Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

LFF Apelāciju komisija dzēš lielāko daļu no Šišhanova diskvalifikācijas

Rolands Eliņš

LFF Apelāciju komisija dzēš lielāko daļu no Šišhanova diskvalifikācijas
Foto: Harijs Toms/Virslīga

Latvijas Futbola federācija šodien vēlā pēcpusdienā izplatījusi savas Apelāciju komisijas aizvakar pieņemto lēmumu, līdz ar ko „Ventspils” prezidenta Adlana Šišhanova trīs mēnešus ilgā diskvalifikācija par agresīvu uzvedību un aizvainojošo žestu lietošanu samazināta līdz vienam mēnesim un beigsies 21. augustā.

„Ventspils” kolorītais prezidents Adlans Šišhanovs pēc savas komandas mača pret „Valmiera Glass/ViA” preses konferencē asi kritizēja LFF vadību un tiesāšanas līmeni, par ko saņēma atsevišķi disciplinārsodu 280 eiro apjomā. Taču spēles inspektora ziņojumā parādījās arī Šišhanova rīcības apraksts uzreiz pēc spēles.

„"Ventspils" pārstāvis A. Šišhanovs pēc spēles izgāja laukumā vidū un radīja aizvainojušus žestus spēles galvenajām tiesnesim, kā arī pēc spēles iegāja tiesnešu ģērbtuvē un apvainoja tiesnešus par nekvalitatīvu tiesāšanu, iesita ar kāju pa tējkannu un uzvedās agresīvi. Tāpat pēc spēles tiesnešu ģērbtuvē ienāca sieviete, kura nav ierakstīta protokolā, un arī izteica neapmierinātību par tiesnesi,” tika vēstīts inspektora ziņojumā, pēc kura sekoja DK lēmums par trīs mēnešu diskvalifikāciju un 700 eiro naudas sodu Šišhanovam.

Šodien izziņotajā Apelāciju komisijas lēmumā nolemts samazināt Šišhanova diskvalifikāciju no trim līdz vienam mēnesim, proti, līdz 21. augustam. Naudas soda apmērs Šišhanovam paliek tāds pats, savukārt „Ventspils” apelācija par futbolista Jevgēnija Kazačoka divu spēļu diskvalifikāciju atstāta bez izskatīšanas.

"Ventspils" nākamo Virslīgas kārtu turklāt izlaiž, līdz ar to Šišhanovs nevarēs būt kopā ar komandu vairs tikai vienā spēlē - 18. augusta mačā pret RFS, bet 24. augusta Kurzemes derbijā pret "Liepāju" varēs pilnvērtīgi atgriezties spēlēs.

Apelāciju komisijas lēmumā netiek minēta argumentācija, kādēļ „Ventspils” prezidenta sods ir samazināts, taču norādīts, ka AK, kuras priekšsēdētājs ir Aivars Bergers, iepazinusies ar pieejamajiem pierādījumiem, kā arī uzklausījusi spēles inspektoru un Vladimiru Osipovu un pašu Šišhanovu. Lēmumā minēts, ka tā pilnais noraksts būs pieejams 14. augustā.

Izmantotie resursi:
https://lff.lv/zinas/12049/apelacij...

     [+] [-]

, 2019-08-09 18:26, pirms 5 gadiem
maikls19 rakstīja: Cirks turpinās,ziņojumā nebija minēts ka Šišhanovs iegāja savas komandas ģērbtuvē un spēlētāju priekšā pazvanīja Gorkša kungam un uzlika mikrofonu uz skaļumu,lai spēlētāji dzird un sāka Gorkšu nolikt un braukt virsū.Pēc tādas uzvedības Eiropas top līgās viņš uz gadu būtu diskvalificēts,bet pie mums otrādi,samazina sodu
Protams ka tas nebij minēts,bet kā gan savādāk...ģerbtuvē bij tik spēlētāji ,tā kā to neviens cits nezināja izņeot Gorkšu,un kurš gan no spēlētājiem apelācijas komisijai stāstīs kas notika ģērbtuvē....ja tu šo info šeit neklāstītu diez vai plašākai sabiedrībai būtu tas zināms...nez cik ilgi ,,kāds,, no spēlētājiem tev uzticēs šādas iekšējās lietas...saprotu ka gribas daudz ko pastāstīt ,bet reizēm der paklusēt un neklāstīt kas notiek ģērbtuvēs...ja vien tas ,,kāds,, nav ieintresēts lai kāds to izplata....dari kā uzskati par pareizu,tas tikai mans viedoklis (nebūt neesmu patreizējā prezidenta fans)

  +3 [+] [-]

, 2019-08-09 18:48, pirms 5 gadiem
Bronsons rakstīja: Protams ka tas nebij minēts,bet kā gan savādāk...ģerbtuvē bij tik spēlētāji ,tā kā to neviens cits nezināja izņeot Gorkšu,un kurš gan no spēlētājiem apelācijas komisijai stāstīs kas notika ģērbtuvē....ja tu šo info šeit neklāstītu diez vai plašākai sabiedrībai būtu tas zināms...nez cik ilgi ,,kāds,, no spēlētājiem tev uzticēs šādas iekšējās lietas...saprotu ka gribas daudz ko pastāstīt ,bet reizēm der paklusēt un neklāstīt kas notiek ģērbtuvēs...ja vien tas ,,kāds,, nav ieintresēts lai kāds to izplata....dari kā uzskati par pareizu,tas tikai mans viedoklis (nebūt neesmu patreizējā prezidenta fans)
tu esi aizķēries padomju savienībā

civilizētā pasaulē sen jau kā norma mediji ģērbtuvēs, pozitīva kulturāla atmosfēra, tiešraide kamerās utt...

  +4 [+] [-]

, 2019-08-09 19:34, pirms 5 gadiem
Šišhanovs jau slavens ar savu talantu "sarunāt" ... gan jau šeit šī prasme arī tika pielietota. Kāds varētu to no Bergera noskaidrot

  -1 [+] [-]

, 2019-08-09 19:49, pirms 5 gadiem
Daniel rakstīja: tu esi aizķēries padomju savienībā

civilizētā pasaulē sen jau kā norma mediji ģērbtuvēs, pozitīva kulturāla atmosfēra, tiešraide kamerās utt...
Noteikti...ir lietas kas jazin un ir lietas kas paliek ģērbtuvēs,tavai zināšanai ,un tai skaitā Eiropas klubos...

  +3 [+] [-]

, 2019-08-09 20:16, pirms 5 gadiem
Nez , cik šiškins iemaksāja apelācijas komisijai???

  -1 [+] [-]

, 2019-08-10 12:52, pirms 5 gadiem
shishkins - churka ))

  +1 [+] [-]

, 2019-08-10 19:32, pirms 5 gadiem
Mihelsons teica,ka Askerovs čurka