Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Padošanās ar sekām? NBA izmeklēs Dalasas "Mavericks" sastāva izvēli

Agris Suveizda

Padošanās ar sekām? NBA izmeklēs Dalasas "Mavericks" sastāva izvēli
Luka Dončičs, Džošs Grīns un Kairijs Ērvings. Foto: AP/Scanpix

LETA--AP. Nacionālā basketbola asociācijas (NBA) sākusi izmeklēšanu par Dalasas "Mavericks" lēmumu neizmantot vairākus spēlētājus, sestdien paziņoja līga.

Pirms piektdienas spēles pret Čikāgas "Bulls" dalasiešiem vēl bija teorētiskas izredzes turpināt cīņu par vietu pārspēļu turnīrā, taču tika pieņemts lēmums laukumā nesūtīt Kairiju Ērvingu, aizbildinoties ar atlabšanu no pēdas traumas, un vēl virkni spēlētāju, kamēr komandas spožākā zvaigzne Luka Dončičs spēlēja vien nepilnas 13 minūtes. "Mavericks" ceturtajā ceturtdaļā izlaida no rokām 11 punktu pārsvaru un zaudēja, tādējādi atvadoties no izredzēm spēlēt izslēgšanas turnīrā.

Neiekļūšana izslēgšanas spēlēs nozīmē to, ka "Mavericks" komandai būs iespēja dabūt vienu no pirmajām desmit izvēlēm šī gada NBA draftā. Izredzes tikt pie pirmā numura, ar kuru, visticamāk, tiks izvēlēts franču supertalants Viktors Vembanjamā, Dalasas vienībai ir 4,5%. "NBA sākusi izmeklēšanu par faktiem un apstākļiem, kas saistīti ar "Mavericks" lēmumiem par sastāvu un darbībām spēles laikā, tajā skaitā šo darbību motivāciju," sestdien paziņoja līga.

Pagaidām nav zināms, kādas varētu būt sekas, ja tiks konstatēti kādi pārkāpumi "Mavericks" rīcībā, taču NBA komisārs Edams Silvers sezonas sākumā lika noprast, ka līga izturēsies ar nulles toleranci pret gadījumiem, kad komandas "tankojas" jeb tīšuprāt zaudē, lai iegūtu labākas drafta pozīcijas. "Mavericks" galvenais treneris Džeisons Kids pēc mača atzina, ka neizmantot atsevišķus spēlētājus bijis visas Dalasas kluba vadības lēmums. Bez Ērvinga piektdien nespēlēja arī Tims Hārdevejs, Maksimiliāns Klēbers, Džošs Grīns un Kristians Vuds.

Visi šie pieci spēlētāji un arī Dončičs piedalījās iepriekšējā spēlē. Traumas kā iemesls nespēlēšanai tika minētas arī Klēbera un Hārdeveja gadījumā, kamēr atpūtināti tika Vuds un Grīns. Dāvija Bertāna pārstāvētā "Mavericks" ar 38 uzvarām 81 mačā ieņem 11.vietu Rietumu konferencē un sezonu noslēgs svētdien, kad plkst.22.30 pēc Latvijas laika mājās tiksies ar Sanantonio "Spurs".

Izmantotie resursi:
LETA

  +2 [+] [-]

, 2023-04-09 13:32, pirms gada
Visi tanko, lai gan man nepatīk Dallasa ar pončiku priekšgalā, bet nu tagad Kuban uzbruks.
Bet būs rēcīgi , ja viņi nedabūs top10pick.

     [+] [-]

, 2023-04-09 13:33, pirms gada
Ko tas komisārs var iebilst, liss briļļains pamuļķis viņš ir.
Grib komanda, tad zaudē un viss.
Labi ka nhl nav tāds sviests.

  +1 [+] [-]

, 2023-04-09 13:53, pirms gada
Intereses pēc gribētos zināt, kāds tad būtu sods šī "zero tolerance" ietvaros? Varu derēt, ka tas nebūtu nekas nopietns... attiecīgi klubi turpinātu darīt tā, kā paši vēlas, jo nekāds "zero tolerance" viņus nebiedētu...

  -2 [+] [-]

, 2023-04-09 14:07, pirms gada
Ceru ka Mavs ieberzīsies kārtīgi, Berčam cik saprotu ir pēdējais līguma gads,ceru ka tīsies prom un tiks citā NBA komandā, ja nesanāks lai iet uz Eirolīgu nav ko NBA solu sildīt, bet MAVS lai turpina līst bedrē, ceru ka Irvings nepagarinās līguma gadu, KP novēlu nākošgad tikt PLAY-OFF šogad komqnda nebija laba Beal Kuzma utt. slikti, Sabonis malacis! Pončiks lai ņemās Mavs!.....

