Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Metta" no "Valmieras" uz īres tiesībām iegūst Lūsiņu

Emils Ozerinskis

"Metta" no "Valmieras" uz īres tiesībām iegūst Lūsiņu
Kristers Lūsiņš "Mettas" formastērpā. Foto: Jānis Līgats

Latvijas futbola federācijas (LFF) pāreju sarakstā apstiprināta Kristera Lūsiņa pārcelšanās no "Valmieras" uz Rīgas komandu "Metta".

20 gadus vecais Kristers Lūsiņš sezonai gatavojās kopā ar "Valmieras" komandu treniņnometnē Turcijā, taču uzbrūkošā tipa spēlētāju Vidzemes komandā šosezon netrūkst, kas Lūsiņa sakarā lielu spēles laiku Virslīgas čempionātā nesolīja. Līdz ar to Vidzemes komanda vienojusies par Lūsiņa izīrēšanu Andra Riherta trenētajai zaļibaltajai komandai, kas savu pēdējo sezonu bombardieri Raimondu Krolli starpsezonā pārdeva tieši "Valmierai".

Lūsiņš pagājušajā sezonā atgriezās laukumā pēc krustenisko saišu traumas, kas lika spēlētājam izlaist visu sezonu pēc tikai 15 nospēlētām minūtēm 2019. gada Virslīgas sezonas pirmajā mačā. Lūsiņš Virslīgā kopumā aizvadījis 28 mačus, izceļoties ar diviem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm, taču jāatzīmē, ka šos rezultativitātes punktus valmierietis guva 2018. gada Virslīgas sezonā, pērn aizvadot septiņus Virslīgas mačus un divas cīņas Latvijas kausā.

Pagājušajā sezonā Lūsiņs Latvijas U21 izlases rindās izcēlās ar vārtiem pret Krievijas vienaudžiem.

"Metta" savu uzbrukuma līniju šajā starpsezonā pastiprināja ar no "Ventspils" īrēto Raienu Tālbergu. Tāpat komanda cerības liks uz japāņu uzbrucēju Ikuto Gomi.

Izmantotie resursi:
https://lff.lv/klubiem/parejas-tran...