Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Ak Bars" uzveic Skudras trenēto "Torpedo" un izvirzās Austrumu konferences vadībā

"Ak Bars" uzveic Skudras trenēto "Torpedo" un izvirzās Austrumu konferences vadībā
Pēteris Skudra
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē Pētera Skudras trenētais Ņižņijnovgorodas "Torpedo" ar 1:2 piekāpās Kazaņas "Ak Bars". Kazaņas hokejisti ar šo uzvaru kļuvuši par Austrumu konferences līderiem.

Šodien KHL regulārā sezona turpinās ar divām spēlēm. Vienā no tām Pētera Skudras trenētais klubs Ņižņijnovgorodas "Torpedo" ar 1:2 atzina Kazaņas "Ak Bars" hokejistu pārākumu.

Pirmā perioda 17.minūtē rezultātu atklāja Šons Heška, ar spēcīgu šāvienu no zilās līnijas realizējot skaitlisko vairākumu, bet otrā perioda ceturtajā minūtē Jevgēņijs Medvedevs ar tālu metienu pārsteidza Georgiju Gelašvili un panāca 2:0.

Trešā perioda sākumā Sakari Salminens vairākumā samazināja viesu pārsvaru (1:2), tomēr beigās uzvaru noturēja "Ak Bars". Skudras vadītājai komandai gan bija lieliska iespēja panākt izlīdzinājumu, kad 54.minūtē Vojteks Voļskis nerealizēja paša nopelnīto bullīti.

Kazaņas hokejisti līdz ar šo uzvaru izvirzījušies Austrumu konferences līderpozīcijās. "Ak Bars" 35 spēlēs ir izcīnījis 71 punktu, bet tuvākajiem konkurentiem Astanas "Barys" ir par punktu mazāk (arī 35 mačos). "Torpedo" tikmēr saglabā piekto vietu Austrumu konferencē ar 55 punktiem 33 spēlēs.

Citā mačā Bratislavas "Slovan" savā laukumā ar 1:2 pēcspēles metienos atzina Mitišču "Atlant" pārākumu. Izšķirošais bullītis Igora Radulova kontā.

"Atlant" ar 48 punktiem 34 spēlēs saglabā 10.vietu Rietumu konferencē, bet "Slovan" 34 mačos ir tikuši pie 41 punkta, kas ļauj ieņemt 13.pozīciju Rietumu konferencē.

Izmantotie resursi:
KHL.RU - официальный сайт : Континентальная...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-12-09 22:47, pirms 10 gadiem
Slovanam vajadzēja paņemt 3 punktus
- Neciešu (Atlant,Torpedo,Amur)