Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Semeņistaja nenotur pārsvaru un piekāpjas Martincovai

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Semeņistaja nenotur pārsvaru un piekāpjas Martincovai
Darja Semeņistaja. Foto: Piotr Kucza / sliga.org

Polijas ciemā Kozerkos uz cietā seguma šonedēļ risinās "WTA 125" jeb sieviešu "čelendžeris". Latvijas tenisa otrā rakete Darja Semeņistaja šodien otrajā kārtā ar 6:4, 5:7, 3:6 zaudēja čehietei Terezai Marincovai, netiekot ceturtdaļfinālā.

Kā jau ziņots, 23. jūlijā Semeņistaja triumfēja Olomoucas W60, izcīnot izcīna karjeras 14. titulu ITF tūrē.

20 gadīgajai Latvijas otrajai labākajai tenisistei (WTA 154.) astotdaļfinālā pretī stājās 28 gadīgā Čehijas desmitā rakete Tereza Martincova (#104), kura savulaik ieņēma 40. vietu pasaules rangā.

Lietus dēļ šodienas pēdējās spēles tika pārceltas uz halli. Latvijas tenisistei tas bija neizdevīgi, jo telpās viņas karjeras bilance bija 0-5.

Pirmā seta pirmos astoņos nogriežņos uzvarēja servētāja (4:4). Devītajā geimā Martincova sita pāri laukumam (breikbumba), bet nākamajā izspēlē čehiete netrāpīja laukumā. Tādējādi rezultāts kļuva 5:4 par labu Semeņistajai, kura pārliecinoši aizservēja līdz 6:4, finišējot ar eisu.

→ → Otrā seta sākumā Semeņistaja uzvarēja visās epizodēs pie Martincovas serves - 1:0. Čehietei nepatika ilgās izspēles, ko piedāvāja Latvijas sportiste. Semeņistaja pārliecinoši noformēja 2:0, finišējot ar neatvairāmu sitienu. Martincova centās izbeigt ilgu izspēli un izpildīja neveiksmīgu saīsināto sitienu (breikbumba), bet tad izsita autā. Tādējādi mūsu sportiste nopelnīja divu breiku pārsvaru - 5:2. Semeņistaja pirmoreiz nenoturēja servi (5:3), turklāt zaudēja arī nākamajos četros geimos - 5:7.

→ →→ Izšķirošā seta sākumā Semeņistaja salauza pretinieces servi (1:0), taču piektajā nogrieznī neizmantoja trīs breikbumbas pēc kārtas (varēja būt 4:1, bet sanāca 3:2). Latvijas pārstāve zaudēja arī nākamajos geimos - 3:6.

Breikbumbu statistika: 4/10 pret 5/5.

Informācija tiks papildināta...

Semeņistaja gatavojas startēt "US Open" kvalifikācijā, kas sāksies 22. augustā.

Izmantotie resursi:
wtatennis.com

  +1 [+] [-]

, 2023-08-09 20:04, pirms 9 mēnešiem
Darja Semeņistaja šo maču zaudēja dēļ tiesnešu tizluma un aplamajiem lēmumiem. Sākot ar šā mača 2. seta 8. geimu tiesnese sāka tizloties un negodprātīgi tiesāt šo maču un par Semeņistajas vinneriem ieskaitīt punktus Martincovai un arī par Martincovas nepiespiestajām kļūdām ieskaitīt punktus, geimus un setus Martincovai. Šo tiesnesi vajag atlaist no darba. Šis mačs ir vēl viens pierādījums tam ka no WTA un ATP tiesnešiem nav nekāda jēga, jo viņi neprot godprātīgi un uz visiem tenisistiem vienādi piemērot noteikumus. Viņu vietā ir jāievieš ierīce kura veiktu pilnīgi visus tiesnešu pienākumus viņu vietā.

