Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Porziņģis pēc "Knicks" trenera komentāriem publicē attēlus no sava treniņa

Rolands Eliņš

Porziņģis pēc "Knicks" trenera komentāriem publicē attēlus no sava treniņa
Kristaps Porziņģis kopā ar komandu NBA spēļu laikā. Foto: AP/Scanpix

NBA kluba Ņujorkas „Knicks” galvenais treneris Deivids Fizdeils ASV medijiem atklāja, ka Kristaps Porziņģis nav atguvies no traumas tik tālu, lai varētu treniņos darīt ko vairāk par vieglu skrējienu un vēl nevar skriet sprintā un veikt lielus lēcienus. Pavisam drīz pēc šo komentāru publicēšanas ASV medijos Porziņģis savā „Instagram” profilā ievietoja divus attēlus, kuros redzams, kā viņš stadionā skien sprintā.

„Porziņģa basketbola aktivitātes nav īpaši progresējušas kopš treniņnometnes oktobra sākumā,” Ņujorkas medijiem izteicās Fizdeils. „Viņš var veikt nelielus skrējienus un izdarīt metienus, taču ne metienus lēcienā. Skrējiens sprintā – viņš vēl nav tajā līmenī. Porziņģis ļoti cenšas, viņš cenšas visu vērst par labu. Šis vienkārši ir tāds savainojums, kuram mēs veltīsim visu nepieciešamo laiku, lai būtu droši, ka viss ir kārtībā.”

Fizdeils norādīja, ka viņam nav papildu informācijas par Porziņģa iespējamo atgriešanās laiku, kā arī to, vai vispār tiek plānots šosezon atgriezties laukumā. Tie ir vārdi, kurus „Knicks” pārstāvji līdz šim nebija vēlējušies piesaukt pat varbūtības formā.

„Es neko neplānoju. Es skatos uz tiem spēlētājiem, kas man ir tagad,” teica Fizdeils. „Neplānoju neko par Porziņģi. Uzreiz varu redzēt, ka viņš šajā sastāvā iederas lieliski, bet savas domas koncentrēju pašreizējā sastāva virzienā. Citādi tas ļoti novērstu uzmanību, ja es tagad domātu un cerētu uz Porziņģi šajā sastāvā, kas papildus komandai nestu 25-28 punktus un desmit atlēkušās bumbas. Man ir jāskatās pašreiz spēlējošo puišu virzienā, bet, kad Porziņģis atgriezīsies, tā būs lieliska dāvana man.”

Pēc trenera izteikumu parādīšanās ASV lielākajos sporta medijos Porziņģa „Instagram” profilā tika publicēti divi attēli tieši par šo tēmu - Porziņģis tajos redzams stadionā skrienot plašiem soļiem un, pēc attēliem spriežot, visnotaļ ātri. Šiem diviem attēliem pievienots arī trešais – UFC cīkstoņa Habiba Nurmagomedova foto ar parakstu „This is number one bullshit”, protams, konkrēti nenorādot, kas tieši, Porziņģaprāt, ir pilnīgi mēsli.

Latvijas basketbola superzvaigznei Porziņģim ceļgala krustenisko saišu operācija tika veikta februārī, un, kā jau šādos gadījumos ierasts, precīzs atgriešanās termiņš netika noteikts. NBA spēlētāju pēc tik smagām ceļgala traumām parasti izlaiž 9-12 mēnešus vai pat vairāk. Porziņģis šobrīd ir izlaidis deviņus mēnešus.

Jāatgādina, ka „Knicks” šoruden izvēlējās neparakstīt ilgtermiņa līgumu ar Porziņģi, laicīgi nepagarinot viņa debitanta līgumu. Šī līguma noslēgšana tika atlikta uz nākamo vasaru, kas finansiālajā ziņā deva „Knicks” papildus elastību algu sarakstos (apmēram desmit miljonu dolāru apjomā), taču Porziņģis līdz ar to iegūs ierobežotā brīvā aģenta statusu un vismaz teorētiski varēs uzklausīt arī citu komandu piedāvājumus, ko „Knicks” pēc tam varēs atspēkot.

Porziņģa "Instagram" publicēto attēlu sērija

Izmantotie resursi:
Kristaps Porzingis posts sprint photos after...
https://nypost.com/2018/11/08/fizda...

