Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Karsumam vārti un kautiņš, Kuldam rezultatīva piespēle

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Karsumam vārti un kautiņš, Kuldam rezultatīva piespēle
Mārtiņš Karsums pret Kirilu Djakovu
Foto: dynamo.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) izbraukuma mačā Jaroslavļas "Lokomotiv" šodien bez latviešu uzbrucēju palīdzības uzvarēja Novokuzņeckas "Metallurg" vienību (2:1). Citā mačā Artūra Kuldas "Salav Yulajev" savā laukumā pārspēja Bratislavas "Slovan" (4:2). Savukārt par spilgtāko spēli starp Latvijas leģionāriem aizvadīja Mārtiņš Karsums, kurš guva vārtus un izkāvās pret Hantimansijskas "Yugra" (2:3 bullīšos).

Maskavas "Dynamo" iepriekšējo spēļu laikā bija izcīnījusi desmit uzvaras pēc kārtas, taču šoreiz maču labāk iesāka viesi, kas otrās trešdaļas sākumā ieguva jau divu vārtu pārsvaru. Vispirms astotajā minūtē vārtus guva Mihails Žukovs, bet 22.minūtē soda metienu realizēja Artjoms Buļanskis (2:0). Pēc nepilnām sešām minūtēm mājinieki samazināja starpību - Andrejs Mironovs no laukuma apmales izdarīja metienu pa tālo vārtu stūri, un Karsums vārtu priekšā precīzi pielika nūju (1:2).

Pēc četrām minūtēm Karsums izkāvās ar Kirilu Djakovu, kurš guva savainojumu, un abi saņēma pa piecām soda minūtēm. 24 sekundes līdz otrās trešdaļas beigām Sergejs Soins bija pirmais pie atlēkušās ripas un panāca izlīdzinājumu (2:2), taču pēcspēles metienu sērijā veiksme bija viesu pusē - uzvaras bullīti realizēja Ņikita Gusevs.

Mārtiņš Karsums laukumā pavadīja 15 minūtes un 36 sekundes, pusotru minūti spēlējot arī pagarinājumā, izdarīja divus metienus pa vārtiem un guva vienus vārtus. Karsuma kontā arī piecas soda minūtes, divi uzvarēti iemetieni no trim un divi izpildīti spēka paņēmieni. Karsums šosezon 33 spēlēs ir guvis 15 vārtus un izdarījis astoņas rezultatīvas piespēles.

Ufas mačā vietējie "Salavat Yulaev" hokejisti bija apņēmības pilni reabilitēties par nepatīkamo zaudējumu iepriekšējā mačā (1:5). Pirmais periods aizritēja ar lielu mājinieku pārsvaru, un arī rezultāts veidojās pozitīvs (1:0). Otrajā trešdaļā ufieši pretiniekus spieda vēl vairāk, tomēr viesi no Bratislavas pamanījās panākt izlīdzinājumu, un tikai perioda izskaņā Ufa spēja atgūt vadību (2:1). Trešā perioda sākumā bratislavieši rezultātu atkal līdzsvaroja, bet 55. minūtē mājinieki realizēja soda metienu (3:2). Savukārt pēdējā minūtē pēc mūsu Kuldas piespēles tika pielikts punkts ar raidījumu tukšos vārtos.

Latvijas izlases aizsargs Artūrs Kulda laukumā bija 15:51 minūtes. Viņš izpildīja rezultatīvu piespēli, divas reizes meta pa vārtiem, vienreiz bloķēja pretinieku metienu un izpildīja vienu spēka paņēmienu.

Novokuzņeckas spēles pirmajā periodā ritēja līdzīga cīņa, un komandas apmainījās ar vārtu guvumiem (1:1). Otrajā periodā divreiz vairāk uzbruka viesi no Jaroslavļas un 39. minūtē izvirzījās vadībā. Trešajā periodā bija uzmanīga spēle, kas jaroslavļiešiem nodrošināja nepieciešamo uzvaru.

Latvijas izlases malējais uzbrucējs Miķelis Rēdlihs šim mačam nebija pieteikts. Savukārt tikmēr mūsu centra uzbrucējs Jānis Sprukts nav spēlējis kopš oktobra, kad guva ceļgala traumu; decembra beigās viņš atsāka treniņus uz ledus, bet pagaidām pie spēlēšanas netiek. "Lokomotiv" klubs 42 spēlēs izcīnījis 63 punktus un Rietumu konferencē ieņem 8.vietu, bet novokuzņeckieši ir līgas vājākā komanda.

