Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Rēdliham pirmā rezultatīvā piespēle šosezon, Bārtulim uzvara

Rēdliham pirmā rezultatīvā piespēle šosezon, Bārtulim uzvara
Miķelis Rēdlihs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē uzvaru izcīnīja Oskars Bārtulis un Doņeckas "Donbass", kas ar 3:2 pārspēja Novosibirskas "Sibir". Doņeckas vienībai tā bija septītā uzvara pēdējās astoņās spēlēs, savukārt Miķelis Rēdlihs izcēlies ar rezultatīvu piespēli Jaroslavļas "Lokomotiv" zaudējumā pret "Slovan".

Kārtējo uzvaru KHL regulārajā čempionātā izcīnīja Doņeckas "Donbass", kas izbraukumā tika galā ar Novosibirskas "Sibir" – 3:2. Doņeckas hokejisti visus trīs vārtus guva pirmo 12 minūšu laikā, tomēr otrajā periodā Jonass Enlunds divas ripas atguva. Beigās gan uzvara Doņeckai, kurai tas bija septītais panākums pēdējās astoņās spēlēs.

"Donbass" trešajā aizsargu pārī šodien spēlēja Oskars Bārtulis, kurš 17 minūtēs un 23 sekundēs izdarīja vienu metienu pa vārtiem un izpildīja piecus spēka paņēmienus (visvairāk komandā). Latvijas aizsargs arī bloķēja vienu "Sibir" hokejistu metienu un bija laukumā, kad Enlunds guva pirmos vārtus.

Miķeļa Rēdliha pārstāvētā "Lokomotiv" šodien tikās ar vienu no Rietumu konferences pastarītēm "Slovan". Pirmajā periodā "Lokomotiv" izvirzījās vadībā, bet otrā perioda sākumā Rēdlihs meistarīgi pieturēja ripu un nogādāja to Igoram Musatovam, kurš apspēlēja divus aizsargus un panāca 2:0. Spēles turpinājums tik veiksmīgs Rēdliha komandai gan nepadevās, un tika piedzīvots zaudējums ar 3:5

Rēdliham šis ceturtais punkts šajā KHL sezonā un pirmā rezultatīvā piespēle. Šajā mačā viņš nopelnīja arī divu minūšu noraidījumu, bet metienus pa vārtiem neizdarīja.

Habarovskas "Amur" pārtrauca Zagrebas "Medveščak" uzvaru sēriju, pēc četriem panākumiem Horvātijas galvaspilsētas klubam sagādājot pirmo zaudējumu (4:3 PM). Aleksandrs Loginovs uzvarētāju labā izcēlās ar trim rezultatīvām piespēlēm.

Citā spēlē Vladivostokas "Admiral" ar 3:2 pēcspēles metienos pārspēja Minskas "Dinamo". Uzvaras bullītis Niklasa Bergforsa kontā, bet Minskas "Dinamo" vārtus spēles izskaņā nācās sargāt 20 gadus vecajam Janam Šeļepņovam. Minskiešu pamatvārtsargs Larss Haugens kādā no epizodēm tika savainots un trešā perioda vidū pameta laukumu. Kā ziņo "Dinamo" pārstāvji pēc spēles, norvēģu vārtsargam bez hokeja būs jāiztiek vismaz viens mēnesis.

Novokuzņeckas "Metallurg" tikmēr ar 2:1 pieveica Maskavas "Spartak". Sergejs Jemeļins guva uzvaras vārtus un atdeva rezultatīvu piespēli pirmo vārtu guvumā, bet Ņikita Ložkins "Metallurg" vārtos tika galā ar 34 "Spartak" hokejistu metieniem.

Izmantotie resursi:
KHL.RU - официальный сайт : Континентальная...

  -1 [+] [-]

, 2013-12-08 14:39, pirms 10 gadiem
Donbass noķēra mūs turnīra tabulā,turpat CSKA,vienas uzvaras attālumā Lev un blakus arī Medveščak.Viss drošais pārsvars izkūpējis.

  +1 [+] [-]

, 2013-12-08 14:43, pirms 10 gadiem
Žēl , Donbasam tiešām šodien nebija obligāti uzvarēt , šie mūs panākuši bet nu nekas , šodien jāņem no SKA visi 3 punkti !!!

  +2 [+] [-]

, 2013-12-08 14:45, pirms 10 gadiem
RD jāpaveic mazais brīnumiņš.
Ja, kas, tad Donbass ir ļoti līdzsvarota komanda. Pie tam spēcīga. Bet liekas, ka RD kausa finālā grib dabūt, vai nu Značoku, vai SKA. Nu, jo jautrāk skatītājiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-12-08 15:01, pirms 10 gadiem
army1005 rakstīja: psc, vēl šitie te min uz papēžiem. diemžēl visiem konkurentiem kautkādas uzvaru sērijas. arī levs un lācīši turpat blakus kautgan vēl pirms mēneša RD bija viņiem pamatīgi priekšā. vai nu jāsāk beidzot uzvarēt vai varam finišēt turpat, "savā" 7. vai 8. vietā konferencē. un viss labi iesāktais būs metams miskastē
Bārtulis nav pat top aizsargs, tajā komandā. Donbass ir tiešām spēcīga lieta. Gaidu šovakaru, vai RD spēs aizsardzību noturēt?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-12-08 16:16, pirms 10 gadiem
CSKA ar Severstaļ grūti iet.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-12-08 21:05, pirms 10 gadiem
Miķeļa Rēdliha pārstāvētā "Lokomotiv" šodien tikās ar vienu no Austrumu konferences pastarītēm "Slovan".

Nu autor kāda vēl austrumu konference???? Slovan spēlē RIETUMOS!!!

     [+] [-]

, 2013-12-08 22:01, pirms 10 gadiem
kas tur bija ar Radulovu? nopelnīja noraidijumu lidz speles beigām?

  +1 [+] [-]

, 2013-12-08 22:14, pirms 10 gadiem
Žēl Miķelis, treneris nemāk izmantot viņa potenciāli, kuru varēja redzēt DR sastāvā. Līdzīgi bija ar Hosu pirms 2 sezonām.