktus, bet Vitālijs Cinne pievienoja 15.

DU ar 17 spēlēs savāktiem 24 punktiem saglabā 7. vietu turnīra tabulā. Regulārās sezonas pēdējo maču daugavpilieši aizvadīs rīt izbraukumā pret "Parnu".

Izmantotie resursi:
volley.ee

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja