Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Pirms ČL ceturtdaļfināla Madrides "Atletico" divi Covid-19 gadījumi

Rolands Eliņš

Pirms ČL ceturtdaļfināla Madrides "Atletico" divi Covid-19 gadījumi
Foto: EPA/Scanpix

Spānijas futbola klubs Madrides „Atletico” apstiprinājis, ka komandā konstatēti divi pozitīvi Covid-19 testu rezultāti. Šo personu vārdi un loma klubā netiek nosaukta.

Madrides „Atletico” ceturtdien paredzēts piedalīties UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfināla mačā pret „Leipzig”. Šis mačs, līdzīgi kā pārējie ČL atlikušie mači, norisināsies Portugāles galvaspilsētā Lisabonā.

„Atletico” savā paziņojumā norāda, ka visi pirmās komandas futbolisti un delegācijas pārstāvji sestdien veica Covid-19 testus, kā to attiecīgi paredz UEFA noteiktais protokols pirms ČL izslēgšanas spēlēm. Šodien šajās pārbaudēs konstatēti divi pozitīvi rezultāti, un abas personas ir devušās pašizolācijā.

„Atletico” norāda, ka uzreiz ziņojusi par analīžu rezultātiem UEFA, kā arī Spānijas un Portugāles veselības iestādēm. Protokols paredz, ka šādā gadījumā visai komandai jāveic atkārtoti testi, kas iespaidos komandas grafiku Lisabonā

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...