Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Nevienam NBA Zvaigžņu spēles dalībniekam nav bijušas pozitīvas analīzes

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Nevienam NBA Zvaigžņu spēles dalībniekam nav bijušas pozitīvas analīzes
Kavai Lenards un Luka Dončičs. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālā basketbola asociācija pirmdien paziņojusi, ka nevienam no cilvēkiem, kuri nedēļas nogalē bija ieradušies Atlantā, lai piedalītos Zvaigžņu spēles pasākumos, nodotās Covid-19 analīzes nav nesušas pozitīvu rezultātu.

Zvaigžņu spēle secen gāja Filadelfijas “76ers” diviem pārstāvjiem - Žoelam Embīdam un Benam Simonsam. Viņi abi tika atzīti par kontaktpersonām, jo pirms došanās uz Atlantu apmeklēja frizieri, kuram tika konstatētas pozitīvas analīzes. NBA noteikumu dēļ Embīds un Simonss nevarēja doties laukumā, bet viņu nodotās analīzes nesušas negatīvu rezultātu.

Līga pirmdienas paziņojumā norādījusi, ka visi spēlētāji, treneri un tiesneši analīzes nodevuši trīs reizes. Noslēdzošās pārbaudes veiktas tieši pirms Zvaigžņu spēles.

“76ers” nākamo spēli aizvadīs ceturtdien, viesos tiekoties ar Čikāgas “Bulls”. Pagaidām nav skaidrības, vai Embīds un Simonss drīkstēs doties laukumā. “Protams, viņi abi gribēja doties laukumā. Tā bija vilšanās. Pagaidām nezinām, kā būs ar nākamajiem mačiem. Būtu smagi sākt sezonas otro pusi bez viņiem ierindā,” skaidroja Filadelfijas galvenais treneris Doks Riverss.

Spēlētāji Atlantā ieradās sestdien, bet prom devās svētdienas vakarā - tūdaļ pēc spēles. Lebrona Džeimsa izveidotā komanda svinēja uzvaru ar 170:150, pieveicot Kevina Durenta vienību. Par MVP tika atzīts Jannis Adetokunbo.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...