Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Oficiāli: Pukinsku LFF ģenerālsekretāra krēslā nomainīs izpilddirektors Gaidels

Agris Suveizda

Oficiāli: Pukinsku LFF ģenerālsekretāra krēslā nomainīs izpilddirektors Gaidels
Arturs Gaidels. Foto: LFF

Latvijas Futbola federācijas (LFF) ģenerālsekretāra amatā no 1. decembra stāsies pašreizējais LFF izpilddirektors Arturs Gaidels, pirmdien apstiprinājusi LFF valde. Gaidela aizvietotāju meklēt savukārt nenāksies, jo šādu amatu saglabāt nav plānots, portālam Sportacentrs.com atklāja federācijā.

"Arturs Gaidels daudzus gadus ir strādājis Latvijas futbola sistēmā. Viņš labi pārzina LFF darbu specifiku un darbiniekus, viņam ir padziļinātas zināšanas par visām Latvijas futbola ikdienas norisēm. Viņam ir ļoti labas attiecības ar klubiem un biedriem, kā arī mūsu stratēģiskajiem partneriem," federācijas mājaslapā pauž LFF prezidents Vadims Ļašenko. "Arturam Gaidelam ir idejas un ieceres, kā uzlabot LFF ikdienas darbu un straujāk īstenot Latvijas futbola attīstības programmu, ko prezentējām pirms LFF valdes vēlēšanām. Viņa pieredze un kompetence būs nozīmīga Latvijas futbola pārvaldē un attīstībā."

A. Gaidels strādā LFF kopš 2008. gada. Viņš septiņus gadus ir pildījis LFF Sacensību nodaļas vadītāja pienākumus un iepriekšējos divus gadus strādājis par LFF izpilddirektoru. A. Gaidels vairākus gadus pilda UEFA delegāta pienākumus Eiropas izlašu un klubu sacensībās. 2019. gada 27. februārī Gaidels dienu pirms federācijas ārkārtas kongresa, kurā biedriem pirmoreiz bija jālemj par prezidenta Kaspara Gorkša atstādināšanu vai atstāšanu amatā, jeb neilgi pēc baumām par Gorkša tikšanos ar Oļegu Gavrilovu atkāpās no Sacensību nodaļas vadītāja amata, to skaidrojot ar neticību organizācijas vadības ētikas un godīguma principiem. Tā paša gada 10. jūnijā Gaidels, kā atbildīgais par Elites futbola attīstību, tika ievēlēts federācijas valdē, bet 11. novembrī federācija atjaunoja izpilddirektora amatu, tajā ieceļot Gaidelu, kurš līdz ar to pameta valdi. Gaidels agrāk arī bija Latvijas Telpu futbola asociācijas valdē, būdams tās toreizējā prezidenta Ļašenko vietnieka statusā.

"Paldies LFF valdei un prezidentam par izrādīto uzticību. Man ir liels gods ieņemt šo atbildīgo amatu. Paldies arī Edgaram Pukinskam par līdzšinējo kopīgo darbu, un lai mums arī nākotnē izdodas veiksmīga sadarbība! LFF ikdienas darbā centīšos ieviest nepieciešamās izmaiņas, pie kurām esam strādājuši gan funkcionālajā auditā, gan citos ikdienas procesos," federācijas mājaslapā izsakās A. Gaidels. "Kā organizācija iepriekšējos gados esam stabilizējušies un pilnveidojušies, un mans uzdevums būs to nodrošināt arī turpmāk. Kā prioritāru uzdevumu varu izcelt organizācijas restrukturizācijas procesu, galvenos akcentus liekot uz elites spēlētāju sagatavošanu, juridiskās un labas pārvaldības segmentu stiprināšanu, ka arī, protams, futbola infrastruktūras uzlabošanu. Esmu pārliecināts, ka kopīgi ar LFF pieredzējušo darbinieku un LFF valdes komandu varam daudz izdarīt futbola labā un realizēt LFF valdes izstrādāto stratēģiju laika posmam līdz 2024. gadam."

Izmantotie resursi:
https://lff.lv/zinas/13651/arturs-g...

  +5 [+] [-]

, 2021-11-08 17:17, pirms 2 gadiem
Ko lai iekomentē?
Tas ir tas pats kam sievas uzņēmums no LFF slauca naudu?

  +4 [+] [-]

, 2021-11-08 17:20, pirms 2 gadiem
Jāatzīst, ka šis ir kārtīgs laizītājs. To dara visiem pēc kārtas. Ja reiz atkāpies, tad ..i.s.i.e.s prom.

  +5 [+] [-]

, 2021-11-08 17:34, pirms 2 gadiem
Neliela rotācija Latvijas futbola izsaimniecībā.

 +10 [+] [-]

, 2021-11-08 17:51, pirms 2 gadiem
Artūr! Tu federācijā strādā jau 13 gadus! Tas nozīmē, ka daudz JAU esi izdarījis un pielicis savu roku pie tiem galvu reibinošajiem sasniegumiem, kas šobrīd mums ir. Kā arī nenoniecināsim tavas prasmes orientēties un strādāt federācijā ar tām metodēm ar kurām tā strādā.
Ļaška! Tu nebeidz vien slavēt šo cilvēku un ko viņš ir paveicis 13 gadu laikā! Tad jau Tu esi nebeidzami apmierināts ar šī brīža Latvijas futbola sasniegumiem.
Ar šo ziņu arī apsveicu visus LFF biedrus! kopā mums izdosies! Kopā ir spēks. Prozit!!!

