Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Bārtulis: "Ātrāk jāaizmirst šis zaudējums"

Bārtulis: "Ātrāk jāaizmirst šis zaudējums"
Oskars Bārtulis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Doņeckas kluba "Donbass" aizsargs Oskars Bārtulis pēc vakardienas zaudējuma Maskavas "Spartak" atzina, ka uzvarai bija nepieciešams realizēt vārtu gūšanas iespējas pirmajā periodā. Ar neveiksmi pret Maskavas vienību pārtrūka "Donbass" četru uzvaru sērija.

Meklējot iemeslus Doņeckas "Donbass" zaudējumam Maskavas "Spartak" (1:2), Latvijas hokeja aizsargs Oskars Bārtulis minēja, ka tie varētu būt agrais iepriekšējās spēles sākums Jekaterinburgā vai tāpēc, ka komandas spēlē pietrūka uguntiņas. Spēlētājs atzina, ka, ja pirmajā periodā "Donbass" hokejisti būtu izmantojuši savas iespējas, spēle ritētu savādāk.

Tai pat laikā Bārtulis paslavēja pretinieku komandu "Spartak": "Varēja manīt, ka viņi ir pētījuši mūsu spēles un domājuši par taktiskajiem risinājumiem. Protams, mēs daudz laika pavadījām arī cīnoties gar laukuma malām, kas prasīja gan laiku, gan enerģiju."

Uz jautājumu, vai spēlē bija nepieciešams kāds lūzuma punkts, piemēram, kautiņš, kas ļautu atbrīvot vairāk emociju, Bārtulis atbildēja, ka arī bez tādiem pavērsieniem visa komanda ļoti centās. "Ja mēs vienā līmenī spēlētu visas 60 minūtes, būtu cita spēle. Neslikti aizvadījām pirmo periodu, otrajā izgāzāmies, savukārt trešajā nedaudz atguvāmies. Tagad pāris dienas atpūtīsimies un analizēsim kļūdas. Ātrāk jāaizmirst šis zaudējums un jāgatavojas nākamajam mačam," sacīja Bārtulis.

Latvijas aizsargs šajā KHL sezonā ir aizvadījis 14 spēles un izcēlies ar četriem (1+3) punktiem. Vidēji mačā Bārtulis laukumā pavada 20 minūtes un 20 sekundes.

Izmantotie resursi:
Хоккейный клуб "Донбасс" - Официальный сайт

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-10-09 17:33, pirms 11 gadiem
Sermulītis rakstīja: Bārtulis ir labākais mūsu aizsargs-leģionārs KHL. Koļesņikovs un Jerofejevs pat pie vārda netika. Galviņu izmeta. Kulda arī vēl neko nav parādījis.
Vecīt, Kuldam viena spēle, gan parādīs Bet ne šovakar pret Dinamo

  +4 [+] [-]

, 2013-10-09 17:34, pirms 11 gadiem
Ne velti viņam bija līgums jau no pirmās līgas spēles. Bet Kulda, domājams, vēl liks par sevi manīt. Komanda viņam nopietna un spēles laiks arī pietiekams lai apgāztu tavu apgalvojumu. Laiks rādīs, bet kā teica kāds gudrs cilvēks grāmatā "Būris" - Visas problēmas sākas no salīdzināšanas.

  +1 [+] [-]

, 2013-10-09 17:35, pirms 11 gadiem
Sermulītis rakstīja: Bārtulis ir labākais mūsu aizsargs-leģionārs KHL. Koļesņikovs un Jerofejevs pat pie vārda netika. Galviņu izmeta. Kulda arī vēl neko nav parādījis.
Tev ir dzelžaina loģika vecīt.. Galviņu nomainīja pret citu leģionāru nevis vienkārši izmeta.. Kuldam bijusi viena spēle - ko viņš būtu varējis parādīt? 3+3 un Tu dziedātu citu dziesmu?
Kā Tu nosaki, kurš no visiem mūsu leģionāriem aizsargiem ir labākais? Gribu zināt Tavus kritērijus!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-10-09 19:03, pirms 11 gadiem
Sermulītis rakstīja: Alberta Bela romāns ''Būris''? Esmu lasījis to grāmatu. Iesaku arī citiem. Lasot grāmatu var iegūt daudz atziņu par dzīvi. Latviešu literatūras šedevrs.
Nopietni, - LITERATŪRA....????

     [+] [-]

, 2013-10-09 19:11, pirms 11 gadiem
Tīri intereses pēc ienāca prātā- vai kāds kādreiz ir teicis arī, ka "šis zaudējums mums gan ir ilgi jāatceras?"

     [+] [-]

, 2013-10-09 23:21, pirms 11 gadiem
Sermulītis rakstīja: Kulda ir bez spēļu prakses, Galviņam nenoveicās,ja viņš atradīs citu KHL klubu- būs ok. Tas tikai apstiprinātu,ka viņš ir labs aizsargs. Bārtulim ir spēļu prakse un arī diezgan rezultatīvi aizvada spēles.
1+3 14 spēlēs nav diez ko rezultatīvi..
Šodien pat - Kuldam 22min (lielākais laiks komandā) kaut tikai otrā spēle.. Nenoniecinu Bārtuļa meistarību, bet nevajag ar tādiem spriedelējumiem mētāties..