Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Ronaldu: "Mesi nav mans sāncensis. Mums vienmēr bijušas sirsnīgas attiecības"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Ronaldu: "Mesi nav mans sāncensis. Mums vienmēr bijušas sirsnīgas attiecības"
Krištianu Ronaldu un Lionels Mesi. Foto: imago images/Gribaudi/ImagePhoto/Scanpix

Otrdienas vakarā Turīnas “Juventus” nodrošināja uzvaru UEFA Čempionu līgas apakšgrupā, izbraukumā ar 3:0 sakaujot “Barcelona”. Divus vārtus no 11 metru soda sitiena atzīmes guva Krištianu Ronaldu. Protams, viņam pēc dueļa tika uzdoti jautājumi par attiecībām ar Lionelu Mesi.

“Mums vienmēr bijušas sirsnīgas attiecības. Kā jau esmu teicis iepriekš, mēs 12, 13, 14 gadus esam dalījuši dažādus apbalvojumus. Nevienā brīdī neesmu viņu uzlūkojis kā sāncensi. Viņš vienmēr centies paveikt labāko savas komandas labā, tieši tāpat kā es. Mūsu kontakts vienmēr bijis ļoti labs. Esmu pārliecināts, ka viņš pateiks to pašu, ja viņam tas tiks pajautāts. Bet mēs jau zinām, ka futbolā vienmēr tiks veidoti stāsti par konkurentiem, lai radītu lielāku ažiotāžu,” teica Krištianu Ronaldu.

Ronaldu un Lionels Mesi savstarpējo maču nebija aizvadījuši vairāk nekā divus gadus - kopš brīža, kad Portugāles izlases kapteinis Madrides “Real” nomainīja pret Turīnas “Juventus”. 35 gadus vecais Ronaldu otrdienas vakarā palīdzēja pārtraukt Barselonas lielisko sēriju - Kalatonijas klubs Eirokausos nebija zaudējis 38 mājas spēles pēc kārtas.

Tikmēr Spānijas čempionātā “Barcelona” piedzīvo grūtus laikus, ieskaitot nedēļas nogalē piedzīvoto zaudējumu pret “Cadiz”. Ronaldu uzskata, ka tā nav Mesi vaina. “Mesi laukumā ir tikpat labs, kā bijis vienmēr. “Barcelona” atrodas smagā situācijā, bet tā joprojām ir “Barcelona”. Esmu drošs, ka viņiem izdosies izrāpties no bedres. Visām komandām gadās slikti nogriežņi. “Barcelona” ir ļoti laba komanda,” pauda Ronaldu. Jāpiebilst, ka “Barcelona” vakar izdarīja septiņus sitienus pa vārtiem - visus izpildīja Mesi.

Ļoti kritisks pēc zaudējuma bija Francijas uzbrucējs Antuāns Grīzmans. “Pirmajā puslaikā viņi izrēķinājās ar mums. Pietrūka visos rādītājos - attieksmē, vēlmē skriet un aizsargāties… Viss bija slikti. Ko gan vainot, ja ne mūs pašus, jo mēs taču atradāmies laukumā. Mēs zinām, kā skriet, kā strādāt smagi, un tas jādara turpmāk. Negribu meklēt attaisnojumus. Mums jāatstāj šis zaudējums aiz muguras un jāstrādā smagi. Cita risinājuma nav. Svētdien ir nākamā spēle, un mums obligāti jāuzvar. Šovakar [vakar] skats bija briesmīgs,” pauda Grīzmans.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/soccer/barcelo...