Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

CSKA VTB līgā sagādā trešo zaudējumu ''Lokomotiv-Kuban''

Krišs Upenieks

CSKA VTB līgā sagādā trešo zaudējumu ''Lokomotiv-Kuban''
Milošs Teodosičs
Foto: vtb-league.com

Šovakar VTB Vienotās līgas regulārās sezonas ietvaros norisinājās viena spēle, kurā Krasnojarskā tikās divas Krievijas komandas - ''Lokomotiv-Kuban'' un Maskavas CSKA. Viesi lielāko spēles daļu kontrolēja notikumus laukumā un izcīnīja uzvaru ar 77:65.

Pirms šīvakara cīņas VTB līgā Krievijas superklubs Maskavas CSKA piecās spēlēs bija tikusi pie četrām uzvarām, kamēr Krasnojarskas komandai pie šāda paša spēļu skaita vien trīs panākumi. Bez zaudējumiem sezonas sākumā iztikusi tikai Jāņa Timmas Sanktpēterburgas ''Zenit'', kas piecās spēlēs izcīnījusi tikpat uzvaras, bet labi sezonu iesākusi arī čehu ''Nymburk'', kurai bilanci 6-1.

''Lokomotiv-Kuban'' un CSKA šovakar aizvadīja ļoti līdzīgu spēles pirmo ceturtdaļu (17:17), bet būtisku handikapu CSKA prata iegūt spēles otrajā desmit minūtēs, kuras uzvarētas ar 22:11, kā rezultātā pēc puslaika 39:28 par labu viesiem. Otrajā puslaikā uz brīdi mājinieki pietuvojās līdz trim punktiem (61:64), bet galotnē vienalga meistarīgāka bija CSKA - 77:65.

Rezultatīvākais uzvarētājiem ar 22 punktiem bija Milošs Teodosičs, kuram arī četras atlēkušās bumbas un piecas rezultatīvas piespēles. Krasnojarskas vienības rindās ar 14 punktiem izcēlās Spānijas izlases basketbolists Viktors Klavers.

Rīgas VEF VTB Vienotās līgas turnīrā nākamo spēli aizvadīs 14. novembrī, kad viesosies pie Saratovas ''Avtodor''.

Izmantotie resursi:
Главная | Единая Лига ВТБ

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2015-11-09 22:25, pirms 9 gadiem
Lai arī CSKA itkā pārbrauca pāri, bet LOKO sastāvs ir ļoti labs un sabalansēts..

     [+] [-]

, 2015-11-10 01:05, pirms 9 gadiem
Loko nokāsa beigu posmu kā par kārtu vājāka komanda. Tas ne par ko labu neliecina priekš viņiem.
Vēl arī losis pret Bizoniem Somijā (pārlidojiens pēc EL izbraukuma spēles ar mazāk kā 48h starpā - smagi tur gāja, līdz -16 2. puslaikā atkrita).