  +4 [+] [-]

, 2018-11-09 09:19, pirms 5 gadiem
Pēc šāda gājiena izskatās ka NY ir gatava turēt KP nost no laukuma visu sezonu, par ko Kristaps nemaz nav priecīgs. Kā saka - pilnā tankošanā iet. Gan jau ka NY mēģina nosist viņa potenciālā līguma vērtību nākamvasar ar šo gājienu, lai dabūtu papildu līdzekļus citu zvaigžņu piesaistīšanai

 +19 [+] [-]

, 2018-11-09 09:19, pirms 5 gadiem
Izskatās,ka Kristapa plānos nav izlaist sezonu. Bet komandas plānos gan tas ir. Neticu,ka Fizdeils nezināja,ka KP nevar vēl sprintu skriet.

  +2 [+] [-]

, 2018-11-09 09:20, pirms 5 gadiem
Got them

 +18 [+] [-]

, 2018-11-09 09:22, pirms 5 gadiem
MisterT rakstīja: Pēc šāda gājiena izskatās ka NY ir gatava turēt KP nost no laukuma visu sezonu, par ko Kristaps nemaz nav priecīgs. Kā saka - pilnā tankošanā iet. Gan jau ka NY mēģina nosist viņa potenciālā līguma vērtību nākamvasar ar šo gājienu, lai dabūtu papildu līdzekļus citu zvaigžņu piesaistīšanai
Nekādu cenu viņi tur nenositīs zemē. Tikai sabojās attiecības ar Kristapu.

  +2 [+] [-]

, 2018-11-09 09:22, pirms 5 gadiem
Ferrari Nr.1 in my heart rakstīja: Izskatās,ka Kristapa plānos nav izlaist sezonu. Bet komandas plānos gan tas ir. Neticu,ka Fizdeils nezināja,ka KP nevar vēl sprintu skriet.
Problēmas sākumā ir tas,ka visi raksti internetā ir sākušies ar NY post Bermanu.Visi viņu ienīst.Viņš visu laiku taisa šāda veida rakstus.
Jāatrod video kur Fizdeilam tiek jautāts tieši tas,un kad.
Savādāk jau var tikai minēt

  +3 [+] [-]

, 2018-11-09 09:23, pirms 5 gadiem
MisterT rakstīja: Pēc šāda gājiena izskatās ka NY ir gatava turēt KP nost no laukuma visu sezonu, par ko Kristaps nemaz nav priecīgs. Kā saka - pilnā tankošanā iet. Gan jau ka NY mēģina nosist viņa potenciālā līguma vērtību nākamvasar ar šo gājienu, lai dabūtu papildu līdzekļus citu zvaigžņu piesaistīšanai
Knicks var sist zemē cenu cik grib,bet Knicks pašiem jāatceras,ka citas komandas dos max,un pašiem vien vajadzēs pielīdzināt ja tiešām grib viņu paturēt.KP protams par pateikt fck all,un paņemt QO uz sezonu

 +13 [+] [-]

, 2018-11-09 09:28, pirms 5 gadiem
Šis labs. Kristaps labi atbildēja.

     [+] [-]

, 2018-11-09 09:42, pirms 5 gadiem
A jūs gaidijāt, ka kāds sāks saukt konkrētus datumus uz atlabšanu?? Vieglāk pateikt, ka šis vel nav atlabis un neskrien, nekā teikt - jā drīz būs atpakaļ, viņš jau sprinto. NY noteikti necenšas nosist līgumu, viņi vienkārši grib super veselu KP nevis tankošanās sezonā sasteigtu atgriešanos, tāpēc Fizdale noteikti nemaz neseko katru dienu līdzi KP progresam, tāpat nav ārsts un komandā darba pietiek tāpat.

 +14 [+] [-]

, 2018-11-09 09:52, pirms 5 gadiem
Robis rakstīja: A jūs gaidijāt, ka kāds sāks saukt konkrētus datumus uz atlabšanu?? Vieglāk pateikt, ka šis vel nav atlabis un neskrien, nekā teikt - jā drīz būs atpakaļ, viņš jau sprinto. NY noteikti necenšas nosist līgumu, viņi vienkārši grib super veselu KP nevis tankošanās sezonā sasteigtu atgriešanos, tāpēc Fizdale noteikti nemaz neseko katru dienu līdzi KP progresam, tāpat nav ārsts un komandā darba pietiek tāpat.
Protams, ka NYK grib būt pēc iespējas "klusāki" par KP atgriešanās tēmu. Bet var saprast arī KP, uz kuru noteikti ir liels psiholoģiskais spiediens, lielākoties no fanu puses. Pasakot, ka viņš nav "progresējis", tas noteikti šajā situācijā var izraisīt dusmas, zinot cik ļoti viņš cenšas darīt visu, lai atgrieztos pēc iespējas ātrāk.

