Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Balceram septītais punkts sezonā, "Sharks" pārtrauc zaudējumu sēriju

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Balceram septītais punkts sezonā, "Sharks" pārtrauc zaudējumu sēriju
Rūdolfs Balcers. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) pie sava septītā (2+5) rezultativitātes punkta šosezon ticis latviešu uzbrucējs Rūdolfs Balcers, kurš rezultatīvi asistēja komandas otro vārtu guvumā, palīdzot Sanhosē "Sharks" ar 3:2 pagarinājumā pieveikt Sentluisas "Blues". "Sharks" pārtrauca trīs neveiksmju sēriju.

23 gadus vecais Liepājas hokeja audzēknis Rūdolfs Balcers arī šorīt cīnījās haizivju otrajā virknējumā kopā ar amerikāņu hokejistiem Metu Nieto un Dilanu Gambrelu. Balcers laukumā pavadīja kopumā 17 minūtes un 17 sekundes, no kurām 79 sekundes - skaitliskajā vairākumā. Latvieša rēķinā pa diviem metieniem pa vārtiem un diviem spēka paņēmieniem, kā arī viens bloķēts pretinieku raidījums.

Abām komandām šī bija sestā savstarpējā spēle šosezon, līdz šim trīs uzvaras iepriekšējos mačos savācot "Blues" hokejistiem. Cīņa iesākās eksplozīvi, dūres izvicinot "Blues" policistam Kailam Klifordam un "Sharks" spēlētājam Kērtisam Gabrielam. Pirmos vārtus izdevās gūt "Blues", kuras rindās ar ātru metienu savu pirmo ripu NHL iemeta soms Niko Mikola.

Turpinājumā Sanhosē vienība nopelnīja četrus divu minūšu sodus pēc kārtas, pastarpināti izlīdzinot rezultātu (1:1), kad otrās trešdaļas septītajā minūtē "Blues" zonā ieslidoja pieredzējušais Marks-Eduārs Vlasiks, kurš aizsarga aizsegā izdarīja plaukstas metienu, ripu trāpot Villes Huso sargātā cietokšņa augšējā stūrī. "Sharks" vienībai gan neizdevās izturēt visus no minētajiem četriem noraidījumiem, 54 sekundes līdz otrā perioda beigām Breidenam Šennam vairākumā vēlreiz izvirzot priekšgalā "Blues" - 2:1.

Noslēdzošās trešdaļas pirmajā pusē "Sharks" nopelnīja divas iespējas spēlēt ar viena vīra pārsvaru. Ja pirmā no tām izmentota netika, tad otrajā Sanhosē vienība pretinieku vārtus iekaroja jau vairākuma devītajā sekundē. Balcers izdarīja piespēli vārtu priekšā esošajam Raienam Donato, kura pirmo no nelielas distances izdarīto metienu atvairīja "Blues" vārtsargs. Taču pie atlēkušās ripas pirmais bija Logans Kutūrs, panākot neizšķirtu 2:2 [VIDEO].

Pagarinājumā spēles liktenis izšķīrās salīdzinoši ātri, jau 41. sekundē ātro pretuzbrukumu rezultatīvi noslēdzot Evanderam Keinam - 3:2.

"Sharks" 2019. gada Stenlija kausa čempionei sagādāja otro zaudējumu pēc kārtas, ar 23 mačos iekrātu 21 punktu gan saglabājot pēdējo vietu Rietumu divīzijā. Tikmēr "Blues" ar 32 punktiem 26 spēlēs ir divīzijas vicelīdere. Turpinājumā "Sharks" dosies uz Anaheimu, kur 13. un 14. martā krustos zobenus pret citu divīzijas lejasgala komandu "Ducks".

  +8 [+] [-]

, 2021-03-09 07:40, pirms 3 gadiem
Tāpat vien NHL spēlētāji netiek spēlēt vairākumā, tas nav KHL..

Teicami sevi pierāda Balcers. Tā tik turpināt!!!
Slēpts komentārs: edgarjans

  +3 [+] [-]

, 2021-03-09 08:59, pirms 3 gadiem
2 min. pirms pamatlaika beigām Balceram nedaudz nepaveicās - viņa mestā ripa pēc rikošet vienkārši nejauši trāpīja pa varotčika kājsargu. Bet tā - jā - labi sevi parādīja.

  +1 [+] [-]

, 2021-03-09 10:28, pirms 3 gadiem
Balcers sevi lieliski pierāda Šarkos, šonakt bija viņa labākā spēle viennozīmīgi (no kādām 6-7 ko esmu redzējis). Vai tik Balcers pamazām nekļūst par TOP6 spēlētāju NHL?!!

galvenais treneris par Balceru - “vjņš bija labākais uzbrucējs šīsnakts spēlē”

komandas kapteinis Couture par Balceru - “viņš fantastiski redz laukumu, viņa vārti drīz atnāks”

https://mobile.twitter.com/search?q...

     [+] [-]

, 2021-03-09 10:29, pirms 3 gadiem
parvisu rakstīja: Tāpat vien NHL spēlētāji netiek spēlēt vairākumā, tas nav KHL..

Teicami sevi pierāda Balcers. Tā tik turpināt!!!
Pietam pirmajā vairākumā

     [+] [-]

, 2021-03-09 11:25, pirms 3 gadiem
Milzīgs prieks par viņu! Kad būs maiņas partneris atpakaļ no Covid, tad punkti vel straujāk nāks.

     [+] [-]

, 2021-03-09 11:32, pirms 3 gadiem
parvisu rakstīja: Tāpat vien NHL spēlētāji netiek spēlēt vairākumā, tas nav KHL..

Teicami sevi pierāda Balcers. Tā tik turpināt!!!
Tā gan, tikai ar piebildi, ka tas Rūdolfam bija pirmais punkts vairākumā pēdējo 2 NHL sezonu laikā.

     [+] [-]

, 2021-03-09 11:42, pirms 3 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Tā gan, tikai ar piebildi, ka tas Rūdolfam bija pirmais punkts vairākumā pēdējo 2 NHL sezonu laikā.
Nu gan pagāišgad daudz viņš nospēlēja NHL SEZONĀ, kur nu vēl vairākumā

Pietam tas, ka punkti ir vienādos sastāvos šobrīd ir pat labāk, jo tas parāda, ka viņš var nest rezultātu 5vs5 spēlē, nevis tikai vairākumā