Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Karija kājas savainojums neesot nopietns, gatavosies nākamajai spēlei

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Karija kājas savainojums neesot nopietns, gatavosies nākamajai spēlei
Stefens Karijs. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Goldensteitas ''Warriors'' līdera Stefena Karija gūtais kājas savainojums trešajā finālspēlē pret Bostonas ''Celtics'' neesot nopietns un jau šodien spēlētājs trenēsies kopā ar komandu, gatavojoties sērijas ceturtajam mačam.

Naktī uz ceturtdienu trešajā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) finālspēlē panākumu guva Bostonas ''Celtics'', kas savā laukumā ar 116:100 apspēlēja Goldensteitas ''Warriors'', tādējādi sērijā izvirzoties vadībā ar 2-1. Jau naktī uz sestdienu Bostonā komandas aizvadīs sērijas ceturto maču.

Ceturtās ceturtdaļas otrajā pusē, kad līdz pamatlaika beigām bija atlikušas nedaudz vairāk par četrām minūtēm, kājas savainojumā iedzīvojās ''Warriors'' līderis Stefens Karijs. Cīņā par bumbu viņam uz kreisās kājas nokrita Als Horfords, Karijam vēlāk vairākas minūtes sāpēs pavadot uz grīdas.

''Jā, man sāp, taču viss būs kārtībā. Redzēsim, kas būs tālāk. Nedomāju, ka izlaidīšu nākamo spēli. Jāizmanto nākamās 48 stundas, lai varētu būt gatavs spēlēt,'' pēc zaudējuma trešajā mačā teica Karijs. Kā ziņo Šams Čaranija, tad tik tiešām Karijs būs izvairījies no nopietnāka savainojuma, šodien nedodoties uz padziļinātākiem savainojuma izmeklējumiem. Sagaidāms, ka jau šovakar spēlētājs piedalīsies komandas treniņā.

Izslēgšanas 19 mačos Karijs laukumā pavadījis vidēji 34 minūtes, kurās iemetis 26.8 punktus, atdevis 5.8 rezultatīvās piespēles un izcīnījis 4.9 atlēkušās bumbas.