  +2 [+] [-]

, 2018-11-09 10:05, pirms 5 gadiem
Ferrari Nr.1 in my heart rakstīja: Nekādu cenu viņi tur nenositīs zemē. Tikai sabojās attiecības ar Kristapu.
Tam es Tev pilnīgi piekrītu, ka sabojās attiecības. Bet vai kāds dos max līgumu no citām komandām, ja nebūs redzējuši KP 1,5 sezonas laukumā un nezinot īsti vai viņš ir vesels un tas pats Unicorn kas iepriekš? Domāju ka būs piesardzīgas komandas. Nepārproti, es novēlu KP to labāko un arī ticu, ka tas ir vnk neveiksmīgs izteikums no Fiza, bet komandas var ļoooti labi izčakarēt spēlētājus un to karjeras, ja vien to grib.

  +5 [+] [-]

, 2018-11-09 10:06, pirms 5 gadiem
Pakatoties kā Knicks nolej spēļu izskaņas nav jābrīnās, ka skatītāji KP gaida kā mesiju.

  +2 [+] [-]

, 2018-11-09 10:40, pirms 5 gadiem
Tagad gribas redzet ka mediji un fani reages..

  -2 [+] [-]

, 2018-11-09 10:52, pirms 5 gadiem
Nu vnk kada jega atgriezties, lai pats padoma vai ir.kur steigties man.skatoties uz knicks speli gribetos tiesham pagaidit kadu gadinju kamer kaut cik viss sak.stradat
. Pietam tadam garam shlangam jau tik.atri iedzivojoties savainoju

  -2 [+] [-]

, 2018-11-09 10:52, pirms 5 gadiem
Sacainojuma.. labak.maximali.leni visu darit un maximali visu nostiprinat!

  +4 [+] [-]

, 2018-11-09 11:09, pirms 5 gadiem
chris_lochmelis_107934 rakstīja: Sacainojuma.. labak.maximali.leni visu darit un maximali visu nostiprinat!
Nav jau problēma tajā.Problēma,kā šis raksts tika pasniegts,ka KP šausmīgi lēnu atlabst utt..Vai bez maz sačko visu laiku,un necenšas ātri atgriezties

  +1 [+] [-]

, 2018-11-09 11:27, pirms 5 gadiem
Kristaps ir Sportists! Un nevienam nopietnam sportistam negribas upurēt savus labākos gadus karjerā kautkādas stulbas tankošanās dēļ! Jeb iespējas komandā dabūt labāku jauno konkurentu.
Porziņģis ir Franšīzes līmeņa sportists, kas nozīmē, ka viņš naudu pelna tieši atrodoties laukumā, tādējādi piesaistot interesi par sevi un interesi no reklāmdevējiem. Nevienu neinteresē slims un savainots sportists!
Tāpēc jau Kristapa un kluba intereses ir krasi pretējas! Kristaps kārtīgi strādā, lai pēc iespējas ātrāk un labāks varētu atgriezties laukumā. Bet klubs, lai Kristaps šogad nespēlētu, viņa tirgus vērtība būtu zemāka un uz tā rēķina varētu dabūt gan labāku drafta picku, gan labākus brīvos aģentus. Un nevajag būt tik naiviem, ka Knicks to tik vien gaida, kā pasniegt Porziņģim max līgumu! Tas ir bizness nevis labdarība!!!

  +4 [+] [-]

, 2018-11-09 11:36, pirms 5 gadiem
chris_lochmelis_107934 rakstīja: Sacainojuma.. labak.maximali.leni visu darit un maximali visu nostiprinat!
Ko Jūs runājat par maksimāli lēnu atgriešanos, ka tā tas noteikti būs labāk! Sviests! Ir jāatgriežas laukumā tiklīdz kāja ir pilnīgi izārstēta, bet nav jēga vēl pusgadu vai šajā gadījumā vēl gandrīz gadu nespēlēt. Sportā bez ilgstošas spēļu prakses ķermenis pielāgojas cita veida nodarbēm, taču tiek zaudētas tās iemaņas un slodzes, ko dod tikai un vienīgi spēle. Nu nebūs tā, ka pēc pusotra gada dīkstāves Kristaps pēkšņi būs labāks spēlētājs! Nu nebūs! Būs nepieciešams laiks, lai atgūtu neizmantotās iemaņas, iegūtu pārliecību par sevi un savus varēšanu. Tam būs vajadzīgs laiks tieši laukumā, nevis stadionā vai trenažieru zālē!

