Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Gulbis: "UGMK kļūdas nepiedod – kā netrāpījām, tā dabūjām atpakaļ"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Gulbis: "UGMK kļūdas nepiedod – kā netrāpījām, tā dabūjām atpakaļ"
Laura Meldere aizsardzībā pret Britniju Graineri. Foto: EuroLeague Women

"Paldies meitenēm par cīņu! Īpaši groza apakšā – uzvarējām cīņu par atlēkušajām bumbām spēlē, kura trīs augsta līmeņa centri mainās reizi piecās minūtēs. Mūsu garās spēlētājas cīnījās ar nenormālu spēku, taču vēl daudz jāmācās," pēc pieklājīga zaudējuma Jekaterinburgā teica basketbola kluba "TTT Rīga" galvenais treneris Mārtiņš Gulbis.

TTT pret seškārtējo Eirolīgas čempioni guva virsroku cīņā par atlēkušajām bumbām (43-39, uzbrukumā 15-12), nedeva pretiniecei atkārtotas iespējas un gandrīz visu spēli turējās viencipara mīnusu attālumā. Gala iznākums – 60:75 – vērtējams labāks nekā Rīgā (56:71), jo šoreiz UGMK pastiprināja Džonkvela Džonsa, Alija Kviglija un Britnija Grainere.

Jekaterinburgas klubs pirms nedēļas ielaidās atklātā basketbolā, savā laukumā pieveicot Salamankas “Perfumerias Avenida” ar 110:102. Otrā apļa ievadspēlē aizsardzībai bija lielāka nozīme – pretinieces neļāva rīdziniecēm gūt punktus apakšā. “UGMK neļāva ilgi spēlēt brīvi – jau pirmās ceturtdaļas vidū bija pirmais minūtes pārtraukums, pēc kura pretinieces uzņēma citus apgriezienus.”

UGMK pirmo reizi pēdējās deviņās spēlēs guva mazāk par 76 punktiem (pirms tam bija 75:73 pret Prāgu un 68:75 Valensijā), taču treneris nebija apmierināts. “Neteiktu, ka parādījām saturiski labāko sniegumu – pieļāvām 20 kļūdas. Bijām spēlē un neļāvām pretiniecēm justies ērti – tas bija labākais, ko varam paņemt no gala iznākuma.”

Ceturtās ceturtdaļas sākumā, rezultātam esot 49:55, TTT radās iespēja pietuvoties viena metiena attālumā. “Tādas komandas kā UGMK kļūdas nepiedod – uzreiz pēc netrāpīta tālmetiena saņēmām divus punktus no groza apakšas. Bija arī epizodes, kad pēc labas aizsardzības panācām strīdus bumbu – vajadzēja to izsist un doties ātrajā uzbrukumā...”

Sekoja “lapsu” izšķirošais izrāviens. “Beigās nepatika brīdis, kad zaudējām pārliecību. Tajā brīdī nokārām galvas, lai gan tā nevajadzēja būt. Visas nianses summējās gala rezultātā. Nav jāmet bumba autā, jāspēlē vēl agresīvāk un jātic, ka mēs varam pret tāda līmeņa komandām spēlēt kā līdzīgs pret līdzīgu.”

  +1 [+] [-]

, 2021-12-08 19:37, pirms 2 gadiem
tā Grainere ir lezbe, ja?

     [+] [-]

, 2021-12-08 20:45, pirms 2 gadiem
Ko tā lezbe piespiedusies Laurai Melderei?!