  -1 [+] [-]

, 2023-08-09 20:31, pirms 9 mēnešiem
Einars964 rakstīja: Darja Semeņistaja šo maču zaudēja dēļ tiesnešu tizluma un aplamajiem lēmumiem. Sākot ar šā mača 2. seta 8. geimu tiesnese sāka tizloties un negodprātīgi tiesāt šo maču un par Semeņistajas vinneriem ieskaitīt punktus Martincovai un arī par Martincovas nepiespiestajām kļūdām ieskaitīt punktus, geimus un setus Martincovai. Šo tiesnesi vajag atlaist no darba. Šis mačs ir vēl viens pierādījums tam ka no WTA un ATP tiesnešiem nav nekāda jēga, jo viņi neprot godprātīgi un uz visiem tenisistiem vienādi piemērot noteikumus. Viņu vietā ir jāievieš ierīce kura veiktu pilnīgi visus tiesnešu pienākumus viņu vietā.
klaun, kad Tu sapratīsi, ka Tu sen vairs neesi smieklīgs un Tu SMIRDI?
Tas, ka Tu esi absolūti stulbs, tas jau visiem sen ir skaidrs, nevajag 317. reizi vienu un to pašu drillēt.

     [+] [-]

, 2023-08-09 20:41, pirms 9 mēnešiem
Abrags rakstīja: klaun, kad Tu sapratīsi, ka Tu sen vairs neesi smieklīgs un Tu SMIRDI?
Tas, ka Tu esi absolūti stulbs, tas jau visiem sen ir skaidrs, nevajag 317. reizi vienu un to pašu drillēt.
ne viņš vienīgais 317. reizi drillē vienu un to pašu...

  +2 [+] [-]

, 2023-08-09 20:47, pirms 9 mēnešiem
Gratianus Funarius rakstīja: ne viņš vienīgais 317. reizi drillē vienu un to pašu...
Viņš ir vienīgais. Cik viņu bloķē, tik un tā taisa jaunus profilus

  +1 [+] [-]

, 2023-08-09 20:50, pirms 9 mēnešiem
Boston United rakstīja: Viņš ir vienīgais. Cik viņu bloķē, tik un tā taisa jaunus profilus
un abrags nezināma iemesla dēļ viņam turpina regulāri atbildēt

     [+] [-]

, 2023-08-10 11:44, pirms 9 mēnešiem
Abrags rakstīja: klaun, kad Tu sapratīsi, ka Tu sen vairs neesi smieklīgs un Tu SMIRDI?
Tas, ka Tu esi absolūti stulbs, tas jau visiem sen ir skaidrs, nevajag 317. reizi vienu un to pašu drillēt.
Tas ka Tu esi absolūti stulbs Tas visiem ir skaidrs. Es tenisu, Tu utainais idiot saprotu vismaz divreiz labāk nekā Tu un man atšķirībā no tevis pietiek prāta saprast kad tiesneši blēdās un nepilda savus pienākumus un šajā mačā tiesneši nepildīja savus pienākumus un blēdījās. Tu pats smirdi. Tu vienkārši esi dusmīgs, tāpēc ka Tev patiesība kremt. Tu nespēj pieņemt patiesību. Šā mača tiesneši nozaga Semeņistajai uzvaru. Un pēc Tava stulbuma ir pareizi ja tiesnesis uz vienu pusi sāk piemērot noteikumus kad vienam tenisistam ir iespēja uzvarēt savu pretinieku. Tāds ir tavs domu gājiens. Kā Tu redzi, smirdīgais idiot, noteikumi tā nestrādā. Noteikumi attiecas pilnīgi vienādi uz visiem sportistiem, tu smirdīgais idiot un klaun un visiem tiesnešiem ir jāpiemēro noteikumi pilnīgi vienādi uz visiem tenisistiem. Tiesāšanai jābūt neitrālai.Tiesneši nedrīkst tiesāt mačus tādā veidā lai noteikti tenisisti gūtu negodprātīgas priekšrocības pār saviem pretiniekiem. Tagad Tu saproti cik Tu stulbs esi? Ja Tu uzskati ka tiesneši ir taisnīgi tad Tu esi pats stulbākais un naivākais cilvēks uz šīs zemes. Mosties un atver savas acis. Tiesneši ir blēži un viņus sen ir laiks nomainīt ar speciālām ierīcēm kuras veiktu viņu pienākumus viņu vietā.

     [+] [-]

, 2023-08-10 11:46, pirms 9 mēnešiem
Boston United rakstīja: Viņš ir vienīgais. Cik viņu bloķē, tik un tā taisa jaunus profilus
Es saprotu realitāti atšķirībā no Tevis.