Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:282, Did:0, useCase: 3

Latvijas Florbola savienība sāk sadarbību ar AAS "Balta"

Ints Megnis
Ints Megnis

Latvijas Florbola savienība sāk sadarbību ar AAS "Balta"
Latvijas sieviešu florbola izlases vārtsardze Kristīne Kirilova. Foto: IFF

Latvijas Florbola savienība (LFS) sākusi sadarbību ar apdrošināšanas akciju sabiedrību "Balta", kuras ietvaros turpmāk Latvijas čempionāta komandu rezultatīvākie spēlētāji laukumā dosies īpašos kreklos.

Turpmāk katras "Elvi" florbola līgas komandas rezultatīvākais spēlētājs laukumā dosies īpašā formas kreklā ar "Balta Top Scorer" simboliku. Sezonas gaitā, mainoties rezultatīvākajiem spēlētājiem, attiecīgi mainīsies arī kreklu valkātāji. LFS prezidents Ilvis Pētersons paudis gandarījumu, ka izdevies panākt abām pusēm interesantu vienošanos, kas rezultēsies vietējam sportam unikāla projekta formātā.

"Nepārtraukti meklējam svaigas idejas, kas florbola spēli padarītu interesantāku, skatāmāku un atšķirīgāku no citu sporta veidu ierastajiem šabloniem. Šāda sponsorēšanas pozīcija būs kaut kas pilnīgi jauns Latvijas komandu sporta veidos. Ļoti priecājamies, ka mūsu jaunais atbalstītājs saskatīja potenciālu šāda tipa piedāvājumā, un ceram uz ilgu un ražīgu sadarbību," saka Pētersons.

"Novērtējam, ka, lai gan florbols Latvijā ir salīdzinoši jauns sporta veids, tā popularitāte strauji aug, turpinot iekarot arvien pamanāmāku pozīciju uz Latvijas sporta kartes. Ceram, ka mūsu atbalsts dos artavu šīs sporta spēles attīstībai un skatītāju uzmanības piesaistīšanai," sadarbību komentēja "Bala" komunikācijas vadītāja Līna Lisnere.