Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

NHL nedēļas labākie: Hudlers, Varlamovs un Talbots

NHL nedēļas labākie: Hudlers, Varlamovs un Talbots
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) vadība paziņojusi aizvadītās nedēļas labākos spēlētājus. Par labāko atzīts Jirži Hudlers, bet otrās un trešās zvaigznes titulus ieguva Semjons Varlamovs un Kems Talbots.

Par nedēļas pirmo zvaigzni atzīts Kalgarī "Flames" spēlētājs Jirži Hudlers, kurš aizvadītajā nedēļā atzīmējās ar četriem precīziem raidījumiem un četrām rezultatīvām piespēlēm. 31 gadu vecais hokejists nedēļu iesāka ar rezultatīvu piespēli un uzvaras vārtiem papildlaikā, palīdzot izcīnīt uzvaru pār Filadelfijas "Flyers". Arī mačā pret Bostonas "Bruins" viņš tika pie diviem rezultativitātes punktiem (1+1), turpinot ar diviem gūtiem vārtiem pret Detroitas "Red Wings", bet nedēļas nogalē, tiekoties ar Otavas "Senators", atdeva divas piespēles. Čehu hokejists pirmo reizi savā karjerā guvis vairāk nekā vienu punktu četrās spēlēs pēc kārtas, un šosezon ar 56 punktiem (23+33) ir rezultatīvākais "Flames" hokejists.

Par aizvadītās nedēļas otro zvaigzni tika atzīts Kolorādo "Avalanche" vārtsargs Semjons Varlamovs, kurš ar savu lielisko spēli palīdzēja izcīnīt trīs uzvaras, vidēji mačā ielaižot 0,69 vārtus un atvairot 98,1% pretinieku metienus. Krievu vārtsargs nedēļu iesāka ar 28 atvairītiem metieniem pret Pitsburgas "Penguins", bet trīs dienas vēlāk tika pie savas piektās sausās spēles šajā sezonā, apturot visus 44 Kolumbusas "Blue Jackets" mēģinājumus. Savukārt mačā pret Minesotas "Wild" atvairīja 29 ripas.

Trešās zvaigznes titulu ieguva Ņujorkas "Rangers" vārtu vīrs Kems Talbots, vidēji mačā zaudējot 0,99 vārtus un atvairot 96,5% metienus. Kanādietis nedēļu iesāka ar 25 atvairītiem metieniem pret Nešvilas "Predators", vēlāk tiekot galā ar 29 Detroitas "Red Wings" hokejistu metieniem, bet nedēļas nogalē aizvadīja sauso spēli, apturot visus 29 Čikāgas "Blackhawks" centienus, kļūstot par pirmo "Rangers" vārtsargu kopš 1966.gada 25.decembra, kuram Čikāgā izdevies nosargāt savus vārtus neskartus.

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League