Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"TV3 Sport" nedēļas nogalē piedāvās Porziņģa un Bertāna spēles NBA

Agris Suveizda

"TV3 Sport" nedēļas nogalē piedāvās Porziņģa un Bertāna spēles NBA
Dāvis Bertāns NBA trīspunktu metienu konkursā. Foto: AFP/Scanpix

Šonedēļ "TV3 Sport" kanāls pārraidīs Kristapa Porziņģa Dalasas "Mavericks" Nacionālās basketbola asociācijas spēli pret Ņūorleānas "Pelicans"(plkst. 2:30 naktī uz sestdienu) un Dāvja Bertāna Vašingtonas "Wizards" maču pret Bostonas "Celtics" (svētdienas vakarā plkst. 20:00).

Dalasas "Mavericks" lēnām atgūstas no neveiksmju joslas, kurā piedzīvoja sešus zaudējumus pēc kārtas, noslīdot uz Rietumu konferences tabulas lejasgalu. Kristapa Porziņģa komanda uzvarējusi divās spēlēs pēc kārtas un trijos no iepriekšējiem četriem mačiem. Pārāk skaļi trauksmes zvani "Mavs" gan nav jāzvana - sestās vietas īpašniece Portlendas "Trail Blazers" ir izcīnījusi tikai par vienu uzvaru vairāk. Tiesa, arī piedzīvojusi par četriem zaudējumiem mazāk.

Iepriekšējā spēlē pret Minesotas "Timberwolves" Porziņģis aizvadīja savu sezonas labāko maču, gūstot 27 punktus, izcīnot 13 bumbas pie groziem un bloķējot sešus metienus. Joprojām iespaidīgi ir "Mavs" līdera Lukas Dončiča rādītāji. Slovēnis vidēji spēlē gūst 27,8 punktus, pie groziem savāc 8,7 bumbas un atdod 9,3 rezultatīvas piespēles.

Dāvja Bertāna Vašingtonas "Wizards" 21 spēlē tikusi tikai pie sešam uzvarām un Austrumu konferences tabulā ieņem priekšpēdējo 14.vietu. Šobrīd astotajā pozīcijā atrodas Toronto "Raptors" ar uzvaru-zaudējumu bilanci 11-13. Sezonas pirmajā daļā pie lielāka uzvaru skata nav palīdzējis tikt arī zvaigžņotais aizsargu duets Bredlijs Bīls un Rasels Vestbruks. Un tas pat neskatoties uz teicamo Bredlija Bīla statistiku - Vašingtonas līderis ar 33,3 punktiem spēlē ir NBA rezultatīvākais basketbolists. Par skaitļiem nav jākaunas arī "triple double" mašīnai Vestbrukam - 19,4 punkti, 9,2 atlēkušās bumbas un 9,0 piespēles.

Dāvis Bertāns pagaidām nav atgriezies pie iepriekšējo gadu precizitātes. Pēc 42,4 % pagājušā sezonā Latvijas Lāzers šosezon trāpījis 33,1 % savu tālmetienu. Toties mačā ar Čikāgas "Bulls" Dāvis pirmo reizi spēli sāka pamatpieciniekā, 38 minūtēs gūstot 12 punktus.

Skaties pasaules klases sporta tiešraides Go3!

NBA spēles TV3 Sport kanālos un Go3:
10.februāris
5.00 Jazz - Celtics

11.februāris
5.00 Suns - Bucks

12.februāris
2:00 Bucks - Pacers (TV3 Sport, Go3)

13.februāris
2:30 Mavericks - Pelicans

14.februāris
3.30 Warriors - Nets
20:00 Wizards - Celtics (TV3 Sport 2, TV6)

15.februāris
7.30 Nuggets - Lakers

Informāciju sagatavoja:
TV3 Sport

     [+] [-]

, 2021-02-09 18:40, pirms 3 gadiem
Wizzards speles nav verts skatities, vai ari kads zina kadu jautru iemeslu?

Maverics loti atkarigs no meeness faazeem