Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Kadri nokavē treniņu un tiek aizsūtīts mājās, Robidā sezona beigusies

Kadri nokavē treniņu un tiek aizsūtīts mājās, Robidā sezona beigusies
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Toronto "Maple Leafs" pagaidu treneris Pīters Horāčeks par laicīgu neierašanos komandas treniņā atstādinājis 24 gadus veco kanādiešu hokejistu Nazemu Kadri, savukārt Stefanam Robidā savainojuma dēļ šī sezona beigusies.

Toronto “Maple Leafs” 24 gadus vecais uzbrucējs Nazems Kadri dienu pirms spēles ar Sentluisas “Blues” nokavēja treniņa sākumu, un komandas pagaidu treneris Pīters Horāčeks nolēma viņu sūtīt mājās. “Viņš nokavēja treniņu, tāpēc aizsūtīju viņu mājās,” treneris pastāstīja Toronto Sun. “Viņš ieradās par vēlu.”

Kanādietis šosezon 64 spēlēs savācis 36 punktus (16+20) un nopelnījis 22 soda minūtes. Horāčeks atzina, ka viņam nav skaidrs, vai 24 gadus vecais uzbrucējs piedalīsies spēlē pret Ņujorkas “Islanders”. “Viņš ir pieejams… ja man būs tāda vajadzība.” Toronto “Maple Leafs” pagaidu treneris arī atzina, ka aizsargam Stefanam Robidā būs nepieciešama pleca operācija un viņam šī sezona ir beigusies.

“Nolēmām, ka būtu labāk, ja viņam laicīgi tiktu veikta operācija, jo atlabšanas process būs ilgs, un mums viņš ir nepieciešams gaidāmajai treniņnometnei,” pastāstīja Horāčeks. Robidā, kuram šī ir pirmā sezona Toronto “Maple Leafs” kreklā, 51 spēlē guva vienus vārtus un atdeva sešas rezultatīvas piespēles. Toronto "Maple Leafs" šosezon 66 spēlēs spējusi izcīnīt vien 57 punktus, ierindojoties 27. vietā.

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

  -1 [+] [-]

, 2015-03-09 02:01, pirms 9 gadiem
Pagaidu treneris skarbo veci tēlo

  +1 [+] [-]

, 2015-03-09 02:54, pirms 9 gadiem
Izskatās ka Toronto Fani ir miljonāru jau kuro Kreklu mētā laukumā un Leafs spēlētājiem liekas ka jau gribās lai sezona atrāk beidzas saprotami ka komandi ir tādā bedrē ka pat Ar rebuild būs grūti ko sasniegt

     [+] [-]

, 2015-03-09 19:44, pirms 9 gadiem
senscore rakstīja: Pagaidu treneris skarbo veci tēlo
NU klausies, ja šitā treniņu kavē tad tas ir nesmuki, ka ne ka tas jau ir NHL.