  -1 [+] [-]

, 2018-11-09 12:24, pirms 5 gadiem
Fizdeils gribēja pakūdit Porziģi,kjip viss baigi leeni mes neko negaidam

  +3 [+] [-]

, 2018-11-09 12:28, pirms 5 gadiem
Orģinālrakstā gan ir mazliet citādāk... nu vismaz es to nolasu citādāk.
Acim redzot Fizdeils ir vīlies KP nebūšanā komandas treniņos, vai vēl vairāk, par to, ka ir izslēgts no atlabšanas procesa.
Bet tas, ko viņš saka, ka treniņu griezumā, skatoties uz komandas treniņiem šodien un KP, tad situācija ir tāda pati, kā tas bija treniņnometnes sākumā. Pricipā ar komandu kopā netrenējas, nav gatavs pilnai slodzei utt.
Manā skatījumā arī KP saasināti reaģēja... Jā viņš varēja ielikt pierādījumu, lai neveicinātu baumas un spekulācijas, bet pēdējā bilde bija lieka.

  +2 [+] [-]

, 2018-11-09 12:45, pirms 5 gadiem
MisterT rakstīja: Pēc šāda gājiena izskatās ka NY ir gatava turēt KP nost no laukuma visu sezonu, par ko Kristaps nemaz nav priecīgs. Kā saka - pilnā tankošanā iet. Gan jau ka NY mēģina nosist viņa potenciālā līguma vērtību nākamvasar ar šo gājienu, lai dabūtu papildu līdzekļus citu zvaigžņu piesaistīšanai
Nav viņiem nekas jāsit... Nākamajā starpsezonā parakstīs zvaigznes un tad beigās ar KP, jo drīkstēs ar viņu iet pāri algu griestiem.

  +1 [+] [-]

, 2018-11-09 12:50, pirms 5 gadiem
chris_lochmelis_107934 rakstīja: Nu vnk kada jega atgriezties, lai pats padoma vai ir.kur steigties man.skatoties uz knicks speli gribetos tiesham pagaidit kadu gadinju kamer kaut cik viss sak.stradat
. Pietam tadam garam shlangam jau tik.atri iedzivojoties savainoju
Es viņa vietā gribētu atgriezties uz kādām pēdējām 10-20 spēlēm ar limitētām minūtēm, lai sajustu atkal spēļu garšu, aprastu ar komandas biedriem utt... Lai tad nākamajā sezonā nebūtu kā balta lapa, bet jau nedaudz apostījis gaisu un sapratis, kā tur ir.

     [+] [-]

, 2018-11-09 12:52, pirms 5 gadiem
Tāds noskaņojums nav veselīgs, bet Ņujorkā jau ar to jārēķinās.

Domāju, ka vienīgais, kas varētu šobrīd KP piespiest aizmirst visus riskus un iet uz visu banku, varētu būt draudzības spēle pret Lietuvas izlasi.

     [+] [-]

, 2018-11-09 13:02, pirms 5 gadiem
Raitcha rakstīja: Orģinālrakstā gan ir mazliet citādāk... nu vismaz es to nolasu citādāk.
Acim redzot Fizdeils ir vīlies KP nebūšanā komandas treniņos, vai vēl vairāk, par to, ka ir izslēgts no atlabšanas procesa.
Bet tas, ko viņš saka, ka treniņu griezumā, skatoties uz komandas treniņiem šodien un KP, tad situācija ir tāda pati, kā tas bija treniņnometnes sākumā. Pricipā ar komandu kopā netrenējas, nav gatavs pilnai slodzei utt.
Manā skatījumā arī KP saasināti reaģēja... Jā viņš varēja ielikt pierādījumu, lai neveicinātu baumas un spekulācijas, bet pēdējā bilde bija lieka.
Viņš tak visu laiku ir kopā treniņos ar komandu,kad komanda ir mājās.Šis moš grib,lai izbraukumos dodas trenēties? Kāpēc saasināti?Visi raksta hujņu,bet neko neteikt?

     [+] [-]

, 2018-11-09 14:04, pirms 5 gadiem
KP būs laukumā šosezon ar lielu varbūtību, tas ir pārāk svarīgi sakarā brīvo aģentu tirgu, to saprot abas puses, ne velti Knicks puse tik ilgi vilcinājās ar šādu paziņojumu, kādas padsmit spēles nospēlēs, es domāju.

  -1 [+] [-]

, 2018-11-09 14:16, pirms 5 gadiem
Neviens NBA, kam bija sarautas krusteniskās, nav spējis atgriezties iepriekšējā līmenī. Varbūt Haringtons, bet viņš nebija superzvaigznes līmenī.
Risks ir liels un pieļauju domu, ka tas var atstāt iespaidu arī uz līgumu, bet gan jau kāds, pat ja tā nebūs NY vienalga noriskēs.