Negaidīts rezultāts fiksēts Novosibirskā, kur vietējais "Sibir" uzbruka divreiz mazāk, tomēr izcīnīja lielu uzvaru pār nomināli vareno Sanktpēterburgas SKA (4:0), kas pēdējās deviņās spēlēs izcīnījis vien septiņus punktus.

Latviešu speciālista Pētera Skudras trenētais Ņižņijnovgorodas "Torpedo" rezultatīvā mājas mačā pārliecinoši pieveica spēcīgo Astanas "Barys" (7:2), savukār uzvaru izcīnīja Magņitogorskas "Metallurg", kas tagad apsteidz astaniešus un izvirzās Austrumu konferences spicē.

Izmantotie resursi:
khl.ru

1 2 48 komentāri

 +19 [+] [-]

, 2014-01-09 16:28, pirms 10 gadiem
Mikelim skiet ar jaabrauc maajaas..

 +24 [+] [-]

, 2014-01-09 16:32, pirms 10 gadiem
Nefanoju par šo komandu, bet SKA baigajā bedrē šobrīd. ..

  +9 [+] [-]

, 2014-01-09 16:39, pirms 10 gadiem
pamuļķis rakstīja: Nefanoju par šo komandu, bet SKA baigajā bedrē šobrīd. ..
7punkti astoņās spēlēs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +12 [+] [-]

, 2014-01-09 17:18, pirms 10 gadiem
pamuļķis rakstīja: Nefanoju par šo komandu, bet SKA baigajā bedrē šobrīd. ..
tas jau tikai normali,neviena komanda nevar aizvadit visu sezonu uz vilni.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +8 [+] [-]

, 2014-01-09 18:40, pirms 10 gadiem
Mārtiņš Karsums ir atpakaļ! Ilgi gaidīt nevajadzēja, kad jau atkal guvis vārtus pret ''Yugra''. Skaisti!

  +4 [+] [-]

, 2014-01-09 18:46, pirms 10 gadiem
Un arī izkāvies..

  +1 [+] [-]

, 2014-01-09 19:01, pirms 10 gadiem
Daawux222 rakstīja: Un arī izkāvies..
Kautiņu redzēji? online.khl rakstīts pēc kautiņa - Дьяков после драки покинул площадку из-за травмы

     [+] [-]

, 2014-01-09 19:10, pirms 10 gadiem
nukinsh rakstīja: Kautiņu redzēji? online.khl rakstīts pēc kautiņa - Дьяков после драки покинул площадку из-за травмы
Diemžēl nav ne translācijas, ne video. Bet nebrīnītos, ja kārtīgi izslēdza. Lai gan traumu kautiņā no pretinieka sitieniem ir grūti dabūt. Vai nu Karsums izslēdza tāfeli, vai Djakovam kaut kas rokām, vai arī - https://www.youtube.com/watch?v=Hf8...
Visticamāk, pats satraumējās. Gaidām video!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-01-09 19:32, pirms 10 gadiem
sandis44444 rakstīja: video nebūs jo no KHL čempionu mājas "arēnas" nav KHL majas lapa ne golu video ne kautinja.. nekad šķiet nav bijis.. vienigi ir tad ja speli rada KHL Tv, bet ari KHL nerada šo maču ne šovakar, ne atkartojumos..
Parasti tad, kad netika noorganizēta translācija, Maskavas ''Dynamo'' individuālais TV (rezumē) lika spēles golu video savā mājaslapā, vismaz tā ir bijis šādās situācijās. Spēle norisinās Balašihā, tāpēc varētu arī šaubīties.

  +3 [+] [-]

, 2014-01-09 20:20, pirms 10 gadiem
Nemaz neatceros kad pedejo reizi Karsums ir kaavies. A liekas ka pedejo reizi AHL. Bet visu cienu!!

