Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

LAČ: Bullīšos uzvaras ''Monarhiem'' un ''LM-2''

Krišs Upenieks

LAČ: Bullīšos uzvaras ''Monarhiem'' un ''LM-2''
Ozolnieki/MONARCH
Foto: Rolands Bartaševics

Šovakar Latvijas Atklātajā čempionātā hokejā tika aizvadītas divas spēles, un abas noslēdzās tikai pēc pēcspēles metienu izpildes. ''Ozolnieki-Monarch'' bullīšos ar 3:2 apspēlēja ''Juniors'' hokejistus, bet ''Liepājas Metalurga'' otrā komanda apspēlēja (4:3) Lietuvas ''Enerģiju''.

Inbox.lv ledus hallē šodien turnīra līdervienība ''Ozolnieki-Monarch'' uzņēma MHL B divīzijas vienību HK ''Juniors''. Pirmajā periodā vārti netika gūti, bet pēc 40 minūtēm tablo vēstīja neizšķirtu - 1:1. Trešās trešdaļas sākumā ''Monarhi'' panāca 2:1, bet piecas minūtes pirms mača beigām Deivids Sarkanis panāca izlīdzinājumu (2:2), un spēle nonāca līdz bullīšiem, kur ''Ozolniekiem'' uzvaru deva Helmuta Enika precīzais metiens.

Otrajā šīs dienas mačā ''Liepājas Metalurga'' dublieri savā hallē otro reizi divu dienu laikā uzņēma Lietuvas ''Enerģiju''. Ja vakar izdevās izcīnīt uzvaru pamatlaikā (4:3), tad šoreiz punkti tika zaudēti - uzvara pēcspēles metienos. Uzvaru nesošais bullītis Toma Tiļļas kontā. 1+1 šajā mačā Paulam Hodzko, bet divas rezultatīvas piespēles Eduardam Ivanovam.

Izmantotie resursi:
Latvijas Hokeja federācija

  +4 [+] [-]

, 2011-10-09 19:02, pirms 13 gadiem
Tabulu arī taču var ielikt!!!

     [+] [-]

, 2011-10-09 19:12, pirms 13 gadiem
Spēle "Inbox" hallē bija skatāma un interesanta. Pirmo reizi klātienē redzēju "Juniors" komandu un, godīgi sakot, biju patīkami pārsteigts. Jaunieši spēlēja centīgi un gudri. Principā viņi varbūt bija pelnījuši arī vairāk kā vienu punktu no šīs spēles, bet rupjā vārtsarga kļūda pie ielaistajiem otrajiem vārtiem, kā arī neprasme realizēt pēcspēles metienus noveda pie šāda rezultāta. "Vilki" spēlēja kā parasti - ne pārāk ātri, bet prātīgi. Šoreiz daudz netrūka līdz zaudējumam.

     [+] [-]

, 2011-10-09 19:19, pirms 13 gadiem
Hodzko nebija jābūt HK Rīgas sastāvā?
Laikam tā īsti nederēja, un aizsūtija tapakaļ uz LM2.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-10-09 21:33, pirms 13 gadiem
Hodzko no HK Rīga ir atpakaļ Liepājā?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja