Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2950, Did:0, useCase: 3

Girgensona ''Sabres'' uzņems ''Stars'', Bļugers viesosies pie vicečempiones

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Girgensona ''Sabres'' uzņems ''Stars'', Bļugers viesosies pie vicečempiones
Zemgus Girgensons. Foto. USA Sports Today. Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) naktī uz piektdienu spēles aizvadīs Zemgus Girgensona un Teodora Bļugera pārstāvētās komandas. Spēļu translācijas ''Viaplay'' platformā.

• Pulksten 2.00 pēc Latvijas laika Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo ''Sabres'' savā laukumā sāks dueli pret vienu no spēcīgākajām Rietumu konferences komandām Dalasas ''Stars''.

• Ar 68 punktiem 63 cīņās ''Sabres'' ir desmitie Austrumos un piektie Atlantijas divīzijā, bet ''Stars'' hokejisti ieņem trešo pozīciju Rietumos un pirmo vietu Centrālajā divīzijā ar 64 spēlēs sakrātu 81 punktu.

• Pēc Visu zvaigžņu spēles pārtraukuma ''Sabres'' izcīnīja trīs uzvaras četros mačos, bet iepriekšējās piecās spēlēs izdevies tikt vien pie vienas uzvaras. Šobrīd zaudējumu virkne sasniegusi divas spēles.

• ''Stars'' pēc vāja posma februāra vidū, kad tika piedzīvotas piecas neveiksmes pēc kārtas, iepriekšējās sešās spēlēs svinējusi četras uzvaras.

• Komandas pirmo cīņu šajā sezonā aizvadīja janvāra izskaņā Dalasā, kad ''Sabres'' uzvarēja pagarinājumā ar 3:2.

• Vienību līderi šajā sezonā ir arī rezultatīvāko līgas spēlētāju desmitniekā. Teidžs Tompsons no ''Sabres'' ar 83 punktiem (42+41) ir piektais, bet ''Stars'' līderis Džeisons Robertsons ar 80 punktiem (38+42) ir devītais.

• Paralēlajā mačā pulksten 2.00 Tampabejā Teodora Bļugera pārstāvētā Lasvegasas ''Golden Knights'' viesosies pie ''Lightning'' hokejistiem, kuri ir pašreizējie Stenlija kausa vicečempioni.

• Mājiniekiem gaidāmajā mačā nevarēs palīdzēt vien pieredzējušais zviedru aizsargs Viktors Hedmans, kamēr lasvegasiešu lazarete ir sastāv no sešiem hokejistiem.

• ''Lightning'' iepriekšējā spēlē ar 5:2 apspēlēja Filadelfijas ''Flyers'', pārtraucot piecu zaudējumu sēriju, bet ''Golden Knights'' noslēdza trīs uzvaru virkni, piekāpjoties Floridas ''Panthers'' ar 1:2.

• Ar 81 punktu 64 spēlēs Tampabejas vienība ir piektā Austrumos un trešā Atlantijas divīzijā, bet Bļugera komanda ir Rietumu konferences un Klusā okeāna divīzijas līdervienība – 82 punkti 64 cīņās.

• Vienību pirmajā mačā februārī ''Golden Knights'' uzvarēja mājās ar 5:4.

NHL spēles

SpēleLaiksSpēleLaiks
Sabres – Stars2.00Hurricanes – Flyers2.00
Canadiens – Rangers2.00Penguins – Islanders2.00
Lightning – Golden Knights2.00Capitals – Devils2.00
Bruins – Oilers2.30Blues – Sharks3.00
Coyotes – Predators4.00Avalanche – Kings4.00
Kraken – Senators5.00

     [+] [-]

, 2023-03-10 02:26, pirms gada
Tedijs malacis, nenožmiedzās un tik smuks gols sanāca.