 +10 [+] [-]

, 2021-11-08 18:02, pirms 2 gadiem
To cik labs un lielisks darbinieks viņš ir bijis pirmstam, laikam labi atspoguļo Artūra iepriekšējā amata likvidācija. Tātad tāds amats/cilvēks nafig nebija un nav vajadzīgs LFF.

  +2 [+] [-]

, 2021-11-08 18:05, pirms 2 gadiem
Viņš ļotiļoti labi pārzina LFF specifiku ! Tāpēc nesodīti varēja pumpēt
futbola naudu uz sievas "feika" firmu. Futbols ir karalis ! Karalis ( zog ) ko , kā grib .

  +1 [+] [-]

, 2021-11-08 18:11, pirms 2 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: To cik labs un lielisks darbinieks viņš ir bijis pirmstam, laikam labi atspoguļo Artūra iepriekšējā amata likvidācija. Tātad tāds amats/cilvēks nafig nebija un nav vajadzīgs LFF.
nu tak

  +4 [+] [-]

, 2021-11-08 18:21, pirms 2 gadiem
TG Sport management, uz priekšu! Nauda! Nauda!! Nauda!!! (TG - Tatjana Gaideļa)...

  +5 [+] [-]

, 2021-11-08 18:40, pirms 2 gadiem
Vai kādam vēl ir jautājumi par to cik Ļašenko ļoti rūp LV futbola nākotne?

  +4 [+] [-]

, 2021-11-08 18:45, pirms 2 gadiem
Kamēr lff netiks veikts atutošanas process, tikmēr nekā laba nebūs
Slēpts komentārs: NAMEJS 9999

  +5 [+] [-]

, 2021-11-08 19:31, pirms 2 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Suņi rej, bet karavāna iet tālāk!
Tā vēsta viena sena austrumu paruna.
Kāda sakritība, ka jo vairāk negatīvā ap Ļašenko un viņa "čomiem", jo muļķīgāk tu centies viņu aizstāvēt. Gorkšu par līdzīgiem gājieniem tu sen jau noēstu bez sāls. Bet te teksti par suņiem, pirms tam stāsti, ka bez netīrības neko nevar, reputāciju Lāšenko viss ok un citas pasakas.

Pie Ļašenko ir regulāri skandāli, komandā ievāc divkošus. Un tieši Gaidels - te izteica ļoti labu argumentu. Vai nav aizdomīgi, ka amats tika izveidots tieši priekš Gaidela un tikko, kā aiziet, amatam jaunu kandidātu vairs nevajag? Turklāt, vai nav interesanti, ka Gaidelis vienlīdz labi strādāja pie viena izsaimniekotāja - Indriksona, pie Gorkša negribēja un tagad ar prieku turpina pie Ļašenko, kurš itkā, taču ir Indriksona pretinieks un tieši Gorkšu tu saukāji par Indriksona mantinieku. Bet kaut kā vecie vēži lien tieši pie Ļašenko, kurš īpaši prom viņus nedzen. Nemaz nerunāsim par naudas atmazgāšanu caur sievas kompāniju. Tas jau it nemaz nav interešu konflikts...
Bet pareizi viss, kas saistīts ar Ļašenko&co tavās acīs ir tīrs...Kas ir pats interesantākais. Vienīgie, kas aizstāv Ļašenko ir tu un Kremļa troļļi...

  +2 [+] [-]

, 2021-11-08 22:19, pirms 2 gadiem
Kā jau pie mums - kur liela nauda, tur purvs garantēts. Kamēr nabadzībā sitās, tad var normāli visu atbilstoši iespejām sakārtot un strādāt, bet kā parādās piķis, tā šitādi "šā raksta varoņi" salien no visiem stūriem. Nožēlojami.

  +1 [+] [-]

, 2021-11-09 08:29, pirms 2 gadiem
Glumāks tipiņš par šo vēl būtu jāpameklē!

  +1 [+] [-]

, 2021-11-09 09:14, pirms 2 gadiem
LFF kantoris = Kārtīgs 90. gadu kolhozs, kur savējie čomi ar apšaubāmu reputāciju ir pirmajās rindās

     [+] [-]

, 2021-11-09 10:17, pirms 2 gadiem
"Arturs Gaidels daudzus gadus ir strādājis Latvijas futbola sistēmā. Viņš labi pārzina LFF darbu specifiku un darbiniekus, viņam ir padziļinātas zināšanas par visām Latvijas futbola ikdienas norisēm. Viņam ir ļoti labas attiecības ar klubiem un biedriem, kā arī mūsu stratēģiskajiem partneriem," .... un tagad ieskatieties UEFA rangā ,tur jūs redzat komandas darba (kuras sastāvdaļa bija šis cilvēks) rezultātus ,vai jūs domājat ,ka kautkas var uzlaboties???