Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Nešu atlaidusī Bruklina paaugstina asistentu Vonu par pilnvērtīgu galveno treneri

Agris Suveizda

Nešu atlaidusī Bruklina paaugstina asistentu Vonu par pilnvērtīgu galveno treneri
Žaks Vons. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas komanda Bruklinas "Nets" pirms mājas spēles pret Ņujorkas "Knicks" paziņojusi par galvenā trenera vietas izpildītāja Žaka Vona apstiprināšanu pilnvērtīga galvenā trenera amatā.

Mēneša sākumā pēc otrās uzvaras septiņās spēlēs Bruklinas "Nets" atbrīvojās no Stīva Neša, un viņa vietā komandu pārņēma asistents Vons, kurš pēc otrā zaudējuma četrās spēlēs paaugstināts par pilnvērtīgu galveno treneri. Ziemeļamerikas mediji iepriekš baumoja, ka "Nets" par Neša pēcteci izvēlējusies atstādināto Imi Udoku un uzsākusi pārrunas ar Bostonas "Celtics", tomēr Bruklinas vadība beigās izšķīrusies par šāda soļa neveikšanu. ESPN ziņo, ka vienošanās ar Vonu panākta līdz 2024. gada vasarai.

47 gadus vecais Vons 2007. gadā ar Sanantonio "Spurs" kļuva par NBA čempionu un "Spurs" organizācijā arī sāka trenera karjeru. Asistenta amatu viņš 2012. gadā nomainīja pret galvenā trenera darbu Orlando "Magic", nepilnu trīs sezonu laikā izcīnot 26,9% uzvaru (58-158), neiekļūstot izslēgšanas spēlēs un tiekot atlaistam. Pārcēlies uz Bruklinas "Nets", 2020. gada martā viņš pēc Kenija Etkinsona atlaišanas tika paaugstināts par galveno treneri un regulāro sezonu pabeidza ar bilanci 7-3, taču izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā ar 0-4 kapitulēja Toronto "Raptors". Septembrī pie stūres stājās Nešs, bet Vons atgriezās palīga statusā.

Bruklinas "Nets" iepriekšējā spēlē galotnē ar rezultātu 94:96 piekāpās Dalasas "Mavericks". Kevins Durents izskaņā pie mīnus divi stājās uz soda metienu līnijas, taču nespēja turpināt 62 precīzu metienu sēriju – kļūdījās pirmajā un pēc tam apzināti aizmeta garām arī otru. Bruklina ar četrām uzvarām un septiņiem zaudējumiem Austrumu konferencē ieņem 11. vietu. Pēc trīs izbraukuma spēļu sērijas "Nets" šonakt uzņems "Knicks", bet pēc tam dosies uz Losandželosu un aizvadīs vēl četras izbraukuma spēles. Kopumā 12 spēļu nogrieznī "Nets" gaida desmit izbraukuma spēles (ieskaitot trīs jau aizvadītās), bet novembra beigās sāksies septiņu mājas spēļu sērija.

Izmantotie resursi:
https://www.nba.com/nets/news/brook...
https://twitter.com/wojespn/status/...

     [+] [-]

, 2022-11-09 20:25, pirms gada
Interesanti, ka Udoku tomēr nav varējuši dabūt. Tad jau tur tas stāsts ap Udoku tomēr nav tik tīrs un vienkāršs, jo neticu, ka Celtics kārtīgi ietiepās un Nets viņu nedabūja tikai tādēļ ka pateica: "Udoku ne mēs šogad algosim un izmantosim, ne mēs viņu palaidīsim".

     [+] [-]

, 2022-11-09 21:13, pirms gada
MisterT rakstīja: Interesanti, ka Udoku tomēr nav varējuši dabūt. Tad jau tur tas stāsts ap Udoku tomēr nav tik tīrs un vienkāršs, jo neticu, ka Celtics kārtīgi ietiepās un Nets viņu nedabūja tikai tādēļ ka pateica: "Udoku ne mēs šogad algosim un izmantosim, ne mēs viņu palaidīsim".
Bet kāpēc, lai BOS izīrētu savu treneri saviem tiešiem konkurentiem?

Es to Udokas stāstu līdz galam nesaprotu. Ja būtu sankcijas - tad pateiktu - vieglu taku. Ja nepateica, tad kāpēc izpalīdzēt saviem konkurentiem.

Un tur jau vispār tā situācija liels sviests, kāpēc vispār iešķiebt Udokam kaut kādu diskābeli. Ja runa par vienu dāmu, kur abiem abpusējas simpātijas, tad nebūtu diskābelis. Bet, ja par vairākām, tad atkal cits stāsts. Bet galu galā - BOS viņu atlaist negrib. Tātad ir labs. Un izīrēt tiešajiem konkurentiem uz gadu? Arī nav jēga.

     [+] [-]

, 2022-11-09 21:39, pirms gada
. (sc atkal nesāk rādīt komentu, ja nav bijis cits koments)?

     [+] [-]

, 2022-11-09 21:49, pirms gada
,

     [+] [-]

, 2022-11-09 21:50, pirms gada
Heiteris parastais rakstīja: . (sc atkal nesāk rādīt komentu, ja nav bijis cits koments)?
iespējams ir kāda kļūme. Ja nerādās komentārs, tad var uzspiest "atjaunot komentārus" un visam būtu jābūt kārtībā.

     [+] [-]

, 2022-11-09 21:58, pirms gada
Šajos zvaigžņu laikos, galvenais treneris NBA komandās vispār ir zaudējis savu nozīmi. Vienīgā funkcija ir atrast balansu starp izdabāšanu megastāriem un kaut kāda rezultāta sasniegšanu. Goldensteitai ir paveicies vai nu ar Kariju, vai ar Kerru, vai arī ar abiem

     [+] [-]

, 2022-11-09 22:13, pirms gada
Man liekas, ka te mazāk stāsts par bostonu, bet gan par to, ko jau nba baumu līmenī runāja, ir doti mājieni Nets, kas sūdos līdz ausīm dēļ plakanzemja nebūtu labākais piesaistīt vēl vienu tā teikt ne ar tīrāko reputāciju.

     [+] [-]

, 2022-11-10 08:11, pirms gada
Nekas tur nebija kārtībā ar komentiem. Divas dienas nerādījās komenti pēc mana paša komenta. Uz tās uz diviem pc.