  +1 [+] [-]

, 2023-04-09 14:19, pirms gada
kotad neviens nečīkst kad tā princese losandželosā sēž malā?

     [+] [-]

, 2023-04-09 14:20, pirms gada
Papis_Diane rakstīja: kotad neviens nečīkst kad tā princese losandželosā sēž malā?
Komanda uzvar kāpēc ,lai čīkstētu? PLAY-OFF spēlēs!

  +1 [+] [-]

, 2023-04-09 14:22, pirms gada
vienigais_anonims rakstīja: Visi tanko, lai gan man nepatīk Dallasa ar pončiku priekšgalā, bet nu tagad Kuban uzbruks.
Bet būs rēcīgi , ja viņi nedabūs top10pick.
Nebūtu Kidds atvēris muti un nebūtu problēmu. Injury report arī nemāk sazīmēt.Saliek tam pašam Grīnam iemeslu atpūta divas spēles līdz sezonas beigām.Lukam iedod spēlēt pirmo ceturdaļu un tad sēž uz soliņa.Visi pēc kārtas nolaida luni

     [+] [-]

, 2023-04-09 14:22, pirms gada
MVP Dončičš rakstīja: Žēl Dontiču, čalis cīnijās ,bet Mavs tā, nākoš gad mēs čempiņi!
??? MVP Pončiks nemāk padot bumbu, speķīts!

     [+] [-]

, 2023-04-09 14:51, pirms gada
Nekas nākamgad būs Dalasā svētki jo uz šo pilsētu tiks atvesta NBA trofeja

  -3 [+] [-]

, 2023-04-09 14:52, pirms gada
Lielākie goati sporta vēsturē šajā gadsimtā.

Futbols: Ronaldo
Hokejs: Krosbijs
Basketbols: Magic Luka
Teniss: Džokovičs

  -1 [+] [-]

, 2023-04-09 15:00, pirms gada
Šeit gan NBA pārspīlē. Protams, ka Luka ar mārketinga ietekmi ir padarīts gandrīz par līgas simbolu un viņu vajag vismaz play in.
Tajā pašā laikā OKC uzvarēja iepriekšējo spēli un vēl vairāk viņiem ir nākamā spēle pret Memfisu, kuriem neko tajā spēle nevajag, ja neskaita uzvairīšanos no liekām traumām.
Protams, ka paliktu reālas cerības Mavs ar uzvaru pret Bulls un vāju pretinieku pēdējā spēlē.
Tajā pašā laikā viss šis cirks liecina, ka bija acīmredzama doma pietiesāt Mavs līderiem, lai līga viņiem dotu iespēju tikt play in un, iespējams, notiesāt OKC pēdējā spēlē pret Memfisu. Tad ir saredzami iemesli līgas neapmierinātībai ar Mavs rīcību spēlē pret Bulls.
Sanāca tāds savārstījums, bet līgas vadības neapmierinātība šoreiz ir neizprotami asa un nepamatota.

  -1 [+] [-]

, 2023-04-09 15:09, pirms gada
Wsh jau pēdējas 10 spēles spēlē bez top3 spēlētājiem,kapēc tad to neviens neizmeklē?

  -4 [+] [-]

, 2023-04-09 15:40, pirms gada
shmopsis rakstīja: Wsh jau pēdējas 10 spēles spēlē bez top3 spēlētājiem,kapēc tad to neviens neizmeklē?
Tāpēc ka Ovečkinu visi mīl

  +4 [+] [-]

, 2023-04-09 16:03, pirms gada
Tas ka NBA vadība izmeklēs spēlētāju nespēlēšanu ir pozitīvi.Paskatīsimies no skatītāju puses-esot jebkādas komandas fans un grib redzēt savas komandas labākos spēlētājus pēdējās spēlēs,nopērk dārgās biļetes un spēlē redz,ka spēlē G-līgas spēlētāji Dončiča,Ērvinga,Jokiča,Adetokunbo,Durenta vietā.Skatītājs sadusmotos par to,ka iztērēja lielu naudu par to,ka viņu komanda apmānīja par spēlētājiem un turpmāk vairāk neapmeklēs spēles.Tas nozīmē,ka arī NBA par to kaut kādīgi cieš un iet par sliktu it sevišķi pēdējās spēles,kur komandas spēlē ar otro un trešo sastāvu.