  +2 [+] [-]

, 2014-01-09 20:25, pirms 10 gadiem
Aizvakar atbrauca paziņa no Pitjera, kuram draugs ir iekš SKA sistēmas un tas viņam savukārt klusām esot izmuldējies, ka SKA gatavojas ploviem un esot iedzīti labā fiziskajā bedrē un Kovi ar Tihonovu rukā pēc savas programmmas, lai gatavotos Sočiem. Tāpēc - ja no bedres komanda līdīs ārā - būs smagi pretiniekiem(( Labi, ka DR tas neskar, jo SKA ir mūsu klients jebkādā formā))))))

  +5 [+] [-]

, 2014-01-09 20:27, pirms 10 gadiem
Visvairak man patīk, ka tādā pilsētā kā Maskava, nekad nav bijis un šķiet tik drīz nebūs pieejams video atkārtojums spēles laikā. Nemaz nerunājot par pašu arēnu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2014-01-09 20:41, pirms 10 gadiem
Vispār biju novērojis, ka Karsumu respektē un ļoti reti kāds pēc svilpes viņu pat uzdrošinās pagrūstīt. Šeit, laikam, krievu puika būs aizmirsies.

  +1 [+] [-]

, 2014-01-09 20:46, pirms 10 gadiem
smilchs2 rakstīja: Vispār biju novērojis, ka Karsumu respektē un ļoti reti kāds pēc svilpes viņu pat uzdrošinās pagrūstīt. Šeit, laikam, krievu puika būs aizmirsies.
Karsums ir komarova tipa speeleetaajs, provokators, bet ne kauslis. Bortaa ielikt var, bet uz petaka ne paaraak pamanaams. Tas jau bija redzams RD laikos. Starp citu, peec vasaras treniniem boksaa Dzerins meegina speeleet liidziigi, vienmer lien aiz aadas pie pretinieka vaartiem, tachu nekad nekaujas.

  +2 [+] [-]

, 2014-01-09 20:59, pirms 10 gadiem
purva_velns rakstīja: Karsums ir komarova tipa speeleetaajs, provokators, bet ne kauslis. Bortaa ielikt var, bet uz petaka ne paaraak pamanaams. Tas jau bija redzams RD laikos. Starp citu, peec vasaras treniniem boksaa Dzerins meegina speeleet liidziigi, vienmer lien aiz aadas pie pretinieka vaartiem, tachu nekad nekaujas.
Pilnīgi garām, Karsums normāli bortā var ielikt, jā, bet nekad viņš neiet kašķi meklēt un provocēt pretiniekus, vārtsargu. Spēka paņēmieni nav provocēšana, čali

+ Komarovs tieši ir petakā visvairāk pamanāms

  +6 [+] [-]

, 2014-01-09 21:06, pirms 10 gadiem
video studijā

  -2 [+] [-]

, 2014-01-09 21:13, pirms 10 gadiem
Viss jau forši autor, bet būtu labi, ja būtu arī video. Ā nu pareizi, tur jau vēl nav ielikts, nav jau no kurienes nokopēt linku peace druvīt

  -2 [+] [-]

, 2014-01-09 21:13, pirms 10 gadiem
bars161 rakstīja: Aizvakar atbrauca paziņa no Pitjera, kuram draugs ir iekš SKA sistēmas un tas viņam savukārt klusām esot izmuldējies, ka SKA gatavojas ploviem un esot iedzīti labā fiziskajā bedrē un Kovi ar Tihonovu rukā pēc savas programmmas, lai gatavotos Sočiem. Tāpēc - ja no bedres komanda līdīs ārā - būs smagi pretiniekiem(( Labi, ka DR tas neskar, jo SKA ir mūsu klients jebkādā formā))))))
Nu nu, būs Biluy pa kluso noalgojuši par konsultantu. Kad pirmajās divās sezonās AK Bars bija čempioni, tad tieši playoff viņi sāka lidot. Tikai, kaut kā neatceros, ka kritumi viņiem bija tādi, kā tagad SKA...

  -2 [+] [-]

, 2014-01-09 21:26, pirms 10 gadiem
klavs95 rakstīja: Pilnīgi garām, Karsums normāli bortā var ielikt, jā, bet nekad viņš neiet kašķi meklēt un provocēt pretiniekus, vārtsargu. Spēka paņēmieni nav provocēšana, čali

+ Komarovs tieši ir petakā visvairāk pamanāms
Nekas tur nav garām. Protams, ka viņu spēles stils un līmenis kopumā atšķiras, bet ir daudz līdzību - Karsums nekaujas ( šodiena ir izņēmums), Komarovs nekaujas. Komarovs pagrūž un aiziet malā, Karsums iebortē un nekad pēc tam neiesaistās konfliktos, arī paslidojot malā, vēl RD nekad petakā nelīda un pie mazākā asuma pazuda no redzesloka. Komarovs petakā nekad nelien, lai izcīnītu vietu un pielabotu ripu, viņš tur parādās pēc tam, kad vārtsargs ir ripu noķēris
P.S.Ar "čali" - uzrunā savus vienaudžus.

