Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Senators" un "Oilers" pārtrauc zaudējumu sērijas

Andrejs Siliņš

"Senators" un "Oilers" pārtrauc zaudējumu sērijas
Foto: AFP/Scanpix

Naktī uz pirmdienu Nacionālajā Hokeja līgā (NHL) pirmo uzvaru pēc 11 zaudējumiem izcīnīja Edmontonas "Oilers", kas ar 2:1 apspēlēja Sanhosē "Sharks", savukārt Otavas "Senators" ar 4:3 pagarinājumā pieveica Vankūveras "Canucks", pārtraucot piecu neveiksmju sēriju.

"Oilers", zaudējot iepriekšējās 11 spēles pēc kārtas, kļuva par sliktāko komandu līgā, bet šonakt drūmo skatu nedaudz gaišāku padarīja izcīnītais panākums pār Sanhosē. Uz Naila Jakupova vārtu guvumu otrās trešdaļas astotajā minūtē "haizivis" atbildēja ar Taja Makgina pirmajiem vārtiem sezonā. Uzvaras vārtus pēdējās trešdaļas viducī guva Deivids Perons ar saviem ceturtajiem vārtiem sezonā - 2:1.

"Oilers" ar 19 punktiem gan joprojām ir pēdējā vietā visā līgā, pēc punktu skaita notverta Austrumu pastarīte Karolīnas "Hurricanes", tiesa, uzvaras (7) par vienu mazāk. "Sharks" piedzīvoja pirmo zaudējumu pēc četrām uzvarām.

Piecu zaudējumu sēriju bija piedzīvojusi Otavas "Senators", kas šonakt uzņēma vienu no Rietumu līderēm Vankūveras "Canucks". Spēles gaitā "Canucks" izvirzījās vadībā ar 3:0, tomēr otrās trešdaļas otro pusi "Sens" aizvadīja teicami. Viss sākās ar Deivida Legvanda vārtiem vairākumā, turpinājās ar 21 gadu vecā zviedru centra Mika Zibanejada diviem vārtiem pēc kārtas (3:3) un beidzās ar Erika Karlsona vārtiem pagarinājuma otrajā minūtē, atnesot "Senators" ilgi gaidīto panākumu - 4:3.

2011. gada drafta sestais numurs Zibanejads diviem vārtiem pievienoja arī divas rezultatīvas piespēles, kļūstot par mača pirmo zvaigzni.

NHL spēļu rezultāti, 8. decembris

SpēleRezultāts
Jets - Ducks3:4 P
Hurricanes - Red Wings1:3
Senators - Canucks4:3 P
Oilers - Sharks2:1

     [+] [-]

, 2014-12-08 13:28, pirms 9 gadiem
Bija vērts skatīties, cerams būs vairāk uzvaru.