  -3 [+] [-]

, 2023-04-09 16:26, pirms gada
egucis x rakstīja: Tas ka NBA vadība izmeklēs spēlētāju nespēlēšanu ir pozitīvi.Paskatīsimies no skatītāju puses-esot jebkādas komandas fans un grib redzēt savas komandas labākos spēlētājus pēdējās spēlēs,nopērk dārgās biļetes un spēlē redz,ka spēlē G-līgas spēlētāji Dončiča,Ērvinga,Jokiča,Adetokunbo,Durenta vietā.Skatītājs sadusmotos par to,ka iztērēja lielu naudu par to,ka viņu komanda apmānīja par spēlētājiem un turpmāk vairāk neapmeklēs spēles.Tas nozīmē,ka arī NBA par to kaut kādīgi cieš un iet par sliktu it sevišķi pēdējās spēles,kur komandas spēlē ar otro un trešo sastāvu.
Tak aizver muti

  +1 [+] [-]

, 2023-04-09 16:47, pirms gada
Two goats one Champion rakstīja: Pončiks nākošajā gadā uzvarēs titulu, KP nabags, Berča var spēlēt tik latvijā!
Čali? Pirmkārt iemācies rakstīt, otrkārt KP ir labs ,Berča nav NBA spēlētājs,bet Eirolīgā spēlēt varētu! Pončiks un tituls? Divas nesavienojamas lietas!

     [+] [-]

, 2023-04-09 16:49, pirms gada
shmopsis rakstīja: Wsh jau pēdējas 10 spēles spēlē bez top3 spēlētājiem,kapēc tad to neviens neizmeklē?
Tu nesaproti tas ir cits...

     [+] [-]

, 2023-04-09 17:57, pirms gada
Two goats one Champion rakstīja: Tak aizver muti
puišel, tu varētu pastāvēt pie ratiem un paklusēt. vienīgais ko tu raksti ir pilnīgs sūds un lieka laika tērēšana to lasot. es saprotu, ka vēlies būt low level trollis, bet nu, tad tev jāpaceļ savs līmenis. tādu bezpriģeli drukāja kādreiz tas krievelis maiklblack.

     [+] [-]

, 2023-04-09 18:10, pirms gada
Suveizdai izdevās radīt jaunu lingvistisko pērli - Dāvijs Bertāns. Ar Pēšoniem, Lāšoniem vai Andeššoniem nepietika, vajadzēja arī no Dāvja izveidot Dāviju ... :-D :-D

     [+] [-]

, 2023-04-09 18:17, pirms gada
pizdjux rakstīja: puišel, tu varētu pastāvēt pie ratiem un paklusēt. vienīgais ko tu raksti ir pilnīgs sūds un lieka laika tērēšana to lasot. es saprotu, ka vēlies būt low level trollis, bet nu, tad tev jāpaceļ savs līmenis. tādu bezpriģeli drukāja kādreiz tas krievelis maiklblack.
Es tādus kā tevi mma sporta skola dauzu un viņi raud

     [+] [-]

, 2023-04-09 18:31, pirms gada
Two goats one Champion rakstīja: Es tādus kā tevi mma sporta skola dauzu un viņi raud
šaubos, vai esi spējīgs pa savu cīsiņu iesist, puišel.

     [+] [-]

, 2023-04-09 18:34, pirms gada
pa visiem gadiem daudz wannabe troļļi bijuši, bet tādi, kuriem var medaļas iedot ir bijuši uz vienas rokas pirkstiem saskaitāmi.. nu ja esi gaterī strādājis. pārējie var pienest ūdeni viņiem, tu tāds pats. gribi pa lielam, bet reāli tik purkšķis iznāk. ej vel pamācies, tad nāc atpakaļ.

     [+] [-]

, 2023-04-09 19:03, pirms gada
Two goats one Champion rakstīja: Es tādus kā tevi mma sporta skola dauzu un viņi raud
..tu zosu dzinēj pabeidz 6.klasi,lai mācētu rakstīt...MMA skolu tu esi redzējis tikai TV...āksts ..

     [+] [-]

, 2023-04-09 19:17, pirms gada
cesinieks777 rakstīja: ..tu zosu dzinēj pabeidz 6.klasi,lai mācētu rakstīt...MMA skolu tu esi redzējis tikai TV...āksts ..
Tu turpmāk uzmani muguru ejot pa ielām, es tevi pēc IP adreses atradīšu un ar džekiem bagažniekā iemetīšu

     [+] [-]

, 2023-04-09 20:12, pirms gada
NBA gan smieklīgi entās komandas dara to pašu, bet piesienās Dalasai jautri.