  -1 [+] [-]

, 2014-01-09 21:30, pirms 10 gadiem
bars161 rakstīja: Aizvakar atbrauca paziņa no Pitjera, kuram draugs ir iekš SKA sistēmas un tas viņam savukārt klusām esot izmuldējies, ka SKA gatavojas ploviem un esot iedzīti labā fiziskajā bedrē un Kovi ar Tihonovu rukā pēc savas programmmas, lai gatavotos Sočiem. Tāpēc - ja no bedres komanda līdīs ārā - būs smagi pretiniekiem(( Labi, ka DR tas neskar, jo SKA ir mūsu klients jebkādā formā))))))
Redzot kā rullē Znaroks, tad SKA var iet mājās un atpūsties, to pašu var darīt arī pārējie, tāds sastāva dziļums un fiziskā nav nevienai komandai līgā, pat ne RD, mēs varam tikt tālu, bet līdz MD līmenim mums kā līdz marsam :/

  -2 [+] [-]

, 2014-01-09 21:34, pirms 10 gadiem
bars161 rakstīja: Aizvakar atbrauca paziņa no Pitjera, kuram draugs ir iekš SKA sistēmas un tas viņam savukārt klusām esot izmuldējies, ka SKA gatavojas ploviem un esot iedzīti labā fiziskajā bedrē un Kovi ar Tihonovu rukā pēc savas programmmas, lai gatavotos Sočiem. Tāpēc - ja no bedres komanda līdīs ārā - būs smagi pretiniekiem(( Labi, ka DR tas neskar, jo SKA ir mūsu klients jebkādā formā))))))
Bedrē dzīt bišķi par agru, kad tad viņi uguņos, divpusējos sparringos, kad būs OS, vai? To, ka Kovalčuks gatavojas individuāli, raksta visi krievu portāli, par Tihonovu gan tādu ziņu nav, pārāk neievērojama vienība.

     [+] [-]

, 2014-01-09 21:38, pirms 10 gadiem
purva_velns rakstīja: Bedrē dzīt bišķi par agru, kad tad viņi uguņos, divpusējos sparringos, kad būs OS, vai? To, ka Kovalčuks gatavojas individuāli, raksta visi krievu portāli, par Tihonovu gan tādu ziņu nav, pārāk neievērojama vienība.
Protams, ka viņam jāgatavojas individuāli, var redzēt, ka atbraucot uz KHL šis ir pazaudējis visu savu formu, kā diena pret nakti salīdzinot ar to, kāds šis bija NHL.

  +2 [+] [-]

, 2014-01-09 21:42, pirms 10 gadiem
Krokodils rakstīja: Protams, ka viņam jāgatavojas individuāli, var redzēt, ka atbraucot uz KHL šis ir pazaudējis visu savu formu, kā diena pret nakti salīdzinot ar to, kāds šis bija NHL.
Domāju, ka problēma ir citur - viņam ir hroniska muguras trauma, kādēļ vairs nevarēja spēlēt NHL fizisko hoķi, vienkārši atbrauca tēlot patriotu un nopelnīt lielu naudu. Viņu uztaisīja par KHL seju, kā savulaik Radulovu. Bet tas nenoņem veselības problēmas, kādēļ arī atsevišķi treniņi un programma.

     [+] [-]

, 2014-01-09 21:46, pirms 10 gadiem
purva_velns rakstīja: Domāju, ka problēma ir citur - viņam ir hroniska muguras trauma, kādēļ vairs nevarēja spēlēt NHL fizisko hoķi, vienkārši atbrauca tēlot patriotu un nopelnīt lielu naudu. Viņu uztaisīja par KHL seju, kā savulaik Radulovu. Bet tas nenoņem veselības problēmas, kādēļ arī atsevišķi treniņi un programma.
O, šito es laikam būšu kaut kur palaidis garām, muguras trauma? Man liekas, ka viņam tās izlaistās spēles NHL karjeras laikā bija gana maz. Kur tad viņš tādu kaiti būs ielaidis.

