Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Ostapenko un Sevastova zaudē ranga līderes Čanas komandai

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Ostapenko un Sevastova zaudē ranga līderes Čanas komandai
Anastasija Sevastova un Aļona Ostapenko
Foto: Dmitrijs Suļžics, F64

Aļonas Ostapenko un Anastasijas Sevastovas duets zaudēja arī savā otrajā mačā WTA turnīros, ceturtdien Indianvelsas "Premier Mandatory" sacensību 1. kārtā ar 2:6, 3:6 piekāpjoties dubultspēļu speciālistēm Latišai un Haočinai Čanām no Taivānas.

Ostapenko šonedēļ dubultspēļu rangā atrodas 35. vietā, bet Sevastovai ir 127. vieta. Savukārt tikai dubultspēlēs startējošās māsas Čanas, kuras kopā uzvarējušas astoņos WTA turnīros un sakrājušas daudz titulu ar citām pāriniecēm, atrodas daudz augstāk – 28 titulu īpašniecei Latišai dalīta 1. vieta ar savu pagājušās sezonas pārinieci Martinu Hingisu, kura vēlreiz beigusi karjeru, bet 14 titulus izcīnījusī Haočina atrodas 15. vietā.

Ostapenko un Sevastova otro reizi kopā spēlēja WTA turnīrā, arī šoreiz samierinoties ar zaudējumu 1. kārtā. Tāds pats rezultāts viņām bija arī Dubaijā. Savukārt dažas nedēļas agrāk viņas guva divas uzvaras "Fed Cup" mačos Tallinā, kur gan bija daudz vājākas pretinieces cīņās pret Turciju un Serbiju.

Miljardierim Lerijam Elisonam piederošais Indianvelsas turnīrs šogad vienspēļu elites spēlētājas ar miljonu dolāru lielu bonusu motivēja piedalīties arī dubultspēļu turnīrā. Ja kādai tenisistei izdosies uzvarēt abos turnīros, viņa papildus jau tā iespaidīgajām prēmijām, kas pienākas par uzvaru Indianvelsā, saņems vienu miljonu. Tas pats attiecas arī uz vīriešu turnīra dalībniekiem.

Dāmu turnīra vēsturē tikai divas tenisistes vienas sezonas laikā uzvarējušās abos turnīros. Lindsija Devenporte to iespēja divreiz (1997, 2000), bet Vera Zvonarjova vienreiz (2009).

Šogad jau bijuši divi turnīri ar divkāršu panākumu. Simona Halepa sezonas pirmajā nedēļā abos turnīros uzvarēja Šeņdžeņā, bet otrajā nedēļā ar identisku panākumu Hobārtā izcēlās Elīze Mertensa.

Indianvelsas dubultspēļu turnīru no vienspēļu Top 20 spēlētājām bez abām mūsu tenisistēm sāka vēl arī Halepa, Karolīna Pliškova, Slouna Stīvensa, Kristina Mladenoviča, Koko Vandevei un Darja Kasatkina.

  -2 [+] [-]

, 2018-03-09 08:37, pirms 6 gadiem
Nav jēgas kopā spēlēt!

  -2 [+] [-]

, 2018-03-09 08:40, pirms 6 gadiem
Cik no top 30 spēlē dubultspēles ? Kāds ir mērķis abām ? Mēs varbūt kaut ko nezinam,jo pēc tam nopietnos turnīros nevar kājas pavilkt.Fizika izcila jau nevienai nav.

  +3 [+] [-]

, 2018-03-09 09:16, pirms 6 gadiem
Viņās gatavojas Fed kausa pārspēlēm ar Krieviju. Visu cieņu meitenēm, ka upurē savus plānus, lai izcīnītu ko lielāku ar Latvijas izlasi!