Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Nolans: "Patika Daugaviņa spēle centra pozīcijā"

Nolans: "Patika Daugaviņa spēle centra pozīcijā"
Teds Nolans
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas hokeja valstsvienība šovakar pārbaudes spēlē ar 3:4 pēcspēles metienos piekāpās Krievijas izlasei. Pēc mača komentārus sniedza abu komandu galvenie treneri.

Latvijas hokeja izlases galvenais treneris Teds Nolans pēc pārbaudes mača ar Krieviju atklāja, ka viņam patikusi vārtsarga Edgara Masaļska gatavība spēlēt. Tāpat Nolans norādīja, ka, viņaprāt, centra pozīcijā labi esot spēlējis Kaspars Daugaviņš un tieši viņa maiņa bijusi labākā. No citiem spēlētājiem galvenais treneris izcēla Kristapu Sotnieku, kurš šodien uzņēmās komandas kapteiņa pienākumus.

Nolans tāpat sacīja, ka uz nākamajām pārbaudes spēlēm daži spēlētāji sastāvā varētu tikt nomainīti, tomēr konkrētus vārdus Latvijas izlases treneris atteicās minēt. Tāpat galvenais treneris arī minēja, ka neviens hokejists vēl nav pilnībā garantējis vietu sastāvā dalībai Soču olimpiskajās spēlēs.

Krievijas izlases galvenais treneris Valērijs Bragins sacīja, ka otrajā spēlē viņa vadītā izlase esot spēlējusi labāk, īpaši pirmajos divos periodos. Bragins gan piebilda, ka bija nepieciešams veiksmīgāk realizēt savas vārtu gūšanas iespējas.

Bragins nesteidzās izcelt kādu šīs komandas spēlētāju, liekot noprast, ka spēlētāju sniegums pirmās izlases sakarā vēl tiks vērtēts un jebkādu lēmumus pieņemt vēl ir pāragri.

  +1 [+] [-]

, 2013-11-10 06:18, pirms 10 gadiem
krishy23 rakstīja: Man gan nepatika, Viņam kas ar slidām nebija kārtībā
Man liekas ka tev kas ar galvu nav kārtībā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-11-10 11:49, pirms 10 gadiem
9thGOLD4RUSSIA rakstīja: Nolans akls??
Normāli, vinnējām krievu olimpisko izlasi, un otro reizi gandrīz win!!