Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Freimanim pieci punkti, "Unics" izstājas ULEB Eirokausa pusfinālā

Freimanim pieci punkti, "Unics" izstājas ULEB Eirokausa pusfinālā
Rolands Freimanis
Foto: www.business-gazeta.ru

Latvijas basketbola uzbrucējs Rolands Freimanis šovakar guva piecus punktus, bet viņa pārstāvētais Kazaņas "Unics" ULEB Eirokausa pusfināla atbildes spēlē ar 76:78 piekāpās spāņu "Gran Canaria". Summā "Unics" zaudēja ar 146:161.

Rolands Freimanis sāka spēli uz rezervistu soliņa, bet kopumā laukumā pavadīja 10 minūtes un septiņas sekundes. Šajā laikā latviešu basketbolists guva piecus punktus (2p. – 0/1; 3p. – 1/3; 1p. – 2/2), izcīnīja divas bumbas zem groziem, divreiz pārkāpa noteikumus un vienreiz uz sodu izprovocēja arī pretiniekus. Latviešu basketbolists bija viens no sliktākajiem +/- rādītājiem komandā (-6).

Ar 20 punktiem "Unics" sastāvā rezultatīvākais bija Džeimss Vaits, bet 17 punktus un sešas atlēkušās bumbas pievienoja Dors Fišers. Mājinieku uzvaru ar 17 punktiem un sešām bumbām zem groziem sekmēja Levons Kendals.

"Gran Canaria" ULEB Eirokausa finālā sacentīsies ar citu Krievijas komandu "Khimki". Rima Kurtinaiša trenētie basketbolisti šovakar ar 93:89 uzvarēja turku "Banvit", summā "Khimki" pārsvars bija tikai trīs punkti (175:172). Tairīss Raiss uzvarētāju labā guva 28 punktus, bet zaudētājiem labākais bija Semijs Medžia ar 25 punktiem. "Banvit" no zaudējuma neglāba arī bijušā VEF basketbolista Ērla Džeroda Roulenda centieni – amerikāņu aizsargs guva 11 punktus un atdeva četras rezultatīvas piespēles.

Arī finālā uzvarētājs tiks noteikts divu spēļu summā (spēles notiks 24. un 29. aprīlī). Eirokausa čempions izcīnīs tiesības startēt nākamajā Eirolīgas sezonā.

Izmantotie resursi:
Eurocup - Welcome to Eurocup

     [+] [-]

, 2015-04-09 00:16, pirms 9 gadiem
Tā komanda grimst!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-04-09 08:57, pirms 9 gadiem
Unics galigi slabani izskatijas, bet nu kanareikas ari ladeja ar nenormalu metienu %
Kas attiecas uz Khimki speli, ne bez tiesnesu palidzibas pasas beigas vini uzvareja - nenosvilptais sods Deivisam pret Roulendu, par ko pat komentetaji bija nesaprasana, tad vel turku bloketais metiens, kura tomer tika saskatiti 2 punkti, lai ari bumba vel nemaz nebija augstako trajektoriju sasniegusi, kā ari laika neapstadinasana speles beigas, kad tika nozagtas vismaz 5 sekundes par labu Khimkiem.

  -1 [+] [-]

, 2015-04-09 11:43, pirms 9 gadiem
neviens negrib redzēt finālā divas vienas valsts komandas, pie tam vēl krievu!

     [+] [-]

, 2015-04-09 13:04, pirms 9 gadiem
Unics nav Freimaņa komanda, Pašutins laikam ņirgājas kā ar kkādu jaunatnes spēlētāju, te laukumā, kā viena epizode, te atkal malā.
Ja Freimanim dotu tādu brīvību kā Kalev, tad redzētu, ka samestu kā pret CSKA 30 pts, bet nu Unics jau jāizkonkurē milzīgie meļņi.

Vispār cienu tās krievijas komandas, kuras spēli balsta uz saviem spēlētājiem, nevis pārmaksātiem asv leģionāriem, kuriem grūž rīklē Gazprom ļimonus.