Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Video: Koņevs: "Daži spēlētāji imitēja cīņu"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs
Smscredit.lv Latvijas futbola Virslīgas preses konference pēc spēles starp Daugavpils "Daugavu" un FC "Jūrmala".
Vērtējums: +1

  +4 [+] [-]

, 2014-04-09 20:58, pirms 10 gadiem
Pašam Koņevam nav apnicis? Manuprāt, Jūrmala šosezon ir nevis futbola klubs, bet aktieru pulciņš. Izskatās, ka viņi labāk tēlo, ka spēlē futbolu, nekā spēlē futbolu. Tas pats attiecas arī kluba vadību.
Nožēlojami.
Bet tā arī nesaprotu, ko tad Koņevs tur dara, ja viņš tik neapmierināts. Acīmredzami netiek galā ne ar spēlētājiem, ne ar situāciju kopumā.

  +1 [+] [-]

, 2014-04-10 11:21, pirms 10 gadiem
Pakatieties Koneva pagajušas sezonas preseskonferences.
Pirms sezonas vini pirmie pazino par kluba lieliem merkiem,par super-papildinajumiem.Bet sezonai sakoties,katra preseskonference vins raud,ka speletaju nav,uzbruceju nav,tas necinas,tas nepilda uzdevumus,bet mes visi treninos atstradajam un visu daram pareizi.Ta bija ari pagausa gada vasara,kad panema Grebi un Prohorenkovu.Konevs raudaja no priekiem,kadus speletajus vinam izdevas dabut,net pec katras speles zelojas,ka nav uzbruceju,nav videjas linijas speletaju utt.Klauns kopa ar Jurmalas vadibu.

  +1 [+] [-]

, 2014-04-10 20:05, pirms 10 gadiem
Totomala iet pa kursu no spēles uz spēli. Visbagātākais klubs, uz kuru liktās cerības (likmes) attaisnojas ar uzviju. Tikai kreņķis,ka koeficients spēles laikā tik briesmīgi krīt.... Jāslīpē totomeistarība, lai izskatās pēc traģiskas cīņas!