     [+] [-]

, 2014-01-09 21:53, pirms 10 gadiem
Krokodils rakstīja: O, šito es laikam būšu kaut kur palaidis garām, muguras trauma? Man liekas, ka viņam tās izlaistās spēles NHL karjeras laikā bija gana maz. Kur tad viņš tādu kaiti būs ielaidis.
Ir tāda lieta. Daudz izlaida šogad KHL, arī uz vienu eirotūri tamdēļ nebrauca. Spēlētājs izcils, bet ar ilgtermiņa līgumu ska iegrābās. Protams, nauda viņiem nav arguments.

     [+] [-]

, 2014-01-09 21:56, pirms 10 gadiem
purva_velns rakstīja: Ir tāda lieta. Daudz izlaida šogad KHL, arī uz vienu eirotūri tamdēļ nebrauca. Spēlētājs izcils, bet ar ilgtermiņa līgumu ska iegrābās. Protams, nauda viņiem nav arguments.
Tad jau Devils drīzāk ieguvēji nekā zaudētāji. Vispār traki ar tām traumām NHListiem. Atceroties, kā Lindross ātri beidza karjeru dēļ smadzeņu satricinājumiem. Tagad Gaboriks katru sezonu kaut ko salauž, traki vispār.

  +1 [+] [-]

, 2014-01-09 22:23, pirms 10 gadiem
Video vēl nav manīts?

     [+] [-]

, 2014-01-09 22:34, pirms 10 gadiem
purva_velns rakstīja: Nekas tur nav garām. Protams, ka viņu spēles stils un līmenis kopumā atšķiras, bet ir daudz līdzību - Karsums nekaujas ( šodiena ir izņēmums), Komarovs nekaujas. Komarovs pagrūž un aiziet malā, Karsums iebortē un nekad pēc tam neiesaistās konfliktos, arī paslidojot malā, vēl RD nekad petakā nelīda un pie mazākā asuma pazuda no redzesloka. Komarovs petakā nekad nelien, lai izcīnītu vietu un pielabotu ripu, viņš tur parādās pēc tam, kad vārtsargs ir ripu noķēris
P.S.Ar "čali" - uzrunā savus vienaudžus.
Nu gan līdzība - Karsums nekaujas, Komarovs arī ne Tad jau 90% spēlē kā Komarovs
Un kas tad, pēc tavām domām, Karsumam būtu jādara pēc spēka paņēmiena? Ja pretinieks nenāk atriebties, ko arī pēc Karsuma spēka paņēmieniem reti dara, tad viņam pašam jalien virsū?

  -3 [+] [-]

, 2014-01-09 22:39, pirms 10 gadiem
klavs95 rakstīja: Nu gan līdzība - Karsums nekaujas, Komarovs arī ne Tad jau 90% spēlē kā Komarovs
Un kas tad, pēc tavām domām, Karsumam būtu jādara pēc spēka paņēmiena? Ja pretinieks nenāk atriebties, ko arī pēc Karsuma spēka paņēmieniem reti dara, tad viņam pašam jalien virsū?
Truli smaidošus purniņus tekstā iekopēt esi iemācījies. Par pārējo runāt nav vērts.

  -1 [+] [-]

, 2014-01-09 22:41, pirms 10 gadiem
purva_velns rakstīja: Nekas tur nav garām. Protams, ka viņu spēles stils un līmenis kopumā atšķiras, bet ir daudz līdzību - Karsums nekaujas ( šodiena ir izņēmums), Komarovs nekaujas. Komarovs pagrūž un aiziet malā, Karsums iebortē un nekad pēc tam neiesaistās konfliktos, arī paslidojot malā, vēl RD nekad petakā nelīda un pie mazākā asuma pazuda no redzesloka. Komarovs petakā nekad nelien, lai izcīnītu vietu un pielabotu ripu, viņš tur parādās pēc tam, kad vārtsargs ir ripu noķēris
P.S.Ar "čali" - uzrunā savus vienaudžus.
izlasot tavu Karsuma raksturojumu,rodas jautājums vai tu vispār kādu spēli esi redzējis, vai skaties hokeju dzerdams aliņu?kā vispār var likt vienlīdzības zīmi starp Komarovu un Karsumu,viņiem ir pilnīgi atšķirīgs spēles stils
1 2 48 komentāri