Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Kings" tiks pārdota, Sietlā atkal varētu būt komanda

"Kings" tiks pārdota, Sietlā atkal varētu būt komanda
Brāļi Džordžs, Gevins un Džo Malūfi - "Kings" kluba īpašnieki
Foto: AP/Scanpix

Malūfu ģimene, kam pieder Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) komanda Sakramento "Kings", pārdos klubu grupai Sietlas uzņēmēju. Iespējams, ka jau nākamajā sezonā karaļi pārstāvēs Sietlas vārdu.

Kā tiek ziņots, "Kings" tiks pārdoti par apmēram 500 miljoniem ASV dolāru. Malūfu ģimenei joprojām piederēs maza daļa no "Kings" komandas, taču viņiem nekāda dižā ietekme klubā nebūs. Klubs piederēs grupai Sietlas uzņēmēju, kas cer paveikt visu nepieciešamo, lai jau nākamajā sezonā komanda būtu ar Sietlas vārdu.

Jau vairākas sezonas bija baumas, ka Malūfu ģimene pārdos "Kings". 2011. gada februārī NBA komisārs Deivids Stērns veica sarunas ar Anaheimas pilsētas vadību par "Kings" pārcelšanu uz šo pilsētu. Vēlmi pirkt "Kings" izrādīja Rons Burkls, kurš vēlējās glābt klubu un atstāt to Sakramento, taču nekādas konkrētas darbības nenotika.

Arī pagājušo sezonu "Kings" pavadīja Sakramento, taču tika paziņots, ka klubs pārcelsies uz citu pilsētu, ja pilsētas vadība neatradīs risinājumu jaunas arēnas celtniecībai. Sakramento bija vairāki plāni jaunas arēnas sakarā, taču izskatās, ka jaunu arēnu nevajadzēs celt, jo komanda pārvāksies uz Sietlu. Vēl nedēļas sākumā tika vēstīts, ka "Kings" varētu pārcelties uz Virdžinbīču, bet vienošanās starp abām pusēm netika panākta.

Iepriekš Sietlā bāzējās "Super Sonics" komanda. Tā savas spēles aizvadīja "Key Arena". Sietlas uzņēmēji cer aizvadīt vēl divas sezonas šajā arēnā, bet pēc tam pārcelties uz jaunu arēnu.

Lai gan vienošanās starp Malūfiem un Sietlas uzņēmējiem vēl nav panākta, avoti vēsta, ka līgums ir tuvu tam, lai tiktu parakstīts, tomēr pastāv neliela iespēja, ka darījums varētu izgāzties. Iepriekš Malūfi ir izcēlušies ar to, ka pēdējā brīdī atsauc darījumus, tāpēc neliels cerību stariņš Sakramento pilsētai vēl ir.

Šajā sezonā "Kings" ar 13 uzvarām 35 spēlēs ieņem 13. vietu Rietumu konferencē. Pagājušajā gadsimtā klubs ir pārstāvējis vairākas ASV pilsētas - Ročesteru, Sinsinati, Omahu un Kanzassitiju.

Izmantotie resursi:
Yahoo! Sports - Sports News, Scores, Rumors,...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2013-01-09 21:51, pirms 11 gadiem
Tāpat uz Kings spēlēm nāk mazs skaits skatītāju.

  -1 [+] [-]

, 2013-01-09 22:26, pirms 11 gadiem
JĀĀĀ, BEIDZOT!

  +3 [+] [-]

, 2013-01-09 22:32, pirms 11 gadiem
Iespējams tas uz labu un arī pašā komandā būs lielas pārmaiņas tāpat kā Nets. Dzīvosim redzēsim.

     [+] [-]

, 2013-01-10 00:16, pirms 11 gadiem
Grupas vadītājs ir Stīvs ballmers. Cilvēks kurs vada mikrosoft šobrīd
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja