Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Hovards: ’’Soda metienus izpildīšu kā gribēšu”

Rolands Eliņš

Hovards: ’’Soda metienus izpildīšu kā gribēšu”
Dvaits Hovards izpildot soda metienu
Foto: AP/Scanpix

110 : 117

Lakers - Jazz

Losandželosas „Lakers” centra spēlētājs Dvaits Hovards, kura viena no karjeras un it īpaši pēdējā laika lielākajām problēmām ir katastrofāls soda metienu realizācijas procents, noraidījis Stīva Neša sniegtos padomus kā uzlabot šo basketbola spēles tik svarīgo sastāvdaļu.

Dvaits Hovards nekad nav bijis pazīstams kā lielisks soda metienu izpildītājs, taču viņa pēdējās spēles Losandželosas „Lakers” sastāvā izradījušās īpaši neveiksmīgas – iepriekšējās piecās spēles realizēti tikai 27 no 66 soda metieniem (40%), turklāt pretinieku komandas īpaši nekautrējas speciāli pārkāpt pret viņu noteikumus, pielietojot tā saukto „Hack-a- Shaq” taktiku ( jeb šajā gadījumā „Hack-a-Howard”).

Vakardien, iesildoties spēlei Oklahomā, bija redzams, kā Stīvs Nešs sarunā ar Hovardu izmantoja žestus, kas atgādināja soda metienu izpildi. Kad Hovardam tika vaicāts, vai viens no visu laiku precīzākajiem soda metienu izpildītājiem Nešs viņam dod padomus šajā jomā, Hovards atbildēja:

„Viņš vienkārši ieteica pāris lietas. Taču nedrīkst būt tā, ka mana galva ir pilna ar citu cilvēku sacīto par maniem soda metieniem. Man vienkārši pašam jāiet un jāmet (soda metieni) iekšā, turklāt veidā, kā es uzskatu par pareizu. Nevaru pieļaut situāciju, kurā satraucos par to ko visi saka par maniem soda metieniem, jo tieši tad viņus netrāpu.”

Hovards tiešām jūtas neērti ik reizi, kad kāds aizskar soda metienu tēmu, lai tas būtu vai nu vienkāršs žurnālists, vai par Hovarda soda metienu treneris „Lakers” sastāvā Čaks Persons vai arī Stīvs Nešs, kurš soda metienus savā NBA karjerā izpildījis ar 90 procentu precizitāti, trāpot 2931 no 3224 soda metieniem.

Tikmēr „Lakers” zvaigzne Kobe Braients norādījis, ka Hovardam jāpievērš īpaša uzmanība šim spēles elementam un tam jābūt viņa prioritātei numur viens. Braients arī pieminējis, cik lielas grūtības soda metienu izpilde sagādāja Šakilam O`Nīlam, kurš kopā ar Braientu un „Lakers” izcīnīja trīs NBA čempionu titulus.

„Viņam (O`Nīlam) tas nozīmēja ļoti daudz, un viņš pret to izturējās ar milzu nopietnību,” saka Braients. Publiskajā telpa salīdzinot Hovardu ar O`Nīlu, Braients devis iespēja pašreizējam „Lakers” centram pierādīt, ka vismaz vienā spēles elementā viņš spējis būt pārāks par O`Nīlu un ir cienīgs ieņemt vietu vēsturē starp citiem „Lakers” nopelniem bagātajiem centra spēlētājiem (O`Nīlu, Čemberlenu, Abdulu-Džabaru).

Losandželosas „Lakers” nākošā spēle paredzēta 9. decembrī pret Jūtas „Jazz”, kurā Hovardam pretī stāsies „Jazz” garie spēlētāji Als Džefersons un Pols Milsaps.

Izmantotie resursi:
hangtime.blogs.nba.com/

 +10 [+] [-]

, 2012-12-08 18:19, pirms 11 gadiem
Hack a Biedrs! Shis buus jaunais modes kliedziens...nesen vienaa speelee starpcitu tika izmantots..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-12-08 18:36, pirms 11 gadiem
Pagaidām šis projekts galīgi nezied un manuprāt arī neziedēs, kamēr nenomainīs atkal treneri.

  +3 [+] [-]

, 2012-12-08 21:19, pirms 11 gadiem
Uz Biedriņa fona Hovarda sodiņu statistika ir pat ļoti pieklājīga.

  +2 [+] [-]

, 2012-12-08 22:30, pirms 11 gadiem
Hovardam ir jāstrādā, + ņemot vērā cik svarīgs viņs ir LAL, ja viņš uzlabos % FT, tad arī ir iespēja paņemt gredzenus. Un tas nav joks, jo ar "Hack-a-Howard" reāli tas nav iespējams. Pat sūdīgie ORLANDO to pierādija, nekautrējoties šo taktiku pielietot.

  +1 [+] [-]

, 2012-12-08 23:21, pirms 11 gadiem
Vai tad Džefersonam nav trauma?

  +1 [+] [-]

, 2012-12-09 02:56, pirms 11 gadiem
piekrītu Stephen A. Smith, kad viņš teica ka Howards ir viens no leilākajiem vaininiekiem, kas čakarē LAL spēli. D'Antoni piekopj ātru spēles stilu un tas, ka pret Howardu sit sodus izjauc visu spēles ritmu priekš LA. Ja viņš mestu sodus precīzāk, tad jau būtu ok, jo punkti vairāk nāktu, bet tagad viņš met TIK sūdīgi, ka tas demoralizē pārējos komandas biedru. 48% no soda līnijas ir vienkārši nožēlojami, tas ir kā Shaq, tikai Shaq savā laikā to visu atstrādāja ar daudz vairāk pts uzbrukumā. Hack a Shaq bija domāts pret Šakīlu, bet hack a Howard pret visu LAL, kas arī strādā. Pavisam drīz arī Kobe manuprāt būs neapmierināts ar Dvaitu

  -1 [+] [-]

, 2012-12-09 08:11, pirms 11 gadiem
Kobem ir visas tiesības būt neapmierinātam ar visu komandu jau tagad.

  +2 [+] [-]

, 2012-12-09 08:58, pirms 11 gadiem
guus rakstīja: piekrītu Stephen A. Smith, kad viņš teica ka Howards ir viens no leilākajiem vaininiekiem, kas čakarē LAL spēli. D'Antoni piekopj ātru spēles stilu un tas, ka pret Howardu sit sodus izjauc visu spēles ritmu priekš LA. Ja viņš mestu sodus precīzāk, tad jau būtu ok, jo punkti vairāk nāktu, bet tagad viņš met TIK sūdīgi, ka tas demoralizē pārējos komandas biedru. 48% no soda līnijas ir vienkārši nožēlojami, tas ir kā Shaq, tikai Shaq savā laikā to visu atstrādāja ar daudz vairāk pts uzbrukumā. Hack a Shaq bija domāts pret Šakīlu, bet hack a Howard pret visu LAL, kas arī strādā. Pavisam drīz arī Kobe manuprāt būs neapmierināts ar Dvaitu
Nu varēji jau ierakstīt kāda ir atšķirība starp hack-a-shaq un hack-a-howard. Vai neieklausījies, ko teica Kenijs Smits?

Pret Šaku sodiņus taisīja, lai apturētu viņu - jo viņš bija neapturams. Hovards šobrīd vairs nedominē, kā pirms pāris gadiem.

Once Tops In Close Ones, Lakers Sink Down To...

  +1 [+] [-]

, 2012-12-10 00:59, pirms 11 gadiem
One Man Show! rakstīja: Nu varēji jau ierakstīt kāda ir atšķirība starp hack-a-shaq un hack-a-howard. Vai neieklausījies, ko teica Kenijs Smits?

Pret Šaku sodiņus taisīja, lai apturētu viņu - jo viņš bija neapturams. Hovards šobrīd vairs nedominē, kā pirms pāris gadiem.

http://hangtime.blogs.nba.com/2012/12/08/once-tops-in-close-ones-lakers-sink-down-to-nbas-worst/
Šaka formula neizskatās tik neizpildāma,arī kopā ar Kobi

  +1 [+] [-]

, 2012-12-10 02:55, pirms 11 gadiem
NilsK rakstīja: Šaka formula neizskatās tik neizpildāma,arī kopā ar Kobi
es gan domāju ka pilnīgi reāla, vnk vairāk jāņem uz sevi un jāpieliek uzbrukumā