     [+] [-]

, 2018-11-09 14:27, pirms 5 gadiem
tekken rakstīja: Neviens NBA, kam bija sarautas krusteniskās, nav spējis atgriezties iepriekšējā līmenī. Varbūt Haringtons, bet viņš nebija superzvaigznes līmenī.
Risks ir liels un pieļauju domu, ka tas var atstāt iespaidu arī uz līgumu, bet gan jau kāds, pat ja tā nebūs NY vienalga noriskēs.
Lowrys sarāva jau koledžā, nav traucējis klūt par all star. Ja Lavīns turpinās šosezon iesākto, viņš būs kļuvis pat divas reizes labāks, kā bija pirms traumas. Viss atkarīgs kurā posmā tas notiek. Tas pats Bertāns pēc diviem plīsumiem it atgriezies un aizspēlējās līdz NBA. Nemaz nerunājot par to, ka KP saņem labāku aprūpi nekā, kāds beņķa sildītājs, un to, ka medicīna attīstās.

     [+] [-]

, 2018-11-09 14:28, pirms 5 gadiem
MisterT rakstīja: Pēc šāda gājiena izskatās ka NY ir gatava turēt KP nost no laukuma visu sezonu, par ko Kristaps nemaz nav priecīgs. Kā saka - pilnā tankošanā iet. Gan jau ka NY mēģina nosist viņa potenciālā līguma vērtību nākamvasar ar šo gājienu, lai dabūtu papildu līdzekļus citu zvaigžņu piesaistīšanai
Līguma vērtību viņi nekādīgi nevar nosist. Viņam max līgums praktiski jau ir kabatā.

  +1 [+] [-]

, 2018-11-09 14:33, pirms 5 gadiem
tekken rakstīja: Neviens NBA, kam bija sarautas krusteniskās, nav spējis atgriezties iepriekšējā līmenī. Varbūt Haringtons, bet viņš nebija superzvaigznes līmenī.
Risks ir liels un pieļauju domu, ka tas var atstāt iespaidu arī uz līgumu, bet gan jau kāds, pat ja tā nebūs NY vienalga noriskēs.
Tā jau īsti nav...
Skaidrs, ka tā ir trauma, kas iespiežas atmiņā, kas bieži norāda par hroniskām kaitām utt. Bet, ja ar to viss ir kārtībā, tad teorētiski nav nekādu sķēršļu atgriezties tādam pašam vai labākam.
Tas, kas norāda uz statistikas slikto pusi ir situācijas, kad spēlētājs netiek ar to galā mentāli, vai traumas turpinās, jo tā vienkārši ir organisma specifika. Ja jau tas notika vienreiz, tātad kaut kas kārtībā tur nav, vai organisms, vai treniņa metodes, vai spēles stils vai vai apavi utt utj... Bet trauma kā tāda ir pieveicama.
Šogad Lavīns ir svaigākais pierādījums.

  +2 [+] [-]

, 2018-11-09 16:31, pirms 5 gadiem
Knicks un Fizdeils necenšas nekādu vērtību nosist lejā. Te ir diezgan skaidrs, ka intervētājs mazliet sagrozīja pateikto. Latviski iztulkojot vēl lielākas šausmas uzrodas.

     [+] [-]

, 2018-11-09 19:07, pirms 5 gadiem
Raitcha rakstīja: Tā jau īsti nav...
Skaidrs, ka tā ir trauma, kas iespiežas atmiņā, kas bieži norāda par hroniskām kaitām utt. Bet, ja ar to viss ir kārtībā, tad teorētiski nav nekādu sķēršļu atgriezties tādam pašam vai labākam.
Tas, kas norāda uz statistikas slikto pusi ir situācijas, kad spēlētājs netiek ar to galā mentāli, vai traumas turpinās, jo tā vienkārši ir organisma specifika. Ja jau tas notika vienreiz, tātad kaut kas kārtībā tur nav, vai organisms, vai treniņa metodes, vai spēles stils vai vai apavi utt utj... Bet trauma kā tāda ir pieveicama.
Šogad Lavīns ir svaigākais pierādījums.
Par Bertāna krusteniskajām vispār nevar objektīvi spriest, es pieļauju domu, ka viņš būtu labāks, jo NBA pirms traumas viņa nebija. Skaidrs, ka spēlēt var, bet piemēri kā Dž. Pārkers, B. Deiviss, Rondo, Šamperts, Galinari, Rouzs...tendence katrā ziņā ir vairāk negatīva. Veselību Kristapam, skaidrs, ka atgriezīsis līgā, es vairāk par to kā situāciju iespējams analizē NY. Garajiem vispār slodze uz locītavām un kājām lielāka un nav skaidrs kā atgūsies.